konuyu görünce çok şaşırdım. nedenini sorarsanız böyle bi şeyin sadece bizim başımıza gelmiş olabileceğini düşünüyordum.
9,5 aylık bi kızım var, balonlara karşı inanılmaz ilgili. onlarla oyarken kendinden geçiyor gülüyor çığlıklar atıyor. onun bu mutluluğunu görünce bundan hemen hemen 1 ay önce serçe parmağım büüyüklüğünde rengarenk balonlar aldık. 3 ünü şişirdik oynadı durdu. bi kaç gün sonra balonlar küçüldü tabi. o kadar oyuncağın içinde bende kaç balon duruyo kaçı yok die dikkat etmedim. bi akşam altını değiştiriyorum bi baktım kakasının içinde turuncu bişi görünüyor. annem havuç yedi ondandır dedi ama benim içime kurt düştü. gittim kulak çubuğunu aldım karıştırdım bide ne göreyimmmm balonnnnn öyle parçası falanda değil bildiğin tüm balon. şok geçirdim nasıl olur diee. sonra kafa yorunca anladım ki o inmiş balonlarla oynarken biri tamamen söndü ve onu yuttu kızım. ogünden sonra 3 gün doğru düzgün uyku uyumadım nasıl oldu, ya boğazına takılsaydı, ya kakasından çıkmasaydı içorganlarına yapışsaydı die içim içimi yedi. Allah'a çok şükür bişi olmadı,
Allahım aklıma geldikçe hala çıldırcak gibi oluyorum. şimdi burda yazılanları okuyunca durumun ne kadar vahim olduğunu bikez daha anladım. Allah hepiminiz evlatlarını görünmez kazalardan korusun.
bidaha balon muuuuu töbeeee olsunn...