ban yemek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.280
13.196
198
Yeni sayılırım. Sorumu bu bölümde açmak uygun mu bilemedim, eğer kurallara aykırı bir şey yapıyorsam beni uyarırsanız sevinirim. Ban yeme mevzusunu anlamadım. ban yediğimizi nasıl anlarız? Yorumlarımın altında beğen tuşu çıkmıyor ban yediğim anlamına mı geliyor, yoksa ben bir ayar mı kurcaladım bilemeden? Ban yiyecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama...

Banlandığınızda forumu açtığınızda banlandığınıza ve hangi tarihte banın kalkacağına dair bir pop-up çıkar. O tarihe kadar üyelikle foruma giriş yapamazsınız. Banınız kalktıktan sonra da hangi sebeple banlandığınıza dair gönderilen mesajı okuyabilirsiniz.
Banlı olsanız bu konuyu açamazdınız yani.

Keşke bu sorunun yanıtını bilmiyor olsaydım

Kendi yorumlarınızı beğenemediğiniz ,için o tuş orada olmaz

Ban yiyince, üye girişi yapamıyor, diğer yorumlara beğeni verip, cevap yazamıyorsun. Mailine de uyarı gelir ayrıca.

Son düzenleme:
Ban yiyince anlarsınız merak etmeyin :) önce o güzel renginiz soluyor. Gri, soluk bir renge sahip oluyorsunuz. Sonra sevdiğiniz her şey teker teker alınıyor elinizden. İlginizi çeken bir konu oluyor, öylece bakıyorsunuz. Ekranda o acı yazı. "x sebepten ceza aldınız." kıpırdayamıyorsunuz bile. Karabasan çöküyor nickinize. Sebebi öğrenmek istiyorsunuz "git buradan seni ezik" diyen o ekran... Anlayamazsınız yaşamadan. Çok içlendim şöyan.

Tamam anladım teşekkür ederim arkadaşlar; burayı meşgul etmeyelim daha fazla.

Tamam anladım teşekkür ederim arkadaşlar; burayı meşgul etmeyelim daha fazla.
Aaa olur mu banlanmadan birakmayiz.

KK ye uye oldugumdan beri ogrendigim kadariyla ban sebepleri;

Kisisel polemikler
Hakaret etmek , kufur etmek, rencide edici konusmak
Konu disi yazmak - geyik dahil
Ilgili bolumde konu acmayip ilgisiz yerde konu acmak

vs vs...

Bu arada ilk baninda sadece uyari alirsin. Banlanmamaya bak. Iyi forumlar.

ben bu konuda rekora koşuyorum valla ama üstadım tontriko onun üstüne tanımıyorum uzmanım nerdesin banlımısın yoksa ben yeni çıktım mapustan sen gitmişindir kesin :))))))))))))

Mesela bu açtığınız konu banlanmanıza sebep olabilir. Neyse iyi oldu bu şekilde anlamış olursunuz.

Ben siteye komple giremedigim icin , ban yedigimi anlamak zor olmuyo neyseki valla upuzun ban yedigim icin az biraz siteden sogumus oluyorum, ama cabucak isiniyorun geri

11 gunde oldu sanirim benimki.. ban almak istemiyorsak en iyisi girmemek buralara
Dayanamıyom işim olunca aklıma gelmiyoda boşta kalınca giriyorum kimseye yazmıcam diyorum yine kendimi yargı dağıtıcıların arasında buluyorum sonra kayış kopuyo ben de napim normal değilim ki keşke olsam

Bos ver kisitlama kendini.. yazacagim varsa yaziyorum valla.. isin kotusu millet gelip bana catiyor, yani kendimizi ifade etmeyecez mi gercekten zor is burda bazen sakin kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…