• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkondaki adam

jaina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
86
55
38
Günaydınlar herkese,
Karşı binamızda oturan bir adam var bütün gece uyumayıp balkonda oturuyor,bunda bi sıkıntı yok adamın balkonu oturur fakat özellikle yazları annem uyku problemi çekiyor ve uyuyamayınca balkonda oturur gece 3-4 gibi,bazen sabaha kadar oturur.Bu adam da bizim balkona bakıyormuş anneme,ilk başlarda dedik yani anneme sana öyle geliyodur falan fakat her gece olmaya başladı.En son bi gün ben de yanına çıktım bizi izleyip izlemediğini deneme amaçlı çakmağı yakıp söndürdüm bi kaç kere,kalkıp balkonunun ışığını açıp çakmak yaktı.

Annem bi süre çıkmadı balkona ta ki dün gece yine uyuyamamış adam yine bütün gece annemi izlemiş annem içeri kaçmış sonunda.Bu arada bu adam bu bakma olaylarından dolayı daha önce bıçaklanmış,yan komşunun da evine lazer tutmuş,adam gidip kapıya silah çekmiş seni öldürürüm diye hala daha uslanmıyor,biz buna ne çare bulabiliriz lütfen yasal olarak veya bilmiyorum artık fikirlerinizi bekliyorum.

Anneniz balkona ciksin.Sizde caktirmadan vidousunu cekinm Sonra direk polise gidin sikayet edin rahatsiz ediyor diye.Mikrop adam resmen gozuyle taciz ediyor.:duduk:

Adam arıza napilir bilmiyorum
Dert almak istemiyosaniz o saatlerde cikmayacaksiniz
Adamı polise söyleseniz kayda değer bise çıkacağını sanmıyorum

Seni az bıçaklamışlar deyin. Devamını mı istiyorsun deyin. En azından tacizden başına bir şeyler geldiğini bildiğinizi bilsin.

Yada balkonu kapatin cam balkon yaptırın karşımızda apartman yok ama biz bile öyle yaptırdık bide stor perde çektik kafamız rahat

Anneniz balkona ciksin.Sizde caktirmadan vidousunu cekinm Sonra direk polise gidin sikayet edin rahatsiz ediyor diye.Mikrop adam resmen gozuyle taciz ediyor.:duduk:

Dediğiniz mantıklı benim de aklıma geldi fakat arada biraz mesafe var hem de karanlık olunca adamın baktığı belli olmaz diye düşünüyorum ki olsa bile polis demez mi size baktığı ne malum adamın balkonu diye :kızgın:

Bence abartıyorsunuz
Arada tabi bakar balkonlar karşılıklıysa hani göz önü ...ama devamlı niye baksın gecenin bir körü net bile belli olmuyordur

İnanın ben de öyle diyordum fakat adam mesela biz balkona çıktığımızda kontrole, kalkıyor demirlere yaslanıyor,mesela dün gece art arda ışığı yakıp söndürmüş gece 3 gibi annem otururken en son annem yer değiştirip sırtını vermiş o tarafa

Mesafe ne kadar yakın bilmiyorum ama karanlıkta o kadar bir şey görülmez. Çok yakınsa da bir şemsiye, branda tarzı bir şey işinizi görür.
Yada renkli camla balkonu kapattırın. Adamın olmadığı taraftan bir cam açarsınız.

Adam kendi mülkü içinde sadece etrafa bakıyorsa, kim ne yapabilir ki buna?

Hahaha aklıma gelen bi olay anlatiyim kuzenimin sapıgi vardı hemde polis tabi diğer polislerimızı tenzih ederim
Kiz.balkondan camdan korkar olmuştu ha bire kızi balkonda görünce salkimini sallandiriyormus :kusmuk:açıp
O zamanlar kucuk kuzenim korkudan anlatamamıs kimseye
Ama bi gün fortculukdan sivilde dayak yemiş gerisini bilemiyorum

Günaydınlar herkese,
Karşı binamızda oturan bir adam var bütün gece uyumayıp balkonda oturuyor,bunda bi sıkıntı yok adamın balkonu oturur fakat özellikle yazları annem uyku problemi çekiyor ve uyuyamayınca balkonda oturur gece 3-4 gibi,bazen sabaha kadar oturur.Bu adam da bizim balkona bakıyormuş anneme,ilk başlarda dedik yani anneme sana öyle geliyodur falan fakat her gece olmaya başladı.En son bi gün ben de yanına çıktım bizi izleyip izlemediğini deneme amaçlı çakmağı yakıp söndürdüm bi kaç kere,kalkıp balkonunun ışığını açıp çakmak yaktı.

Annem bi süre çıkmadı balkona ta ki dün gece yine uyuyamamış adam yine bütün gece annemi izlemiş annem içeri kaçmış sonunda.Bu arada bu adam bu bakma olaylarından dolayı daha önce bıçaklanmış,yan komşunun da evine lazer tutmuş,adam gidip kapıya silah çekmiş seni öldürürüm diye hala daha uslanmıyor,biz buna ne çare bulabiliriz lütfen yasal olarak veya bilmiyorum artık fikirlerinizi bekliyorum.
Annem çıkmasın canım ne olur ne olmaz.
Mahalleniz de tuhaf miş biri lazer tutar diğeri silah çeker.. Dallas mübarek

Şundan yaptırın. Polise gidin diyeceğim ama taciz olaylarına hukuk sistemi ve kolluk kuvvetlerinin bakışı belli. Şikayet etseniz de bir şey çıkmaz. Branda sizin görüşünüzü engeller. Ancak bu camlar dışardan görüntüyü engelliyor fakat içeriden görebiliyorsunuz.

Eklentiler

• IMG_0562.webp
    IMG_0562.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 177
En basitinden kullanmadığınız bir perdeyi gerin demirliklere.

Kırma cam taktırın.. En güzeli o.. İçeriyi göstermez geceleri koyusundan yaptırırsanız.. Bir aile dostunuz bir büyüğünüz akrabanız yok mu? Anneniz balkondayken yanında görünsün bir.. Evde erkek olduğunu düşünürse belki hadsizliğini sürdüremez

Tabiri caizse itle uğrasana kadar çalıyı dolaş diyorum. Cam balkon yaptırın perde kullanın. Daha öncesinde sen yaşamış adam bunu dayak yemiş akıllanmış mı hayır. Önleminizi alın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin derim ben.

Şuna bak bu sapıklar yüzünden insanlar balkonlarında bile oturamıyo huzurla. Sizin rahatsız olduğunuzu göstermeniz lazım. Biraz cıngar çıkar ama değer

Back
X