bana 5 aylik hamilemisin dedi

Sunset in the mirror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
366
728
103
34
merhaba resmen bu göbekte bana dert oldu.sizden egzersiz onerisi , yardim istiyorum.
gelelim konumun detayina dogumdan sonra gerek zor bir bebegim oldugundan, gerekse asiri buanlimda oldugumdan yemek yiyemiyordum haliyle cok zayiflamistim hamile kalmadan onceki kilomdan bile daha zayiftim. ama su anda 64 kiloyu bulmusum bile.oldum olasi gobekli olmaya cok yatkinim zaten.bugun
bugun terziye gideyim dedim. kadin bana 5 aylik hamilemisin dedi.resmen utandim, uzuldum.bana yardimci olun lutfen onerilerinizi bekliyorum.

Yanı hamile gibi duruyorsa karnın bu ayıp değil ki teyzede art niyet yok yani
Madem dert ediyorsun kendine bir program yaparsın diyetisyen spor bitti gitti göbek böyle utanmak sıkılmak üzülmekle göbek gitmiyor
İcraat lazım

Bazı insanlar böyle maalesef .
Dalgaya almaya çalışın bence evet hamileyim 9 aylık deyin .

Diyet yapın aynı zamanda göbek egzersizleri veya egzersiz uygulamaları var onları indirin uygulayın en geç bir ayda etkisini görürsünüz merak etmeyin çok zor değil 64 kilo altı üstü 😊

Yanı hamile gibi duruyorsa karnın bu ayıp değil ki teyzede art niyet yok yani
Madem dert ediyorsun kendine bir program yaparsın diyetisyen spor bitti gitti göbek böyle utanmak sıkılmak üzülmekle göbek gitmiyor
İcraat lazım
haklisiniz rwsmen kendime geldim su saatten itibaren arastiracagim spor egzersiz.

merhaba resmen bu göbekte bana dert oldu.sizden egzersiz onerisi , yardim istiyorum.
gelelim konumun detayina dogumdan sonra gerek zor bir bebegim oldugundan, gerekse asiri buanlimda oldugumdan yemek yiyemiyordum haliyle cok zayiflamistim hamile kalmadan onceki kilomdan bile daha zayiftim. ama su anda 64 kiloyu bulmusum bile.oldum olasi gobekli olmaya cok yatkinim zaten.bugun
bugun terziye gideyim dedim. kadin bana 5 aylik hamilemisin dedi.resmen utandim, uzuldum.bana yardimci olun lutfen onerilerinizi bekliyorum.
Sizin kilonuz yine düşük ben hamile olmadığım halde 72 yim beni görse 3 çocuklu desin bari😂😂😂

Böyle bir yorumun gelmesi belki de iyi olmuş, bu şekilde terzin seni zayıflamaya itmiş oldu.
Aralıklı oruç ve yürüyüş iyi gelir.
Ben ve eşim şu an yoğurt hurma diyetini yapıyoruz, eşim 5 kg, ben de 3 kg verdim.

64 kilo çok değil aslında boyunuz kaç ki? Ayrıca ben leslie 3 mil yapıyorum günde 2 kere falan yapsanız faydası olur kilo için. Yediklerinize de dikkat edin

Back
X