Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519
sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..
sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..
çok dekolteliydi göğüs kısmı o yüzden kapattırdım.
mağazada çekilen bir foto buldum pek düzgün değil ama fikir edinebilirsiniz en azından. topukla ayakkabı yok.
Eki Görüntüle 390553
Aaaa aklıma süper bir fikir geldi :))
Bu elbiseyi straplez yaptırmaya çalış ..
Boyunu da kestir ohhhhh misss...:))))
Arkadaş zaten göğüs kısmını dekolteli bulduğu için tül diktirmiş ayrıyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?