- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Hapse dusmedigime dua ediyorum
düşmüş kadar olmuşsun zatenne yaptın da müebbet yidin?
Ben de aldım geçen gün, hak ettim amaO yüzden diyecek lafım yok valla
Saygı duyuyorum tabiBenim vardi soylemesem ortacigimdan catlardim
Yani kavga da olmasi lazim canim bizimki iliskiye renk katmakSaygı duyuyorum tabiYani kavgayı eden benim, kim ban alacaktı ebem mi dedim İşte bulaşırsan üstüne sıçrıyor ban aldığınla kalıyorsun, en doğrusu hiç cevap vermemek.
Hahaha iki haftalık ban alicak ne konusuyosun canim:))
Sen onu bırak ben geçen banlanmışım girdim gelen özel mesajı bile okumama izin vermiyor yasaklısın diye.
Merak da ediyorum hani ne yaptım yahu ne yaptım diye cidden ban yiyecek bir şey yapmamıştım çünkü.
Eee bana göre yani
Konu sahibi konusunda eşiyle arasında geçen diyaloğu ağaçık, çirkin bir dille anlatmış.
Ben de o şokla nee ..... mı dedi diye onun dediğini tekrar etmişim diye banı yemişim resmen..
Sağlık olsun da bir ara banlı üyeler forumda geziyordu, okuyordu ama yorum yapamıyordu.
Bence o daha güzeldi.
Yönetime duyurulur
Hee yaw hani kufur degil bir sey degil ,zaaarttttt uslup sebebiyle ceza ,yahu bu uslup ne ki normal hayatta biiiiplenir soyleyeceklerim bunlar hicbir sey ..
Hakettiğim zaman 5 gün alıyorum, haketmediğim zaman 2 hafta:))Evet nerdeyse iki haftadir banliyimzart diyorum ban,zurt diyorum ban Ama bu cok adaletsiz ..Yorumlarda da bari dusunce ozgurlugu olsun,yillarca dusunmemizi yasaklayan ama serbest oldugunu gosteren ulkede ..Ben dusuncelerime kilit vuramiyorum ,dolayisiyla ayni sey dilime de vuruyor ne yapalim ama
Ayrica hakliydim
Ahhhhhhh ama kurallar dimi ,her seyi kisitlayan kurallar ,mune gelip simdi diyecek ki sitenin kurallari var,kurallar hep cignenmek icindir mottosu var bende
Muhtemelen yine banlanacagim belki de cimbiz degil lazer kullanirlar simdi ,hani bi daha cikmasin diye
Ehh ama icimde de kalmadi ,ha bu arada aklimdakini direk soylemiyorum ,suzgecten de geciriyorum yoksa
Neyse siz bunlari okurkeeeeeeeennn ben cok uzaklarda olucam ,zaten fiilende boyleDunyanin bi ucundayim bana da yazik yani
Aman cokta yalvaramam zaten KK cok zaman aliyor ,butun gun bik bik ,ben de kendim girmem,munede banlarsa banlasin ..Meydanda okurum
Niye yazdim simdi bunlari bazi kurallari gercekten sevmiyorum icime dert oldu bu da benim derdim napalim
OkuyanlaraBi ara gorusuruz ,belki radara yakalanmam ha
Aynen öyle ben kötü bir şey demedim.
Denilene şok olup tekrar ettim diye üslubum yakışıksız oluyor.
Valla gücüme gidiyor
Ben de uzun süreli ban yemek istiyorum. Evet yanlış duymadınız.Çünkü bazen bdvye kaptırıyorum kendimi, vaktimi harcıyorum. Yöneticilere sesleniyorum; lütfen arkadaşın cezasını bana verin, uzak tutun beni siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?