balkonuma atilmis not ve tehdit

Aklim karisti iyce..
Enteresan olan bu adam kalemsiz gezmez ilk yazdigi kalem yazmamis izleri var daha sonra cocuk boya kalemiyle yazmis buda tuhaf eve girmis olsa ancak boyle bir kalem bulabilir cocuklardan kalem dilenmisde olamaz
Siz neden illaki kocaniz yazdi diye dusunuyosunuz? Uzakta gelemez diyorsunuz belliki baskasina yazdirmis

O kadar çok konunuza denk geldim ki her defasında kafamdab acaba boşanma davası açmak için ne bekliyor düşüncesi geçti?
yanlış hatırlanıyorsam oturduğunuz ev kayın pederin eviydi .bu nedenle boşanma davası açmıyorsunuz.Bence bir an önce bir avukatla görüşüp acilen dava açmanız gerek.Dava için doğumu beklemenizde bir mantık yok, davayı açarsanız hem size hem kızınıza tedbiren nafaka bağlanır,doğumdan sonra doğan çocuğunuz için de bağlanır.
Sayısız konularınızdan anladığıma göre siz davayı da açmayacak o evden de çıkmayacaksınız.Bunların yerine burada tekrar tekrar konu açıp deşarj olacaksınız.
Eşinizin etmiş olduğu hakaretler,tehditler,aldtma hepsi yanına kâr kalacak.
Bu notu da elbette eşin yazdı,en son başlığında kavga etmeye gelecek dediğiniz adam geldi gizlice notu bıraktı gitti işte olan bu.

Canim ev esimin evi kp degil..cok yalnizim kimseye derdimi anlatamiyorum cevremdeki herkes bosanmama karsi ama bu etkilemiyor bosanmak istiyorum suan hicbir sosyal guvencem yok bu yuzden dogumdan sonrayi bekliyorum.

Derdimi burda anlatmamin baska sebebide akraba arkadas kim olursa olsun erkektir bu kadar olur biz neler cektik diyorlar..hatta soyle bir ornek vereyim cuzdandan resim cikti dedim kocanin sucu yoktur resmi kadin koymustur msjlar geliyor diyorum bu kadinlar boylrdir onlar kocani rahat birakmiyor diyorlar durum boyleyken ne yapabilirim ya onlarin etkisinde kalcam yillarca oyle oldu cunku yada herseyi icimde biriktirip catlicam..ne yapayim oyle yoruldum ki artik dusunme yetegimi kaybetmek uzereyim burda sizden fikir alarak paylasarak bu durumlari atlatmaya calisiyorum...

Birde doguma gittigimde bosanmis bi kadin olarak gorunmekte ayri bir aci verir bana icimde yasamak farkli goze batmak daha aci verici

Senin eşin gibi seref... Nefret ediyorum
Evliliği boyunca türlü türlü pislik yapar kan kusturur kızılcık şerbeti ictirir hatta aldatır bosanmaya gelince sahiplenmeye kalkar kabul etmesen öldürmeye kalkar hiç olmadi böyle tehdit şantajla hayatını mahveder

Derhal polise ver o not kağıdını canim
Belki bilmediği seni bulamayacağı bir yere taşın

Tasinmaya karar vermustim hatta baska sehirde ev bile tutmustum..burda konuda acmistim herkes cevremde dahil evinden cikma diye akil verdi bu hamile aklima yatti o zaman cikmadim simdide dogum bu kadar yakinen ev tasimak kira odemek zor gelcek malum masrafli bi donemdeyim

Gercekten mi onlara da guvenemezsen kime guveneceksin allah yardimcin olsun insallah hicbir sorun yasamadan bosanir esinden de kurtulursun

Bayan polis cok ilgili cok da yardimci oldu hatta fazlasiyla aydinlatmayada calisti ama ifafadr veren erkek polis tam tersiydi hatta kp ve kb icinde uzaklastirma istedim onlari magdur edemeyiz diyor boyle sacmalik olur mu benim evime gelmeseler neden magdut olcaklar ki

Senin eşin gibi seref... Nefret ediyorum
Evliliği boyunca türlü türlü pislik yapar kan kusturur kızılcık şerbeti ictirir hatta aldatır bosanmaya gelince sahiplenmeye kalkar kabul etmesen öldürmeye kalkar hiç olmadi böyle tehdit şantajla hayatını mahveder

Derhal polise ver o not kağıdını canim
Belki bilmediği seni bulamayacağı bir yere taşın

Sabah ilk isim polise gitmek olcak

normalde cok dikkayliyimdir ayrintilara cok takilirim ama nasil, olduysa bu adam beni oyle yaniltiyorki kendime olan guvenim azaliyor..nisanliykende evlenmekten vazgectigimi soylemistim oldurmekle tehdit etmisti bi anlik sinirinr vermistim aklimda yerettiysede ciddiye almamistim..bundam yillar oncede yan komsuma boyle bi laf etmisti bu evden kan cikmasin diye uzaklastim demisti komsum da bana soyledi nedense hic ustunde durmadik.en son telefon tehditi ve bu not..
Esten once iki yakin dost arkadastik evliligimizde sorunda olsa dostlugumuz hep ayri bir yerdeydi..ama duygulari benim kadar net acik degildi hep bi kapali kutu gibiydi sacma sapan konularda saatlercr konusur konu, bizle ilgili olunca hemen sklir konuyu konusmayi bitirirdi..bu konuda cok tartisirdik.meger adam psikopatligini gizleme derdindeymis.

Meslegin var mi calisiyormusun merak ettim.Bence sakin kafayla esinle bir konus derim telefonda belliki herseyi yapabilecek biri lutfen tatli dille konusmayi dene onu tahrik etmeden suclayici olmadan kendi duygularini ifade et.inatlasarak isi farkli noktalara götürme , seni kimse koruyamaz eger o kafaya koyarsa zarar vermeyi allah korusun..

Canim ev esimin evi kp degil..cok yalnizim kimseye derdimi anlatamiyorum cevremdeki herkes bosanmama karsi ama bu etkilemiyor bosanmak istiyorum suan hicbir sosyal guvencem yok bu yuzden dogumdan sonrayi bekliyorum.

Derdimi burda anlatmamin baska sebebide akraba arkadas kim olursa olsun erkektir bu kadar olur biz neler cektik diyorlar..hatta soyle bir ornek vereyim cuzdandan resim cikti dedim kocanin sucu yoktur resmi kadin koymustur msjlar geliyor diyorum bu kadinlar boylrdir onlar kocani rahat birakmiyor diyorlar durum boyleyken ne yapabilirim ya onlarin etkisinde kalcam yillarca oyle oldu cunku yada herseyi icimde biriktirip catlicam..ne yapayim oyle yoruldum ki artik dusunme yetegimi kaybetmek uzereyim burda sizden fikir alarak paylasarak bu durumlari atlatmaya calisiyorum...

Birde doguma gittigimde bosanmis bi kadin olarak gorunmekte ayri bir aci verir bana icimde yasamak farkli goze batmak daha aci verici
Konularını genel olarak biliyorum, almanca mesajı,cüzdandaki fotoyu okumuştum.Bu yazdıklarınızdan sonra desem bilemedim şimdi.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Evlatlarınızla uzun mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle.o adamdan en kısa zamanda kurtulun.iyi bayramlar.

Hemen bosanma davasi acip bir avukat tut kendine cunku onlar bu isleri daha iyi bilir bende bosanma asamasindayim avukatim bana tehtit vb bisey oldugunda sakin karsi tarafa seni polise sikayet etcem deme direk bana gel ve savciliga sikayette bulunup teli dinlemeye aldiralim demisti ve sakin korkma korkarsan daha cok ustune gelir ama ustune ustunede gitme mumkunse muhattap olma konusma hatta tek bi yerlere gitme tek kalmamaya calis tamam cok sıkıcı ama haberleri izliyoruz en azindan tamamen hayatindan cikarana kadar idare etmen gerek canim kendine dikkat et

Bugne kadar hep cok olumlu davrandim her turlu hatasina olgunluk gosterdim ilk defa tepki koydum karsi ciktim boyle oldu..

Az once konustuk neden boylr mektup yazdn dedim polise anlat derdini dedi..

Meslegin var mi calisiyormusun merak ettim.Bence sakin kafayla esinle bir konus derim telefonda belliki herseyi yapabilecek biri lutfen tatli dille konusmayi dene onu tahrik etmeden suclayici olmadan kendi duygularini ifade et.inatlasarak isi farkli noktalara götürme , seni kimse koruyamaz eger o kafaya koyarsa zarar vermeyi allah korusun..

Konularını genel olarak biliyorum, almanca mesajı,cüzdandaki fotoyu okumuştum.Bu yazdıklarınızdan sonra desem bilemedim şimdi.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Evlatlarınızla uzun mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle.o adamdan en kısa zamanda kurtulun.iyi bayramlar.

Tskederim,cnm iyi bayramlar

Bismillahirrahmanirrahim.. Kendinize dikkat edin bi de miniğiniz var karnınızda. Umarım en kısa zamanda boşanırsınız

Adam dupeduz tehdit etmis. Bu notun neresinde bir pismanlik belirtisi gordunuz lutfen yapmayin etmeyin. Ya sevmeye gelecekmis ya can almaya. Zaten dogru duzgun sevebilse ne bosanirdiniz ne de boyle bi msj alirdiniz

Adam oyle rahatki umrunda bile degil polise anlat derdini diyor

Kismen benziyor polis benzetemedi ama bilmiyorum..
15 li yaslarda ergen kiz yazmis olabilir mi boyle seyler??
Yada bu psikopatin bana bi oyunuda olabilir
polisin öyle bir karşılaştırma yetkisi yok ki mahkemede ayrıntılı incelemeye gitmesi gerek

Back
X