Ban sonrası açıklama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyordum hat kapatılsa bile soru soracak bir sistemleri vardır büyük ihtimalle.
İslam dini konusunda akademik eğitim almış birinin burada bize, fetva hattına, hacıya hocaya sorması da tuhaf değil mi? Elinin altında bir sürü kaynak yok mudur böyle eğitimli bir insanın?

İslam dini konusunda akademik eğitim almış birinin burada bize, fetva hattına, hacıya hocaya sorması da tuhaf değil mi? Elinin altında bir sürü kaynak yok mudur böyle eğitimli bir insanın?

İslami ilimler de birden fazla kola ayrılmış olduğu için herşeye vakıf olmamasi normal.
Başka herhangi bir meslek grubunda insanlar birbirine hiç soru sormuyor mu? Soruyordur diye düşünüyorum. Tabi ki bir sürü kaynaktan öğrenebilir ama hazır bir bilgi istiyorsa da daha doğru kapıları çalmalı.

Son düzenleme:
Konunuzu biliyorum.

Öncelikle burada bu tip işleri sormak riskli, büyü bozuyorum bana para ver yoksa sana büyü yaparım diye çıkan bir dolandırıcı olsa ne yapacaksınız? Kimse kimseyi tanımıyor ki.

Bir de yok artık online da büyü yapıyorlarmış muhabbetine ancak gülüyorum, ona milletten artık online para yoluyoruz demek daha doğru olacak. Atan atana.

Fiberoptik kablosundan sunuculara ulaşıp hatta uzaya çıkıp oradan Dünyaya geri mi yayılıyor bu “büyü”?

Maşallah teknolojik devrim yapmış arkadaşlar.
Bu yöntemle hadi tek harf yazın deseler şap diye kalır bu arkadaşlar, bunlar bir de beyni okuduğunu kaderi değiştirdiğini falan iddia ediyor.

Çevrenizi size değer veren insanlarla doldurmanızı ve kötü niyetli insanları uzaklaştırmanızı dilerim. Bu şimdiki büyü bozma çırpınışlarından daha etkili olacaktır. Size uyarı olmuş aslında. Kötü insan için büyüye gerek bile yok, o sadece bir araç.

Ve rica ediyorum, COVID halen VAR. Doldurmayın milleti eve.

Bir de forum kurallarını okuyalım sevelim, geliyor ban yine.

Abi balkon konuşması mı yapıyorsunuz ulusa mı sesleniyorsunuz Allah rızası için o başlık nedir?
Büyü hurafedir, aynı dine inanıyoruz, ben büyü diye birşeyin olduğuna inanmıyorum. Bir insan kağıda Arapça dua yazıp 2 3 saçma sapan (ip, hayvan bağırsağı vs vs) alet ekleyerek nasıl bir insanın kaderiyle oynayabilir?
Hiç inanmıyorum, hatta şöyle söyleyeyim Allah'tan ve kitabımızdan başka hiçbirşeye itimat etmiyorum, insanlarda etmemeli. Hafız olmuşsunuz ama hala büyü gibi hurafelere inanıp saçma sapan konular açıyorsunuz.

Konu yine kapanır kapanmadan yorumumu yazayım. İçinize atmayın böyle şeyleri, saklamayın da. Kağıdın fotosunu çekip wp grubuna atın. Arkadaşlar böyle bir kağıt düşmüş evimde sahibi acil yazsın bana özelden diyin. Biri sahiplenirse düşündüğünüz gibi birşey değildir muhtemelen. Yüzleşirsiniz karşı tarafla bu kağıtta yazanların anlamı bu, nelerle uğraşıyorsun sen diye. Sahiplenmezse size karşı kötü niyetle yapıldığını anlamış olursunuz. Hem gruptakiler de aralarında böyle işlerle uğraşan birinin olduğunu bilir derslerin neden bittiğini anlar ve eve alacakları insanlar konusunda daha dikkatli olurlar.

Şimdi bakın bu sitenin bir kuralı var. Kuran kişi böyle konular açmak yasak demis. Konuyu acmissiniz o sizi engellemis. Aynı şeyi tekrarliyorsunuz.
Maşallah çok güzel meziyetleriniz varmış, anlatmışsınız. Ama keşke bulunduğunuz ortamın kurallarına saygı duymayı tercih etseniz. Bizlere de böyle konularda örnek olsanız.

Herkesin tek gündemi sen değilsin bacım ilk defa bu yazıyı okuyanlar bisey anlamaz. İyi ke di kendine cozmussun sorununu şükür. Ama açma böyle konular yasak yani

Dini içerikli konular yasaktır bu sebeple konular kapatılır ve üyeye banlama işlemi yapılır, sizin konunuzda kurallar gereği kapatılmıştı, kapatılırken gerekçesi de yazılmıştı ve banlanmıştınız, banınız sona erince yine aynı konu üzerine konu açmanız hoş olmadı, kurallara da uymadı çünkü kapatılan konuların devamı sayılabilecek veya aynı içeriğe sahip konular açılması yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…