Ban sonrası açıklama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar her zaman konu sahipleri eski konuları karıştırmayın demesine rağmen kaç sene önceki mevzuları açıp oralardan örnek vermiyor musunuz?
E bir zahmet konu sahibinin de eski konusuna bir bakıverin? Hafızalarınızın performansı düşmüş

İnşallah bir sıkıntı olmadan çözersiniz.
Bu zamanda kimseye güven olmuyor gerçekten. Eve birisini almaya da gelmiyor ne kadar kötü insanlar var.
Eğer devam edecekseniz de bence tek bir odayla sınırlı tutun diğer bütün odaları kilitleyin kimse giremesin. İzin verilen odada da bir sürü kişi olacağı için cesaret edilemez ve bir durum yaşadığınızda bulması kolay olur.
O kişiyi de bir daha almayın tabi ki

Zahmet olacağı için bakmadık. Sürükleyici değil, imdb 3/10

Hifizilirinizin pirfirminsi dişmiş.

Kalp kırmak istemiyorum ama ciddi ciddi problemleriniz olabilir kendinizi bu kadar önemli sanmak bir sıkıntı bence

Ahahahaha ulusa seslenis gerceklestirmis arkadas, ozguvene gel. Kendinizi bu kadar onemsemeyin, bize ne sizin hayatinizdan yasadiklarinizdan?

Lakin hem dini konu acmak, hem cinli perili buyulu konu acmak yasak. Ha bi de devam konusu acmak serbest mi tartisilir

Diğer konuya yapılan yorumları bilmiyorum ama ben dini konuları böyle bir platformda soranlari hiç anlamıyorum.

Üyeleri, inançlarını, karşıt oldukları şeyleri bilmiyorsunuz. Bildiğini sananların neyi ne şekilde bildiklerini de.
Buraya sormak yerine ilmine güvenliğiniz bir arkadaşınıza sorun, diyanetin fetva hattına sorun. Çok daha sağlıklı geri dönüşler alırsınız.

İkinci defa basın açıklaması şeklinde konu açmaya hiç gerek yok zaten.

Fetva hattı kapatıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…