Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj için kuaför önerebilecek olan

lazrail

mihr&mah masalı
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
451
8
46
İstanbul
Günaydın kızlar. ben ne zaman saçımı balyaj yapmak istesem cesaret edemeyip ya kızl ya turuncu yapıyorum. Korkum doğal yapan bir yer bulamayacak olmak.... Şimdi saçlarım 1 aydır kızıl...Yine benim balyaj krizim tuttu. Bu sefer yaptırıcam. Güzel doğal yapan İstanbul da bildiği bir yer olan var mı? ben 24 yaşındayım fakat küçük gösteriyorum. Doğal olmayan balyajın kandınsı hatlarını kaldırabileceğimi hiç sanmıyorum... Bu arada benım orjinalde de sarılı bir kumraldım. Özüme dönmek istiyorum anlayacağınız.... Bir fotoğraf göstereceğim... fotoğraftaki kişiyi bırakın da saçtaki doğal hali yakalamak istiyorum.... Yardım lütfeeeeennn...
http://www.exposay.com/celebrity-photos/carmen-electra-2006-nclr-alma-awards-arrivals-Jn2WGM.jpg

Canım ben bu konuda konu açmıştım ama yardımcı olan olmadı pek.Bakabilrsin.Ben cumartesi günü boyattım saçlarımı.Yaşım küçük olmasına rağmen beyazlarım vardı.Işıltı katmak,ilgiyi başka yönlere kaydırmak ve değişimin fazla olmaması içi gölge önerisinde bulundular.Açıkçası bu kadar doğal olacağını düşünmüyordum.Herkes çok beğendi.Kuaförün adı da Serhat Yılmazel.Başka şubesi var mı bilmiyorum ama ben Kale Center AVM de yaptırdım.İlk önce işletmenin sahibiyle görüştüm.Uygulamayı da müdürleri yaptı.Tavsiye ederim.İstiyorsan bir git görüş.

teşekkür ederim tatlım. Cuma günü bakayım. Bir de internette bakayım şimdi birşeyler var mı orası ile ilgili. Fiyatları piyasaya göre yüksek mi?? 70 ile 120 arasında değişiyormuş:)

teşekkür ederim tatlım. Cuma günü bakayım. Bir de internette bakayım şimdi birşeyler var mı orası ile ilgili. Fiyatları piyasaya göre yüksek mi?? 70 ile 120 arasında değişiyormuş:)

Ben gölgeye 120 lira ödedim canım.Piyasayı bilmiyorum pek.Arkadaşlarım uygun dedi.Aslında 140 demişlerdi indirim istedim.Canım kuaförün senin ne istediğini çok ii anlaması gerek.O yüzden yaptırmadan önce iyice konuş.İnternette çok fazla birşey bulabileceğini sanmıyorum ama yine de bak istersen.

Kale centerdaki kuaföre gitmeni tavsiye etmiyorum fiyatları çok yüksek ayrıca akşam arkadaşımla oradaydık altı üstü bir işlem yaptırıp çıkacaktık fakat oradaki ısrarkar arkadaş bize zorla ellerimize parafin uygulaması yaptı istememize ragmen tabi fiyatıyla ilgili bilgimiz yok sonra ögrendikki 20 tlymiş insanları bu şekilde ısrar ve piskolojik baskıyla birşey yaptırmaya çalışmaları çok kötü yani istemiyorum dedikçe yapalım diyo 5 dk lık bi işleme verdiğim 20 tlyi kesinlikle helal etmiyorum ilk ve son gidişimdi bi daha adımımı bile atmam siz başka bişey yaptırmaya gidiyosunuz ekstra şeyleri zorla yaptırıp çıkarıyolar iş ahlakına hiçde uygun bi davranış değildi

votre style coiffeur'u öneririm.www.facebook.com/votrestylecoiffeur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…