- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
balkonsuz ev göbeksiz erkek kadar olağan dışı bişey almayın bence :))canım başlık tamamen konunun kendisni anlatıyor ama nişanlımda tam tabire uygun yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balkonsuz ev göbeksiz erkek kadar olağan dışı bişey almayın bence :))canım başlık tamamen konunun kendisni anlatıyor ama nişanlımda tam tabire uygun yani :)
bende öyle düşünüyorum aslında ama kimse sıcak bakmıyor nişanlımda balkonsuz olması ilerde satmamızı zorlaştırır ama son karar sen ver dedi.içine sinen bi ev olsun dedi.bir de ilerde sorun olursa diye çekiniyorum.düğün mayısta olacak.biraz dahamı baksak yoksa orayımı alsak çok kararsızım![]()
annem pek istemiyor sen yapamazsın diyor.hem balkon yok hem camlar demirli psikolojin bozulur diyor :) ablam sakın ha diyor.nişanlım sen bilirsin diyor benim aklım alma kalbim al diyor :) o yüzden size bıraktım hadi bi karar verin :))))acele etme o zaman ama yok başka evlere baksam da bu ev aklım da kalıcak diyorsan...
kararını ver.
bide büyüklere sor bence onların deneyimleri seni daha iyi yönlendirir
Problem olmaz mı canım düşünsene kapının önünde oturan kadınları sabahlara kadar bütün sesler,toplu halde gülüşmeler senin evinin içinde balkonda oturmayı seven ben doğru düzgün orada oturtmadık bile balkonda eski evimizde tabi bide bunların tüm pisliğini biz çekiyorduk sabah bir kalkıyorduk bütün yiyecek içecek kapları kapı önünde,ayriyeten yukarı katlardan çöp atmalar,sofra bezi silkelemeleri,halı çırpmalarıda cabası şimdiki yerimizde çok rahatız o yüzden eğer gücünüz yetiyorsa biraz üst katlara bakın hatta mümkünse son kat alın biz son kat aldık illa sıfır olacak diye birşey yok eskide olabilir.bunlar hep problem değilmio yüzden sağlıklı karar vermek istiyorum ufak ayrıntılar gibi duruyor ama hiç öyle değil
ayyyy çok güldüm yorumunuza :)))) evi almam belki ammmaaaa göbeksiz erkeğimide bırakmam :)))balkonsuz ev göbeksiz erkek kadar olağan dışı bişey almayın bence :))
canım zaten o evin fiyatına eski bina üst kat alınır.sanırım ben seçme hakkımı başka evlerde kullansam ii olacakProblem olmaz mı canım düşünsene kapının önünde oturan kadınları sabahlara kadar bütün sesler,toplu halde gülüşmeler senin evinin içinde balkonda oturmayı seven ben doğru düzgün orada oturtmadık bile balkonda eski evimizde tabi bide bunların tüm pisliğini biz çekiyorduk sabah bir kalkıyorduk bütün yiyecek içecek kapları kapı önünde,ayriyeten yukarı katlardan çöp atmalar,sofra bezi silkelemeleri,halı çırpmalarıda cabası şimdiki yerimizde çok rahatız o yüzden eğer gücünüz yetiyorsa biraz üst katlara bakın hatta mümkünse son kat alın biz son kat aldık illa sıfır olacak diye birşey yok eskide olabilir.
annem pek istemiyor sen yapamazsın diyor.hem balkon yok hem camlar demirli psikolojin bozulur diyor :) ablam sakın ha diyor.nişanlım sen bilirsin diyor benim aklım alma kalbim al diyor :) o yüzden size bıraktım hadi bi karar verin :))))
Pahalımı evler fiyatı nedir.canım zaten o evin fiyatına eski bina üst kat alınır.sanırım ben seçme hakkımı başka evlerde kullansam ii olacak![]()
yok canım bahçe.önüne beton atılmış.sanırım yazın kadınlar falan oturuyor yani benim camın önünde oturacaklar alırsak evi :)
Aynen biz de böyleyiz bizim balkonda oturma odamız oldu hatta ben balkonda yatmayı bile seviyorum.bende balkonsuz evde yapamam illa günde bir kaç kez çıkıp hava alıcam .çamaşır sericem yıkıyacam çöpü bırakıcam çayımı alıp içicem bizim balkon nerdeyse oda gibi yazın kavaltı yemek herşeyimiz balkon da geçer
heleki demirli camlar falan beni boğar.
sende böyleysen asla alma boşver anneni dinle nişanlında satmakta zorlanırız demiş.başka evlere bakın o zaman...
valla canım şuan bütçe en fazla 160 bine müsade ediyor.bu evde 158 binPahalımı evler fiyatı nedir.
senin için problem olmayacaksa çok sevinirim canımsabah olasaydı resmini çeker eklerdim.aklıma gelirse yarın yapayım bu işi istersen tabiki.
dediğim gibi rahatına bakıcaksın sen yaşıyacaksın senin evin olucak içine sinen olsun
Aynen biz de böyleyiz bizim balkonda oturma odamız oldu hatta ben balkonda yatmayı bile seviyorum.![]()
senin için problem olmayacaksa çok sevinirim canım
daha eşyaları almadık.sanıyorum ki alacağımız makina kurutmalı olur da giriş kat işteGiris katsa eger zaten oyle rahat oturacaginizi sanmiyorum cunku gelen giden gozunuzun icine bakar:)benim buyuk bi balkonum bide terasim var ama ben camasirlari hala odada kurutuyorum mesela:)ilerde zaten kurutmali camasir makinalarina tav olursaniz hic gerek bile kalmaz.bence cok begendiyseniz bi dusunun derim...
:)Göbeksiz erkeğe benzer![]()