balkondan halı silkmek, halı patpatlamak deliricem yahu

Sizinkiler sadece halı çırpıyormuş şükredin.
Benim mutfak balkonum yıkandıktan bir saat sonra çöplüğe dönebiliyor.
Bildiğiniz mutfak çöpünü poşetleyip fırlatıyorlar.
Onun bir üst katı evde lavabo kullanmıyor. Bulaşık suyunu döküveriyor tepemize.
Bayram tatili dönüşü balkonu açınca şok oldum.
Sanırsınız o daracık yerde çalgılı çengili alem yapmışlar.
Çekirdek kabukları, sigara izmaritleri, şeker kabukları...
Artık utandıklarından mıdır nedir çamaşırları düşünce bile gelip istemiyorlar.
Şikayet ettiğimde ise haklısın haklısın deyip gönderiyorlar.
Ben birer tane çöp kovası alıp hediye etmeyi düşünüyorum.
Bir de balkona atılan bütün çöpleri üst katımdaki dairelere paylaştırıp kapılarının önüne bırakacağım bundan sonra...

ayy canım senin durumun çok da vahim, kıyamam ya nasıl üstesinden geliyorsun:(

annemin bir komşusu var mesai saatleri dışına hiç çıkmaz sağolsun sabah 7 gece yarısı 12 sabah bir başlar halı paspas çırpmaya gece yarılarına kadar hiç bitmez çırpması
ne kadar şikayet etsende uyarsanda kadın bildiğini okuyor.

Bende evlendikten sonra taşındığım mahallede aynı sorunları yaşıyorum.Sözde pazartesi olan halı silkeleme gününü hatunların bi kısmı tutturur diğerleride bu işi haftanın 7 gününe bölerler.Neyse benden önce dediğim dedik çaldığım düdük yaşayan üst kat komşum ben pazar günü balkonlarımı camları cillop gibi yaptıktan sonra pazartesi halı silkeledi daha ilk kez böle bişey başıma gelmişti ve çok sinirlendim ama birşey demedim.Sonra ona uymaya çalıştım o işini bitirdkten sonra ben temzledm ama işe başladıktan sonra işten gelip yemekmi yapayım balkonmu yıkayayım.1-3-5 defalarca kapısına gittim güzellikle söledm.Balkonumda sırf kıl var.Deliriyorum temizlerken gideri tıkıyorlar uğraştırıo.Neyse çok uzattım bi gün işten geldim balkonumda saçlar kıllar kurumuş çiçek artıkları topraklar ben krizlere girdim.Ertesi gün zabıtayı aradım böle böle diye evine gitmişler uyarmışlar falan akşam geldi çene titriyo.Ben biliyorum yaptığımı ama balkonunu yıkıcaktım dedi :52: şaka gibi

Neyse şuan cmts öğlene kadar işini bitirmiş olması gerekiyor buna bağlantılı olarakta alt katlarda oturan mahalle sakinleride çamaşırlarını öğleden sonra asıyorlar.Uzun oldu biliorum ama başıma silkelenen sofra bezlerini anlatmadım bile :46:

Back
X