er_sev Baladamın Gelini Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 7.068 1.033 198 36 8 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi er_sev #1 Arkadaşlar Merhaba Malum çeyiz hazırlığındayız. Servis takımımı almak istiyorum fakat bambu mu almalıyım yoksa silikonmu karar veremedim. Sizce Hangisi daha kullanışlı siz hangisinden tercih ettiniz silikonmu tahtamı Bide bu silikonların erimeyenleri varmı acaba tencerede unutunca? Yukarı örnek görseller ekledim hangisi daha kullanışlıdır acaba Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2015
Arkadaşlar Merhaba Malum çeyiz hazırlığındayız. Servis takımımı almak istiyorum fakat bambu mu almalıyım yoksa silikonmu karar veremedim. Sizce Hangisi daha kullanışlı siz hangisinden tercih ettiniz silikonmu tahtamı Bide bu silikonların erimeyenleri varmı acaba tencerede unutunca? Yukarı örnek görseller ekledim hangisi daha kullanışlıdır acaba
S Sazye Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2014 47 24 88 9 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi er_sev #2 Bence silikon sıcak ile temas etmemelidir. Bambu daha sağlıklı
A adige01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 203 73 123 9 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi er_sev #3 bambu daha sağlıklı bu bir gerçek ama silikonda daha estetik :) ben ikisinden de aldım canım çeyizime
bambu daha sağlıklı bu bir gerçek ama silikonda daha estetik :) ben ikisinden de aldım canım çeyizime