- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Minikkelebk
kayganlık muhtemelen bağırsak olduğu içindir, marketten aldıklarımızda da bazen oluyor. eğer dış tarafında yapışkan bir tabaka olduysa bozulma belirtisiymiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu arkadasin dedigi gibiymis kizlar..sagol canimkayganlık muhtemelen bağırsak olduğu içindir, marketten aldıklarımızda da bazen oluyor. eğer dış tarafında yapışkan bir tabaka olduysa bozulma belirtisiymiş.
Uzaktalar...kalmaya gelince bol bol pisirip yedireyimPizza yapın doldurun sucukları üstüne çağırın kayınvalideyi eltiyi cümbür cemaat yiyin.
Hem onlara götürmeye niyetlenmişsiniz bu şekilde sunmuş olursunuz.
Sorma ne kaptirdim canim ya...Havasızlıktan nem yapmis bağırsaklar . Açık bir yerde olsa birşey olmazdı ama bilemedim. Ben pimpirikliyim gida konusunda yiyemezdim galiba.
Sınava çalışırken sucuklari unuttunuz demek. Baya kaptirmissiniz kendinizi derse.![]()
Tamam canim 4 gün olmus zaten bisey olmamistir insSucuğa bişey olmaz ye gitsin
Hatta beyazlama varsa üstünde altındaki ete yine bişey olmuyor
Birsey olmaz zaten kasaplarda disariya asiyorlar.Yani ben kullancak olsaaam hadi neyse ..k.validme,eltime,anneme filan göturc3ktim daha gitmezz heralde
Denedim canim...yarin bi daha bakayim emin olayim..bide bana sor..ne kadar üzüldümYazık ya ben bile üzüldüm
Bi deneseniz, bozulmamıştır belki
Bulcam asili olaydi bisi olmazdi zatenBirsey olmaz zaten kasaplarda disariya asiyorlar.
Sucuk sevmem ama birşey boşa giderse çok üzülürümDenedim canim...yarin bi daha bakayim emin olayim..bide bana sor..ne kadar üzüldüm
ya daha yeni sakinledim
bide parasi bile verilmedi daha..
markette satilan sucuklar gibi kokuyo,,,
hic kokusu olmazdi
Kapalı yerde mi yine birsey olmaz bizim de balkonda çok durduğu olduğu sucugun annem de balkonda birakirdi.Hem 4 gün olmuş.Bulcam asili olaydi bisi olmazdi zaten
Kapali dolaptaydi...ama posetin icindeydi..poset tamamen acikti ama..1 gece kalip dolaba kaldircaktimKapalı yerde mi yine birsey olmaz bizim de balkonda çok durduğu olduğu sucugun annem de balkonda birakirdi.