Saç Rengi ve Saç Boyama Balyajlı saçlarım (önceki balyajlı halim resimli)

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
selamm herkese... ark.lar ben şu son zamanlardaki açık renk sevdamdan ne yapsam vazgeçemiyorum... buraya da sık sık fotolarımı eklerdm balyajlıyken,beğenenler olurdu moralim yerine gelrdi saçlarımı daha bi severdm şmdi kendi rengime döndüm sayılır yaklaşık 1 seneye yakın boyamıyorum... fakat çok da özledm önüne geçemiyorum fakat beni büyük gösterdiği bir gerçek balyajlı saçın.Şimdi daha önceki açık saçlı fotolarımı koyucam, bi de şmdiki doğal rengimin fotosunu =) sizin de fikirlerinizi alıcam bakalm hangisini daha çok beğeneceksiniz ben de bu yazdan dönüşte açıkmı yapıcam,yoksa koyuyla devammı edicem karar vericem.Çünkü yazın çok açılıyo saç ve şuan yeterince cesaretm yok yeniden boyamaya

bunlar önceki balyajlı saçlarım:

tabii artk yapa yapa en son da bu hale gelip,baya sarışın bi hatun oluvermiştim :

ve bu da şimdiki saçım :

bekliyorum yorumları :)

İkinci resimdeki saçların çok güzel.Olgun gösterdiğini sanmıyorum.Saç kesimin de zaten katlı.Hoş görünüyor.

tşkler cnm evet saçlarım genelde hep katlı vazgeçemiyorum o kesmden dalgalı olmasına rağmen,şmdi de öyle =) valla çok özledm açık rengi de kararsızım bilemiyorum :/ :44:

tşkler ark.lar beğendiğiniz için,böyle bana cesaret geliyor işte,tekrar yapasm geliyor =) ama şmdiki rengm de o kdr doğalki artk kendi rengm de geldi bayaa kıyamıyorum bi yandan da :26:

Son düzenleme:
teşekkürler yaaa çok fena yaptırasım geliyorr

ben şimdiki rengini çook sevdim =)) balyajlar da çok güzelmiş ama kahve de çok hoş yani =)

tşk ederimm hepinize hem balyajlar,hem de doğal saçım için gelen övgülere belki daha sonra düşünürüm balyajı artk bu resimlerle giderm kuaföre de ben bir zmanlar böyleydm,aynısını gene istiyorum derim

kesinlikle 3.resmindeki saç rengin ve modeli çok doğal duruyor

kesinlikle 3.resmindeki saç rengin ve modeli çok doğal duruyor

saol canım evet o diğerlerine göre daha doğaldı çnkü hem artk birkaç paket daha atıla atıla sararmıştı ve denizden havuzdan rengi akmıştı baya,üzerine de balköpüğü boyamştm o resmde balyajların.

gene açık saç merakım geldi :44: şuan o renkte olması içn nelerimi vermezdmm

canım nasıl resim yükledin bende konu açtım resim koymak istiyorum ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…