ban yemek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bu açtığınız konu banlanmanıza sebep olabilir. Neyse iyi oldu bu şekilde anlamış olursunuz.
Ya ne bileyim ben kaldırılmıyor da konu. Kurallar sayfasını da okudum göremedim ban ile ilgili bir şey, herkes ban yedik ban yedik diyor. Neyse anladım şimdi, yeniyim ya öğreniyorum ben de. Neyse meşgul etmeyelim daha fazla burayı çenem de düşük yazmıyım diyom. kaldırılmıyor mu bu konu ya? :)

Mesela gecen banim sundandi kadinin biri beni burda tehdit etti, bulasti bana.. benle ugrascakmis bla bla hala bekliyorum gerci.. kadini rapor ediyorum isteyen herkes herkesi tehdit edebilir mi ya ya kazen ya mune aciklamaya yazmislarki, biz napalim polise git ban verirken oyle olmuyo ama

Siteye girip ban yediğini gördükten sonra da ufak bir şok dalgası sarar bedenini dünya başına yıkılır adeta oha gene ne yazmışım ben ya diye son yazdıklarını gözden geçirirsin, kızarsın, bi daha girmicem bu siteye dersin. Banın kalktığında da yav niye banlanmışım ona bakıp çıkayım bi daha da girmicem dersin sonra giriş o giriş bi dahaki banına kadar saplanır kalırsın buralarda

Bi kere kac hafta once yazdigim birseyden ban almistim, ona gore

Sakın silmeye kalkmayın o da ban sebebi

Profesyonel banlananlardan,ban’a dair her şey.
Nasip etme yareppim

Benim hiç ban'ım olmadı kiiii. (küçük Emrah bakışı)
"Benn yetiiim ben öksüzzzzz"
Öyle güzel açıklamışlar kii yemiş kadar oldum ben de.

Şu an kaç gündür buradasın ? Sende ortalama 3 gün sonra ban oluyor o da biraz sessiz kalırsan.

Anlatmayalım da supriz olsun. Suprizi kaçar sonra.

Bos ver kisitlama kendini.. yazacagim varsa yaziyorum valla.. isin kotusu millet gelip bana catiyor, yani kendimizi ifade etmeyecez mi gercekten zor is burda bazen sakin kalmak
Ben reelde de hiç sakin deilim ki kudurup duruyorum dünyaya kudurmaya mı gelmişim nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…