balkonuma atilmis not ve tehdit

kucuk cocuk yapamaz.genc kız dıyorsan aklı başındadır yıne cesaret edemez böyle birşey yapmaya ögrenılırse ona kzıılcagını dusunur.erkek evlat gene yapablır ama kız evlat cekınır bu konuda.ben esının yaptırdıgını dusunuyorum nedense...

Son zamanlarda oyle cok seyler yasadim ki beynim yorulmus dusunemiyorum bile

Canm cok uzuldum bende kagidi al polise git olmadi istersen eger oluyosa polisin yaninda hoparloru ac esinle konus polis anlar ve ona gore seni korur

o zaman direk arayın bu not için ona tepki gösterin ordan omu yazdı belkı anlarsnız.polise gidicem bu notu yazdıgının ıcın senı sıkayet edıcem felan dıye sert konus bakalım telden

Telefonu kapatmis..
ya gezmededir ya muhabbette yada kari koynundadit

Başlığı ve konuyu fake sanarak girdim. Sonra ciddiyet karşısında şoke oldum. En kısa zamanda, oradan uzaklaşın. Neredesiniz? Ailenizle falan mı? Yoksa tek mi?

her sey daha iyi gidiyor derken esim hatalarindan ders cikardi diye dusunurken bi anda tepe taklak olduk nasil bu hale geldik kendi icimde bile bunu sindiremiyorum

Ben de çok değer verdiğim birinin bana yaptıklarını kabullenme evresindeyim.Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum ama beklenmedik yerden gelen top insanın filesini yırtıp geçiyor, bu konuda sizi anlıyor olabilirim. Ama güçlü kalmalıyız.Üstelik siz annesiniz de, hem kendiniz için hem de bebeğiniz için ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varmalısınız. Her şey yoluna girecek :)

Tehditi anlarim ama dost dusman birseyler yazmis onu anlayamadim bifr yanlizlik falan takmaz ki bu adam oralarda gununu gun ediyor sabahlara kadar arkadas sohpetlerinde
Dost dusman ya mecazi anlamda kullanilmis ya da ayrilik doneminde araya giren bi sekilde etkisi dokunan insanlardan bahsediyor.
Yalnizlik degil unutulmuşum diyor bunu da size diyor zaten.

Dost dusman ya mecazi anlamda kullanilmis ya da ayrilik doneminde araya giren bi sekilde etkisi dokunan insanlardan bahsediyor.
Yalnizlik degil unutulmuşum diyor bunu da size diyor zaten.

Aklim karisti iyce..
Enteresan olan bu adam kalemsiz gezmez ilk yazdigi kalem yazmamis izleri var daha sonra cocuk boya kalemiyle yazmis buda tuhaf eve girmis olsa ancak boyle bir kalem bulabilir cocuklardan kalem dilenmisde olamaz

O kadar çok konunuza denk geldim ki her defasında kafamdab acaba boşanma davası açmak için ne bekliyor düşüncesi geçti?
yanlış hatırlanıyorsam oturduğunuz ev kayın pederin eviydi .bu nedenle boşanma davası açmıyorsunuz.Bence bir an önce bir avukatla görüşüp acilen dava açmanız gerek.Dava için doğumu beklemenizde bir mantık yok, davayı açarsanız hem size hem kızınıza tedbiren nafaka bağlanır,doğumdan sonra doğan çocuğunuz için de bağlanır.
Sayısız konularınızdan anladığıma göre siz davayı da açmayacak o evden de çıkmayacaksınız.Bunların yerine burada tekrar tekrar konu açıp deşarj olacaksınız.
Eşinizin etmiş olduğu hakaretler,tehditler,aldtma hepsi yanına kâr kalacak.
Bu notu da elbette eşin yazdı,en son başlığında kavga etmeye gelecek dediğiniz adam geldi gizlice notu bıraktı gitti işte olan bu.

Yani şu anda beklemedeyim ama her an birşey için karşına cçıkabilirim ne için belli olmaZ seni de yanlış tanımışım demek. Belki bu aralar yanlız kalmadan olmaz mı?balkonuna kağıt atan evine de girer her türlü pisliği yapar

Senin eşin gibi seref... Nefret ediyorum
Evliliği boyunca türlü türlü pislik yapar kan kusturur kızılcık şerbeti ictirir hatta aldatır bosanmaya gelince sahiplenmeye kalkar kabul etmesen öldürmeye kalkar hiç olmadi böyle tehdit şantajla hayatını mahveder

Derhal polise ver o not kağıdını canim
Belki bilmediği seni bulamayacağı bir yere taşın

Back
X