• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

tekrar diyorum bronz bir ten ve pudra bir elbise harika olur.. topuklu ayakkabıyla bence çok şık olursun.. ben beğendim..
yarım topuz ,sade bir makyajla çok şık:)

çok teşekkür ederim bir tek sen beğendin sanırım :) o zaman solaryuma girmem lazım :)

Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519

canım kesinlikle giyme derim..bunu samimi bir tavsiye olarak gör..gençsin böyle olgun kıyafetler ve pastel tonlar niye..belki pastel tonlar da giyebilirsin ama bu elbise hiçbirşeye benzemiyor..

Son düzenleme:
daha sade bişe olsa daha güzel olacak göz yoruyor ve bu renk soluk gösterir sizi aslında herkesi,daha canlı çarpan bi renk olmalı saks mavisi,pembe,turkuaz,nefti yeşil hatta turuncu farklılık yaratın....

kusura bakma ben hiç begenmedim boyunada gitmiycegni düşünüyorum biraz daha kısa bir elbise düşünebilirsn..

sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..

mezuniyet+elbiseleri3.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-6.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-9.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-38.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-39.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-47.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-63.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-65.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-83.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-94.jpg

Son düzenleme:
asla boyle bır elbıse tercıh etmezdım..
k.bakma ama hiçççç begenmedimm

Dürüstçe yorumumu yapıyorum arkadaşım ben hiç begenmedim :50::50:

sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..

işte böyle elbiseler tercih etmelisin daha ilgi çekici ve güzel olursun

Göğüs kısmı fazla iddialı gibi
Yoksa rengi hoş tabiki herkesin zevki farklı:34:
Bide üstünde daha farklı durur tabi elbise

fistik gibi fizigin varken niye böylesine yanlis bi secim yaptin ki :ssz:
elbise secimi cok kötü.
tül tamamen bozmus olayi...
elbise boyu hic gitmemis sana, rengi gitmemis, gögüs kismi sana cok büyük...
elbisenin rengi cok rüküs,
üzerindeki detay felaket...

keske geri verme sansin olsaydi... :50:

İlk defa arasından elemeden hepsini beğendiğim toplu örnek :)

Harika hepsi :)

Ama konu sahibine gelince;

Değiştirme şansın yoksa omuzlarındaki ipler kalsın sadece, ipin altındaki şifon sanırım yanlış görmüyorsam onu kestir..

Fazla yüksek topuk giy.. Ya da biraz boyundan kestir..

Yani elbise üzerinde oyna.. Bir şeyler yap canım..

çok dekolteliydi göğüs kısmı o yüzden kapattırdım.
mağazada çekilen bir foto buldum pek düzgün değil ama fikir edinebilirsiniz en azından. topukla ayakkabı yok.
Eki Görüntüle 390553

Kaça aldın bu elbiseyi canım? :26: Madem değiştirme şansın yokmuş yeni bi elbise alma imkanın var mı? :44:
Elbisenin rengi yaşına hiç uygun değil üzerinde ki detaylar ve diğer renkler şıklık katıcağına daha da bozmuş elbiseyi.
Seni üzmek istemem ama elbisenin ne rengini ne modelini ne kesimini ne de üzerinde ki detayları beğendim.
Hele ki seninle uzaktan yakından bi alakası olmayan bi elbise.
Bu elbiseyi giymemelisin bence canım.
İmkanın varsa başka al imkanın yoksada arkadaşından kuzeninden falan uydur bişeyler ama ne yap ne et bu elbiseyi o özel gününde giyme derim.

Son düzenleme:

Bunlar internetten mi alınma yoksa bir markanın ürünleri mi ?

Aaaa aklıma süper bir fikir geldi :))

Bu elbiseyi straplez yaptırmaya çalış ..

Boyunu da kestir ohhhhh misss...:))))

Back
X