Ya ne bileyim benMesela bu açtığınız konu banlanmanıza sebep olabilir. Neyse iyi oldu bu şekilde anlamış olursunuz.
Bi kere kac hafta once yazdigim birseyden ban almistim, ona goreSiteye girip ban yediğini gördükten sonra da ufak bir şok dalgası sarar bedenini oha gene ne yazmışım ben ya diye son yazdıklarını gözden geçirirsin, kızarsın, bi daha girmicem bu siteye dersin. Banın kalktığında da yav niye banlanmışım ona bakıp çıkayım bi daha da girmicem dersin sonra giriş o giriş bi dahaki banına kadar saplanır kalırsın buralarda
Sakın silmeye kalkmayın o da ban sebebiYa ne bileyim benkaldırılmıyor da konu. Kurallar sayfasını da okudum göremedim ban ile ilgili bir şey, herkes ban yedik ban yedik diyor. Neyse anladım şimdi, yeniyim ya öğreniyorum ben de. Neyse meşgul etmeyelim daha fazla burayı çenem de düşük yazmıyım diyom. kaldırılmıyor mu bu konu ya? :)
AbovvBi kere kac hafta once yazdigim birseyden ban almistim, ona gore
Olabiliyor oyle evet:)Abovv
Biri haftalar sonra görüp ispiyonlamış demek
Profesyonel banlananlardan,ban’a dair her şey.
Nasip etme yareppim
Şu an kaç gündür buradasın ? Sende ortalama 3 gün sonra ban oluyor o da biraz sessiz kalırsan.Mesela gecen banim sundandi kadinin biri beni burda tehdit etti, bulasti bana.. benle ugrascakmis bla blahala bekliyorum gerci.. kadini rapor ediyorum isteyen herkes herkesi tehdit edebilir mi ya ya kazen ya mune aciklamaya yazmislarki, biz napalim polise git ban verirken oyle olmuyo ama
3 kasimda banlanmisim. Banim 13 kasimda acilmis:) yani bugun ayin 25 i :))Şu an kaç gündür buradasın ? Sende ortalama 3 gün sonra ban oluyor o da biraz sessiz kalırsan.
Vuvvv rekorla aramızdasın o zaman3 kasimda banlanmisim. Banim 13 kasimda acilmis:) yani bugun ayin 25 i :))
Tahtaya vuralimVuvvv rekorla aramızdasın o zaman
Ben reelde de hiç sakin deilim ki kudurup duruyorum dünyaya kudurmaya mı gelmişim nedir ?Bos ver kisitlama kendini.. yazacagim varsa yaziyorum valla.. isin kotusu millet gelip bana catiyor, yani kendimizi ifade etmeyecez migercekten zor is burda bazen sakin kalmak
sen de gel çok güzel oluyo vallaSevinmelimiyim ki ben 2 yıldır kullanıyorum bu siteyi hiç yemedim baaan tadi nasıl ki
Ayniyiz kuzu ayniyizBen reelde de hiç sakin deilim ki kudurup duruyorum dünyaya kudurmaya mı gelmişim nedir ?
Sen aslan burcuydun demi aslan kova oğlak asla haksızlığa gelemez inat illa son sözü biz söylicez bazen diyorum banane ya ben feminist damarım tutunca bi coşuyorum napayım sevmiyom erkekleriAyniyiz kuzu ayniyizilla karsidakine lafini vercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?