balkonuma atilmis not ve tehdit

Adam oyle rahatki umrunda bile degil polise anlat derdini diyor
Bosanma avukatiniz varsa onla gidin.
Polisin biseyi ciddiye almasi icin anca cinayet islenmesi gerekiyo.
Avukatinizla giderseniz anca ciddiye alirlar. Ya da kadin haklari savunucusu bi sivil kurulusa basvurup ciddiye alinmaniz icin nasil davranmaniz gerektigini sorun

Oyle yorgunum ki uzerimde bir suru dert sorumluluk adamsa gununu gun ediyor mucadele etcek gucum yok..avukat tutmadim su durumda avukata vercek paramda yok kizimin biri okula baslayacak digerinin dogum hazirliklari maddi yonden kimildayacak durumda drgilim ancak evin acil ihtiyaclarini karsiliyorum

Bosanma avukatiniz varsa onla gidin.
Polisin biseyi ciddiye almasi icin anca cinayet islenmesi gerekiyo.
Avukatinizla giderseniz anca ciddiye alirlar. Ya da kadin haklari savunucusu bi sivil kurulusa basvurup ciddiye alinmaniz icin nasil davranmaniz gerektigini sorun

Kadin haklari savunucusu kuruluslara danisin o zaman en azindan telefonda.
Bu tarz olaylarda polise zerre guvenim yok
Oyle yorgunum ki uzerimde bir suru dert sorumluluk adamsa gununu gun ediyor mucadele etcek gucum yok..avukat tutmadim su durumda avukata vercek paramda yok kizimin biri okula baslayacak digerinin dogum hazirliklari maddi yonden kimildayacak durumda drgilim ancak evin acil ihtiyaclarini karsiliyorum

Yazının benzeyip benzemediğine biz ya da polisler karar veremezler. Bu işin uzmanları var. Polislerin yorumları sizi yanıltmasın. Ayrıca anlamadım ne 15 yaşındaki kızı? Bi kız neden böyle şeyler yazsın? Kocanız daha öncede ölümle tehdit etmiş. Belliki psikopat ve siz hâlâ aklınıza başka ihtimaller getiriyosunuz...

Yazının benzeyip benzemediğine biz ya da polisler karar veremezler. Bu işin uzmanları var. Polislerin yorumları sizi yanıltmasın. Ayrıca anlamadım ne 15 yaşındaki kızı? Bi kız neden böyle şeyler yazsın? Kocanız daha öncede ölümle tehdit etmiş. Belliki psikopat ve siz hâlâ aklınıza başka ihtimaller getiriyosunuz...

Canim her ihtimali dusunmeye calisiyorum

Piskopat olduguna eminim artik bugun nette bir kac yazi okudum bu tipler cok iyi gizliyorlarmis kendilerini...
Ama nasil ispat edicem..
Bu adam babasindan acayip tirsar soyledigine katilmasada korkudan sozunden cikamaz adam kirk yasinda cocukda degil?? Bu adamin babasiyla arasinsa derim bir seyler vardi hatta daha oncede paylasmistim bu konuyu burda anlam veremiyordum ama simdi cozmeye basladim kesin bir suc isledi ve bu korkuyla babasinin sozunden cikamiyor.

nisanliyken bir kac kez daha oldurmekle tehtit etmisti tabi onemsememistim meger bi pisikopati duzeltmeye harcamisim omrumu
Yazının benzeyip benzemediğine biz ya da polisler karar veremezler. Bu işin

uzmanları var. Polislerin yorumları sizi yanıltmasın. Ayrıca anlamadım ne 15 yaşındaki kızı? Bi kız neden böyle şeyler yazsın? Kocanız daha öncede ölümle tehdit etmiş. Belliki psikopat ve siz hâlâ aklınıza başka ihtimaller getiriyosunuz...

Piskopat olduguna eminim artik bugun nette bir kac yazi okudum bu tipler cok iyi gizliyorlarmis kendilerini...
Ama nasil ispat edicem..
Bu adam babasindan acayip tirsar soyledigine katilmasada korkudan sozunden cikamaz adam kirk yasinda cocukda degil?? Bu adamin babasiyla arasinsa derim bir seyler vardi hatta daha oncede paylasmistim bu konuyu burda anlam veremiyordum ama simdi cozmeye basladim kesin bir suc isledi ve bu korkuyla babasinin sozunden cikamiyor.

nisanliyken bir kac kez daha oldurmekle tehtit etmisti tabi onemsememistim meger bi pisikopati duzeltmeye harcamisim omrumu

Ülkemizde kadına tehdit olayları ne kadar dikkate alınıyor bilmiyorum. Ama ciddiye alırlarsa şöyle bir olanak var: Eşinizin el yazısının olduğu bir kağıt bulun.Daha sonra balkonunuza atılan notla el yazısı uzmanlar tarafından karşılaştırılacak. Eğer tutarsa, yani balkondaki not kocanızın el yazısıysa size koruma sağlanacak. Ama tabi dediğim gibi böyle bir şey ülkemizde mümkün mü? pek ihtimal vermiyorum Aslında anne babanıza haber verseniz,olanları anlatsanız yanınıza gelemezler mi? Bence bu durum çok ciddi. Hergün haberlerde görüyoruz psikopat kocaları...

Kismen benziyor polis benzetemedi ama bilmiyorum..
15 li yaslarda ergen kiz yazmis olabilir mi boyle seyler??
Yada bu psikopatin bana bi oyunuda olabilir
Peki esinize sen mi yazdin diye sordugunuzda cevabi ne oluyo

Tuhaf bir his,ama bana eşin değil gibi geldi[/QUOTE

Inan bilmiyorum duseniniyorum artik uzaklaatirma alan adam niye boyle birsey yapsin diyorum coluk cocuk isinede benzemiyor kendi halimde biriyim kimseylede bi husumetim yok pek gorustugum insan da yok komsularin bile cogunu aydan.aya ancak goruyorum..
Sen ne dusunuyorsun peki

Sen esinin el yazisini tanimiyor musun? El yazisi ilemi yazilmis? Esinin yazisini tanirsin o yazmissa eger.polise ver. Onlar o kagidin kalemin bile, nereden alindigini bile bulurlar tabi bulmak ister ve ugrasmak isterlerse

Canım eşinin el yazısını bilmiyor musun??

Ayrılık sebebi nedir... Cnm dikkat et

Sordum derdini polise anlat diyor
Sen esinin el yazisini tanimiyor musun? El yazisi ilemi yazilmis? Esinin yazisini tanirsin o yazmissa eger.polise ver. Onlar o kagidin kalemin bile, nereden alindigini bile bulurlar tabi bulmak ister ve ugrasmak isterlerse

Yazi tipi benziyor ama yazilan kalem turu farkli olunca biraz farkli gorunuyor.tukenmez kalemle yazilan yazi ayri olur kuru kalem boyayla daha zor yazildigindan ayri olur..buldugum notta kahverengu kuru boyayla yazilmis

Bak canım saldırcak köpek havlamaz derler,uzaklaştorma alan bırı bu kadar cahılce bişey yapmaz,sanmıuorım onun olduğunu,rahat ol,ama senın yerınde olsam ona söz bıle etmezdım bu olaydan,eğer o değilse polise verio onu suçlarsan çok kızıp başka türlü olur,kımse iftiradan hoşlanmaz,hamilesın,bozma kalbını,

Back
X