Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahaValla ben surekli evimi izleyen kadina hareket cekmistim iceri nasil kacacagini sasirmisti
Tavsiye degildir...
Ahahaçekmeden önce bileğini de yaladın mı
ay çok güldüm ya ahaha
![]()
AhahaYa napiyim ne zaman balkona ciksam kosa kosa o da cikip balkon demirine yaslanip eni konu beni izlerdi. Hele misafir falan geldiginde elini beline koyup uzun uzun bizi incelerdi. Hani bastan bana ne dedim elalemin kendi evi istedigini yapar falan ama kadin takintili bir sekilde ben balkondaysam cikardi, ben icerdeyken cikmazdi. Baska yere bakiyordur falan dedim yok yani surekli gozleri gozumdeBi gun annemle balkonda konusurken bu yine bizi dinliyor. Anneme caktirmadan elimi kaldirip hareket yaptim daha da cikmadi
![]()
Valla ben surekli evimi izleyen kadina hareket cekmistim iceri nasil kacacagini sasirmisti
Tavsiye degildir...
Ahahaçekmeden önce bileğini de yaladın mı
ay çok güldüm ya ahaha
![]()
Puahahbben yalamuştım
perdenin arkasındaydım adam içeriyi dikizliyodu emin olamadım göründüğüne
hareket çekince kaçtı içeri emin oldum:)))
Siyah içeriyi göstermeyen cam balkon taktirin kesin çözüm.Bizim burda gece sıcak olduğu için herkes balkonda binalarda çok yakın millet çözümü tül perde takmakta bulmş
Malesef yAsak canm balkonu kapatmakSiyah içeriyi göstermeyen cam balkon taktirin kesin çözüm.
Balkonun yarısına perde çekin anneniz o kısımda otursun.Günaydınlar herkese,
Karşı binamızda oturan bir adam var bütün gece uyumayıp balkonda oturuyor,bunda bi sıkıntı yok adamın balkonu oturur fakat özellikle yazları annem uyku problemi çekiyor ve uyuyamayınca balkonda oturur gece 3-4 gibi,bazen sabaha kadar oturur.Bu adam da bizim balkona bakıyormuş anneme,ilk başlarda dedik yani anneme sana öyle geliyodur falan fakat her gece olmaya başladı.En son bi gün ben de yanına çıktım bizi izleyip izlemediğini deneme amaçlı çakmağı yakıp söndürdüm bi kaç kere,kalkıp balkonunun ışığını açıp çakmak yaktı.
Annem bi süre çıkmadı balkona ta ki dün gece yine uyuyamamış adam yine bütün gece annemi izlemiş annem içeri kaçmış sonunda.Bu arada bu adam bu bakma olaylarından dolayı daha önce bıçaklanmış,yan komşunun da evine lazer tutmuş,adam gidip kapıya silah çekmiş seni öldürürüm diye hala daha uslanmıyor,biz buna ne çare bulabiliriz lütfen yasal olarak veya bilmiyorum artık fikirlerinizi bekliyorum.
Annem çıkmasın canım ne olur ne olmaz.
Mahalleniz de tuhaf miş biri lazer tutar diğeri silah çeker.. Dallas mübarek[/QUOTE
Yan komşu asker ondan bu rahatlık![]()
Valla ben surekli evimi izleyen kadina hareket cekmistim iceri nasil kacacagini sasirmisti
Tavsiye degildir...
balkona perde takın görünmicek şekilde otursun anneniz
adamı şikayet edip başınıza sarmaya değmez