• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

Bu yaptırdığım işlemler için para vermedim mağazanın terzisi yaptı ama askıları çıkarmayı falan yapar mı bedavaya bilmiyorum canım. 2. bir elbise almaya çalışacağım ama zaten yeteri kadar masraf oldum aileme :( Uygun bir elbise bulabilirsem inş ancak öyle alabilirim.

Bence elbise yakismis fizigine ama gercekten gogus kismi cok kapali olmus
Tamamen cikartip o tulden yada uyacak birseyden sal tarzi bolero tarzi kapatabilirsin:/
Boyle elbiseyi kapatmis cok fazla
Uygyn ayakkabi saclarla falan cok guzel olabiirsin bence:-)

kıyafetin üst kısmını çok begenmedim açıkcası :44:ama yüzün çok güzeldir sana yakışmışsa onu bilemem yüzünü göremedğim için

a canım benim zıt yorumlara o kadar ılımlı cevaplar vermişsin ki bu senin ne kadar narin ne kadar uysal olduğunu gösteriyor canım benim yaa hiç kıyamam sana
aslında elbisen güzel ama açık bir model ve iddialı bir model ben süs işlemelerini beğendim sadece gögüs kısmın krem sütyen vamış gibi duruyor orası göz yoruyor ve o ip gibi olan yerler sütyen bölgesinde olan yerler bi değişik hemde sanki göğüs bölgesi sana büyük gelmiş canım yaaa onun dışında güzel o kısma bir değişiklik yaptır o kollu yaptırdığın tülü çıkarttr o hiç olmamış anlıyorum seni dekolte istemiyorsun ölçülü bişey yaptır ama bir geceliğine de o kadar olsun canım kesinlikle altın rengi dore mi ne diyorlar öle bir ayakkabı güzel olur az bir aksesuar
birde canım şöle saçların toplu ve topuklu bir ayakkabı ile renk farketmez şimdilik bir resim daha eklesen o tül olmadan bide öyel baksak

Sağol canım ben istedim yorum yapılmasını kötü yorumlara da hazır olmam gerekiyordu :) o tülü daha açık bir hale getirttircem inşallah bir şeye benzer tek temennim :))

Dürüst olmak gerekirse yaşına uygun olduğunu düşünmüyorum. Mezuniyet için de uygun değil. Daha canlı bi renk ve model seç bence.

canım sen hangi şehirdesin?
bir de merak ettim elbiseyi ne kadara aldın?

Ayni dükkanda baska begendigin bi elbise ile takas yapsan?
onun yerine en azindan kurtarici siyah bi elbise kisa uzun giysen sacin makayajin ile zaten $ik olursun..Senin bedeninde bi arkadasin varsa bi geceligine ödünc alabilirsin?

sakaryadayım cnm ve malesef 300 tl ye aldım :(

Mağazada değişim yapılmaz yazıyordu ama sorcam umarım değiştirirler...

Canım fiziğin bu elbiseyi taşırsa by kadar beğenilmeyecek bir elbise değil bence.
Bir dekolte olayını düzgün bir terzide düzelttir.
Dore platform ayakkabı giyin.
Elbise çok ağır olduğu için saçını ağır topuz vs yaptırmanı önermem.

çok dekolteliydi göğüs kısmı o yüzden kapattırdım.
mağazada çekilen bir foto buldum pek düzgün değil ama fikir edinebilirsiniz en azından. topukla ayakkabı yok.
Eki Görüntüle 390553
üzgünüm ama bence hiç olmamış :18:
hem boyun uzun değil hem de fiziğin çok ince değil ,bu tip elbiseler uzun boylu fiziği ince olanlar için tasarlanmış ..

ben geçende yorum yapmıştım ne var ne yok diye girdim gene, üstüne giyip resmini çektiğin resim varya; ben orda içine badi giydin sanmıştım:53: yorumları okuyunca anladım tül olduğunu:53: bence onu çıkarttır ordan zaten sonradan dikilmiş kendinde çıkarabilirsin değiştirme şansın yoksa..:37:

benim mezuniyet elbisem duruyorsa onu sana gönderebilirim istersen. ama durup durmadığını bilmiyorum 3 yıldır annemlerin evinde bi sorayım umarım annem birine vermemiştir.
modeli şöyle bi şeydi

ipekyol-2011-yaz-elbise-modelleri14.jpg

soldaki açık renge benziyor 38 beden ipekyoldan almıştım

Elbisen çok güzelmiş canım. Hem çok açık saçık değil hemde yaşına uygun modelini çok beğendim özellikle. Rengide çok hoş. Umarım o elbiseyi bulup arkadaşa verebilirsiniz. Çok iyi olur..

bence cok hos ama ıcınde nasıl bırı olacak bu onemlı koyu saclı bır bayan hayal ettım ben hafıf uzun ve zayıf:34:

az once yukarda bı foto gordum o senmısın koyu saclı olan benım 6hıssım cok kuvetlı ya vallahı kuvetlı

goguslerındekı parca ıptal edılmelı hıc olmamıs bozmus elbıseyı yama gıbı olmus:19:

tleyla arkadaşım sana bişey demek istiyorum. Daha öncede yorum yapmıştım konuna şimdi yazılanları okudum tekrar. Elbiseyi değiştirmek istesen değiştiremezsin çünkü sen biraz uysal ve sakin birine benziyosun. Ağzı laf yapan ısrarcı birini yanında götür. Mağazayı ikna etsin. 300 tl az bi para değil inan çok üzüldüm :50: O mağazanın terzisi bu eki yaptıysa orjinal bi şekilde sökmeyi de becerebilir evelallah. Tek gitmemelisin mağazaya bana kalırsa.. Yanına mutlaka konuşkan birini götür ve ikna etsin mağazayı. Sonuçta hiç giymemişsin. Umarım aradan çok fazla zaman geçmemiştir. Öğrenci olduğunu durumunun olmadığını falan söyleyip ikna edilebilir diye düşünüyorum. Ve değişirlerse eğer zevkini beğendiğin biride sana elbise seçiminde yardımcı olsun. İnsan bi anlık hevesle yanlış kararlar verebilir. Elbiseyi değiştiremeyip terziye verirsen eğer. Bence en kusurlu kısımları arkadaşlarında dediği gibi kapattırmak için yaptırdığın ek. Ve önünde zıt renkte dantel gibi olan şey sanki elbiseyi yaşlı göstermiş. Onu kesinlikle çıkarttırmalısın bence canım. Örnek olarak sana iki dk yapıyım photoshopla canım bi bak. Demek istediğimi o zaman daha iyi anlıycaksın.

$benden bu kadar.webp$bence budur.webp
Göğüs kısmındaki o kumaşıda silicektim ama rahatsız olursun diye silmedim canım o kumaşta olmuycak yani orda.. (10dk.da falan yaptım photoshopla anca bu kadar oldu o kadar kısa sürede kusura bakma. orjinal olması için bi kaç saat uğraşmam gerekirdi) Üstünü hoş bi boleroyla yada bi tül atarak kapatabilirsin. Bu şekilde yaptırırsan eline hoş bi çanta, ayakkabı, saç ve makyajla çok hoş olucağını düşünüyorum. Tabi değiştirme imkanın olursa 1 dk. bile düşünme :10:

Son düzenleme:
Back
X