Bambu bornoz takımı seti nererden almalıyım?

zikrininiremi

23.05.2015
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
237
204
53
Aile seti olarak bambu bornoz takımı almayı düşünüyorum Linens mağazısında valerno marka bornozlara bayıldım ama seti 850 liraydı o kadar para vermeye gerek yok sanırım siz neler önerirsiniz???

Bambu ağacından elde ediliyo antibakteriyel ve antialerjik olmasının yanı sıra su çekişi yumuşaklığı mükemmel

Taçın bambu ürünlerini beğendim bence daha uyguna taç tercih edebilirsiniz Ben oyshodan aldım gerçi 200 TL den fazla tutmadı anannem sağolsun bir takım almış çok önceden o yüzden bize uygun bedenlerde bir tane daha yaptık kendimizce

canım benim bornoz setim bu taç'ın bambu seti sana fikir olsun. Gayet yumuşak ve çok tatlıgerçi henüz kullanmadım.

Aile seti olarak bambu bornoz takımı almayı düşünüyorum Linens mağazısında valerno marka bornozlara bayıldım ama seti 850 liraydı o kadar para vermeye gerek yok sanırım siz neler önerirsiniz???
canım bambu almanı önermem evet çok yumuşaktır ama suyu çekmiyor,ben marribor takımını almıstim çok memnunum
bambuya okadar para vermek boşuna

taçda olabilir canım ama bambu olmayaından olsun

Kızlar bornoz takımımı aldım ilk aklımda olan taç bambu serisiydi sonuç da öyle oldu özdilek gold setle ikisi arasında kaldım ama özdileğin erkek bornozu işlemeli falan olduğu için vazgeçtim

Özdilekden bu takımı aldım su cekimi konusunda pamukla aynıymıs.personele özellikle sormustum.hem suyu pamuk gıbı cekıyor hemde yumusak... bambuyu denemenı tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…