Balkonda tacize uğradım

wellimnotcreative

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
11
5
1
17
Merhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.

Birkaç saat önce balkonda oturuyordum. Üstümde de pijama var ve pijamanın şortu da kısa değil dizime geliyor neyse balkonun karşısında inşaat gibi bir yer var dışarıdan içerisi görünmüyor ama balkon yukarıda olduğu için ben içeride olanları görebiliyorum. 15-16 yaşlarında bir çocuk geldi önce çişini yapıyor sandım ama bana bakıp durduğunu görünce dikkat ettim de bana bakarak mastürbasyon yapıyormuş.Şimdi balkonda nasıl oturuyordun diyenler için de normal oturuyordum tahrik edici hiçbir aktivitem yoktu.içeriden telefonumu alacaktım onun da şarjı bitmiş ama yine de çeker gibi yaptım. Öyle olunca toparlandı el hareketi çekti birkaç dakika bekledi ben de içeri girdim. Bunun adı taciz değil midir? Konu troll diyen olmasın gerçekten başkasına anlatamadım burada anonimliğin verdiği cesaretle anlatabildim buraya kadar okuyan varsa çok sağ olun cevap verenlerden Allah razı olsun

İstersen çarşaflı ol sapığın zihniyeti her yerde her koşulda sapıkça işte

Evet bu taciz. Sikayetci olursaniz cevredeki ev ve isyerlerinin kamerlari ile mobese kayitlari incelenip ceza alir

Nasıll yaa ? Valla ben pijamalarımı bile değiştirmeden basmıştım orayı.

Şikayetçi olacak bir kamera vs yoksa bir temiz dövdürürdüm valla kimse kusura bakmasın humanist olamıycam. Geleceğin tecavüzcüsü o yaratık.
Ayrıca senin herhangi bir şey yapıyor olmana gerek yok, damacanaya veya bildiğin oturmalık banka , kediye köpeğe tecavüz ediyorlar bu insan dışı yaratıklar

Daha önce hiç görmedim zaten o inşaat da uzun zamandır tamamlanmıyor

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim peşini bırakmayacağım bu olaylar nasıl bu kadar meşrulaştı da ilk önce kendimde bir sıkıntı mı var diye sorguladım

Eski evimizde tam odamın karşısında bina inşaatı vardı. Perdemi acmazdim.Acinca evin içine bakarlardi ya pislik herifler. Sorun onlarda sizde değil.

Su bidonuna tecavüz eden bir ülkede yaşıyoruz, hiç şaşırmadım...

Hele küçük Velete baksen
Yaşlıları hep duyuyordum da bu fazla cesur olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…