Kendi yorumlarınızı beğenemediğiniz ,için o tuş orada olmazYeni sayılırım. Sorumu bu bölümde açmak uygun mu bilemedim, eğer kurallara aykırı bir şey yapıyorsam beni uyarırsanız sevinirim. Ban yeme mevzusunu anlamadım. ban yediğimizi nasıl anlarız? Yorumlarımın altında beğen tuşu çıkmıyor ban yediğim anlamına mı geliyor, yoksa ben bir ayar mı kurcaladım bilemeden? Ban yiyecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama...
Aaa olur mu banlanmadan birakmayiz.Tamam anladım teşekkür ederim arkadaşlar; burayı meşgul etmeyelim daha fazla.
Yok bacim burdayimben bu konuda rekora koşuyorum valla ama üstadımtontriko onun üstüne tanımıyorum uzmanım nerdesin banlımısın yoksa ben yeni çıktım mapustan sen gitmişindir kesin :))))))))))))
Ben siteye komple giremedigim icin , ban yedigimi anlamak zor olmuyo neysekiYeni sayılırım. Sorumu bu bölümde açmak uygun mu bilemedim, eğer kurallara aykırı bir şey yapıyorsam beni uyarırsanız sevinirim. Ban yeme mevzusunu anlamadım. ban yediğimizi nasıl anlarız? Yorumlarımın altında beğen tuşu çıkmıyor ban yediğim anlamına mı geliyor, yoksa ben bir ayar mı kurcaladım bilemeden? Ban yiyecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ama...
Benim de oldu artık o kadar en son ya daha da uzuyormu süresi banlanmamaya çalışcam ama ne olur ne olmaz yaniYok bacim burdayimburanin ban kralicesi benim en az 10 gun
11 gunde oldu sanirim benimki.. ban almak istemiyorsak en iyisi girmemek buralaraBenim de oldu artık o kadar en son ya daha da uzuyormu süresi banlanmamaya çalışcam ama ne olur ne olmaz yani
Dayanamıyom11 gunde oldu sanirim benimki.. ban almak istemiyorsak en iyisi girmemek buralara
Bos ver kisitlama kendini.. yazacagim varsa yaziyorum valla.. isin kotusu millet gelip bana catiyor, yani kendimizi ifade etmeyecez miDayanamıyomişim olunca aklıma gelmiyoda boşta kalınca giriyorum kimseye yazmıcam diyorum yine kendimi yargı dağıtıcıların arasında buluyorum sonra kayış kopuyo ben de napim normal değilim ki keşke olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?