Saç Rengi ve Saç Boyama balyajlı saçlar nasıl parlar

elantim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
312
282
53
43
kızlar saçlarıma uzun bir aradan sonra balyaj attırdım memnunum ama sanırım zamanla matlaşacak.Kuaföre cila attırmak istemiyorum.Açılmış saçlar nasıl parlatılır canlı olur .neyle bakım yapıyorsunuz

yok mu bilen saçlarını açtıran arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Sarı yerleri hem parlatacak hemde bakım yapacak uygulamalar

Bence coconut yagi en tesirli bakim. Kati halde satiliyor, be extra virgin olani kullaniyorum ve eridikten sonra heryerine yedirip sacimi onu iyice doluyorum. En son basima bi tulbent gecirip yatiyorum. Sabah uyandigimda guzelce yika durula krem bakimini uap pamuk gibi ve cok parlak. Ben memnundum hep yaptim. Sonra esim kizil seviyorum dedi kizila boyadim ama siyah gibi gitti balyaj hepsi yok oldu ona uzuluyorum.

kızlar saçlarıma uzun bir aradan sonra balyaj attırdım memnunum ama sanırım zamanla matlaşacak.Kuaföre cila attırmak istemiyorum.Açılmış saçlar nasıl parlatılır canlı olur .neyle bakım yapıyorsunuz

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 98
Bence coconut yagi en tesirli bakim. Kati halde satiliyor, be extra virgin olani kullaniyorum ve eridikten sonra heryerine yedirip sacimi onu iyice doluyorum. En son basima bi tulbent gecirip yatiyorum. Sabah uyandigimda guzelce yika durula krem bakimini uap pamuk gibi ve cok parlak. Ben memnundum hep yaptim. Sonra esim kizil seviyorum dedi kizila boyadim ama siyah gibi gitti balyaj hepsi yok oldu ona uzuluyorum.
teşekkürler.Daha önce bende yapmıştım memnun kalmıştım.Tekrar alayım

teşekkürler.Daha önce bende yapmıştım memnun kalmıştım.Tekrar alayım
Ben argan yağlı ürünler kullanıyorum son bi kaç haftadır benimde saçım matlaşmıştı sarı değilim ama kahve bakırımsı açık bir tonlardanım saçıma doğal yağ bakımı ve arganlı saç maskesi birde durulanmayan saç yağı gibi değişik bir şey kullanıyorum hem kolay taranmasını sağlıyor hemde ışıl ışıl birde geçenlerde bir alışveriş merkezinde Elidorun kırmızı renkli boyalı ve röfleli saçlar diye spreyi aldım 9 kusur tl civarında ben gayet memnun kaldım oda ışıltı ve saçların kolay taranmasında yardımcı bir dene istersen :KK73:

Back
X