- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi Sitem cagla
Saçma sapan her şeyle dalga geçmeseniz? Kadın izlemek istemiş merak normal ama kısıtlama var uzman olmak gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiSaçma sapan her şeyle dalga geçmeseniz? Kadın izlemek istemiş merak normal ama kısıtlama var uzman olmak gerek
tüh beee neyse eline kuvvet mahmut abi deyip kaçıyım , başka konularda inşallah.benim yerime de coşmuşsunuz zaten
Neyse daha Harun abi var o gelirtüh beee neyse eline kuvvet mahmut abi deyip kaçıyım , başka konularda inşallah.benim yerime de coşmuşsunuz zaten![]()
![]()
Valla ben daha yürürdüm ama hesabımı tehlikeye atamıcamtüh beee neyse eline kuvvet mahmut abi deyip kaçıyım , başka konularda inşallah.benim yerime de coşmuşsunuz zaten![]()
![]()
Pardonda neden acaba.Tövbe tövbe gelde taş yagmasin![]()
Aklinizca kendinizi mi eylendiriyonuz sizNeyse daha Harun abi var o gelirordan devam ederiz
![]()
Hangi üniversite mezunuydunuz?eylendiriyonuz
Anaokulu terk.Hangi üniversite mezunuydunuz?
Beni sorgulayacak en son kisi bile olamazsiniz.Hangi üniversite mezunuydunuz?
Hayat üniversitesi kahvehane bölümüHangi üniversite mezunuydunuz?
Beni sorgulayacak en son kisi bile olamazsiniz.
Uyusana kızım senSonuç ne oldu bu arada
Hallettiniz mi isinizi![]()
Sen kimsin be salak bana hakaret ediyosun sen ne mezunusun suan bende cok merak ettim dogrusuAnaokulu terk.![]()
Uyusana kızım sen![]()
Bu kadar saate yapmıştır biseyler herhalde hahahahMerak ettim ya onca şey yazılmış sonuç yazılmamış dgdhshs![]()
Sen kimsin be salak bana hakaret ediyosun sen ne mezunusun suan bende cok merak ettim dogrusu