• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonda sucuk unutmak

kayganlık muhtemelen bağırsak olduğu içindir, marketten aldıklarımızda da bazen oluyor. eğer dış tarafında yapışkan bir tabaka olduysa bozulma belirtisiymiş.

Pizza yapın doldurun sucukları üstüne çağırın kayınvalideyi eltiyi cümbür cemaat yiyin.
Hem onlara götürmeye niyetlenmişsiniz bu şekilde sunmuş olursunuz.

kayganlık muhtemelen bağırsak olduğu içindir, marketten aldıklarımızda da bazen oluyor. eğer dış tarafında yapışkan bir tabaka olduysa bozulma belirtisiymiş.
Aynen bu arkadasin dedigi gibiymis kizlar..sagol canim
bende biraz arastirdim kaygan grimsi gibi bi renge burunmesi pek hayra alamet degil
asıli olsaydi sorun olmazdi agzi acilmis posetin icndeydi

Havasızlıktan nem yapmis bağırsaklar . Açık bir yerde olsa birşey olmazdı ama bilemedim. Ben pimpirikliyim gida konusunda yiyemezdim galiba.o_O

Sınava çalışırken sucuklari unuttunuz demek. Baya kaptirmissiniz kendinizi derse. :KK48:

Sucuk dısarda bozulmaz sadece kurur. Esim afyondan halka halka alir. Yiyecegi halkayi gunlerce disarda birakir. Agzi acik ve direk posete sariliysa kuflenir sadece

Havasızlıktan nem yapmis bağırsaklar . Açık bir yerde olsa birşey olmazdı ama bilemedim. Ben pimpirikliyim gida konusunda yiyemezdim galiba.o_O

Sınava çalışırken sucuklari unuttunuz demek. Baya kaptirmissiniz kendinizi derse. :KK48:
Sorma ne kaptirdim canim ya...
allah benim hayrimi versin...
o kadar sucugu atamam..
esimin daha hic biseycikten haberi yok..
emin olayim yiyip yenmeyecwgini soyliyeyim

Yazık ya ben bile üzüldüm
Bi deneseniz, bozulmamıştır belki
Denedim canim...yarin bi daha bakayim emin olayim..bide bana sor..ne kadar üzüldüm
ya daha yeni sakinledim
bide parasi bile verilmedi daha..
markette satilan sucuklar gibi kokuyo,,,
hic kokusu olmazdi

Denedim canim...yarin bi daha bakayim emin olayim..bide bana sor..ne kadar üzüldüm
ya daha yeni sakinledim
bide parasi bile verilmedi daha..
markette satilan sucuklar gibi kokuyo,,,
hic kokusu olmazdi
Sucuk sevmem ama birşey boşa giderse çok üzülürüm
Bulamayanlar var
Bayat ekmek olursa onla da börek yaparım, çöpe atmamak için
Allah olmayanlara da versin

İnşallah bişey olmamıştır sizinkilere de..

Kapalı yerde mi yine birsey olmaz bizim de balkonda çok durduğu olduğu sucugun annem de balkonda birakirdi.
Kapali dolaptaydi...ama posetin icindeydi..poset tamamen acikti ama..1 gece kalip dolaba kaldircaktim
hafta sonu malum sinavlar
benim kafa gitmis

Back
X