• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana acil yardım edin lütfennnnnnnn

izmit_1982

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
1.039
1
316
43
İzmir
arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım eşimle ilişkiye giremiyorum 2,5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor aşılama dedi pazartesi yapılacak çok korkuyorum ya tutmazsa diye o şekil olup yaptırıp tutanlar varmı acaba???????[/SIZE]:emir_bebek::roflol::1no2::a015:

vajinismus olmak senin hamilelik şansını düşürmez herkesin ne kadar şansı varsa başka bi sorun yoksa senin de o kadar canım.Bu yüzden daha işin başında bu kadar germe kendini

vajinismus olmak senin hamilelik şansını düşürmez herkesin ne kadar şansı varsa başka bi sorun yoksa senin de o kadar canım.Bu yüzden daha işin başında bu kadar germe kendini

doğru söylüyosun ama korkuyorum bu şekilde hamile kalanlar varmı bir bilgin varmı ?

yok canım benim bu konuda bilgim yok.ama senin durumun hamile kalmana engeldeğil gerilme olu ilkinde olmasa bile mutlaka olur sakkin olmaya çalış kendini sakinleştirki başarı şansın artsın

arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım eşimle ilişkiye giremiyorum 2,5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor aşılama dedi pazartesi yapılacak çok korkuyorum ya tutmazsa diye o şekil olup yaptırıp tutanlar varmı acaba???????[/SIZE]:emir_bebek::roflol::1no2::a015:

canım öncelikle söyliyeyim ben bu konuda uzman değilim ama kendi ve burada aşılama yaptıran arkadaşların tecrübelerine göre aşılamadan sonra başarıyı arttırmak amacıyla gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor doktorlar ama tüp bebekte böyle birşey yok hatta bizimkinde 12 hafta doluncaya kadar ilişki yasak dedi doktor.benim bilgim bu kadar canım Allah yardımcın olsun başarılara.s.

ben de izmitliyim ve izmirliyim sende öyle sanırım.sana yardımcı olmsk isterim.bu durumun sana bi dezavantaj değil.böyle olup ta tutan var mı diyosun.zaten aşılamamyla hamile kalmak normal yolla kalmayaçok da büyük fark atmıyor.bu yüzden sen bu yolla kalanı bence zor bulursun.o yüzden hiç kafanı bulandırma canım ama bişeyi merak ediyorum.eşinle birlikte olamazken nasıl dr a muayene olabiliyosun.o daha zor değil mi.ben dr dan çok korkuyordum muayene olamıyordum mesela.bide özel dra mı gidiyosun merkeze mi.inşallah seni bunaltmadım.

ben de izmitliyim ve izmirliyim sende öyle sanırım.sana yardımcı olmsk isterim.bu durumun sana bi dezavantaj değil.böyle olup ta tutan var mı diyosun.zaten aşılamamyla hamile kalmak normal yolla kalmayaçok da büyük fark atmıyor.bu yüzden sen bu yolla kalanı bence zor bulursun.o yüzden hiç kafanı bulandırma canım ama bişeyi merak ediyorum.eşinle birlikte olamazken nasıl dr a muayene olabiliyosun.o daha zor değil mi.ben dr dan çok korkuyordum muayene olamıyordum mesela.bide özel dra mı gidiyosun merkeze mi.inşallah seni bunaltmadım.

bende izmitliyim izmire gelin geldim doktorada muayene olamadım zaten açamadım bile ayaklarımı oda mecburen ultrasondan baktı yumurtalıklarında sorun yok dedi ben özel dr gidiyorum bilmiyorum başarı şansı %20 dedi o yüzden korkuyorum tutmazsa diye

Eğer aşılaman tutarsa inşallah tutar doğumuda normal yolal yaparsın belki böylece vajinusmusuda yenersin.

senin yerinde olsam bir psikoloğa giderdim Hatta biliyormusun dr haydar dümen bu konuyu çözdüğünü iddia ediyor.Diyelim aşılama yoluyla çocuk sahibi oldun vajinusmus ne olacak eşine de yazık degil mi.Dost acı söyler derler tabi ben senin dostun değilim ama burada hepimiz kardeşiz

ya kızlar haklısınız ama eşim çok çocuk istiyor bunun için aşılamayı düşündük zaten dünde aşılamamı oldum ve kadın oldum bide:))))))))kızlık zarım da gitti bu sayede bilmiyorum tutaarmı beklemesi çok zor ya

ya kızlar haklısınız ama eşim çok çocuk istiyor bunun için aşılamayı düşündük zaten dünde aşılamamı oldum ve kadın oldum bide:))))))))kızlık zarım da gitti bu sayede bilmiyorum tutaarmı beklemesi çok zor ya

arkadaşlara katılıyorum..çözülmesi gereken konu öncelikle vaginismus...bunu sakın görmezden gelme..sanmaki çocuğun olursa bu sorunun kendiliğinden ortadan kalkacak..evliliğinin ve inşallah doğarsa çocuğunun geleceğinin selameti açısından bu konuyu çözmen ve derhal psikolojik destek alman gerekir...haydar dümen i denemelisin..1 günde son buluyor diyor...bu kadar kısa sürede çözülen bir rahatsızlık için ömrünü heba etme lütfen...

....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sorun bebekmiş gibi yazmışsınız, halbuki ortada daha büyük bir sorun var, neden bunun üstüne düşmüyorsunuz?
Eşiniz cinsellik olmadan ne kadar sadık kalabilir size hiç düşündünüz mü? Bebek herşeyi halledecek mi yani?
Acı acı yazdım farkındayım ama gerçekleri söyledim üzgünüm...Ne pahasına olursa olsun tedavi olun, yenin şu vajinusmusu...

vajinismus hastalarının normal yolla gebe kalma şansı varken bir dr sana bu yöntemle aşılama yapmasını kınıyorum.kafasında yaşatdığınız birşey tamam nasıl bir duygu olduğunu pek anlayamayız. fakat eş ile ilişki birbütün olma paylaşım sevginin ve arzunun birleştiği ve bunun en güzel meyvesi aşk çocuğu.
tatlım yaşadıkların kolay değil tedavin uzun süre bilir ama lütfen bu konuda yardım al.bu aşamada çocuğu düşünmemeni tavsiye ediyorum.tutmazsa üzülme ve tedavine bir psikoloj yada bu anlamda deneyimli kadın doğumcularla görüş bak hamile kalacak ve hayatına birkadının en güzel yaşayacağı duyguları yaşayacaksın.

merhaba kızlar bende o hasatalıgı ceken biriyim evet dediğiniz gibi yenmek cok güzel olmalı belki ama biz mücadeleyi sadece onun vajınusmusu yenmek için cekmiyoruz yanında eşlerimizi kaybetme korkusu ve evlat sevgisi de var ve inanın en zor ve ağır olanı evet bunu yaşayamayan asla bilemez kendini kadın gibi hisssstmek istersin ama olmaz anne gibi hisstmek istersin ama olmaz çünkü yazor ya imkansızdır işte biz yaramıza merheem olucak bir şeyi sectik tutmasada inanın o 15 günlük dönem bile benim için çok güzeldi hem anne hem kadın gibi hissttim ve belki bu hayalim yarınki testle bitecek ama olsun birgün bizzde başarıcaz ve anne olucaz inşallah

izmit cim inşaallah bu sorunu aşarsınız.benim bir arkadaşım vardı eşiyle oda ilişkiye giremiyordu ve bir psikoloğa gittiler.bu dönemde henüz problemi aşamamışlarken çalışmalar esnasında hamile kaldı ve şu anda çok tatlı bir oğlu var .halen kendisi bile inanamıyor bu bebek nerden geldi diye.olmaz olmaz değil bir bebişin seninde olabilir ama en yakın zamanda bir uzmandan bu konuda yardım almalısın canım.VE ÜMİTSİZLİĞE SAKIN DÜŞME

su damlası ve pitos yazılarınızı yeni gördüm.gerçekten aşılamayacak bir problem değil.iyi bir psikolog yardımıyla biraz uzun süreli bir tedavi olucak ama inanın değecek.inşallah test sonucun pozitif olur pitoscum

tek sorun bebekmiş gibi yazmışsınız, halbuki ortada daha büyük bir sorun var, neden bunun üstüne düşmüyorsunuz?
Eşiniz cinsellik olmadan ne kadar sadık kalabilir size hiç düşündünüz mü? Bebek herşeyi halledecek mi yani?
Acı acı yazdım farkındayım ama gerçekleri söyledim üzgünüm...ne pahasına olursa olsun tedavi olun, yenin şu vajinusmusu...

................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bende o hasatalıgı ceken biriyim evet dediğiniz gibi yenmek cok güzel olmalı belki ama biz mücadeleyi sadece onun vajınusmusu yenmek için cekmiyoruz yanında eşlerimizi kaybetme korkusu ve evlat sevgisi de var ve inanın en zor ve ağır olanı evet bunu yaşayamayan asla bilemez kendini kadın gibi hisssstmek istersin ama olmaz anne gibi hisstmek istersin ama olmaz çünkü yazor ya imkansızdır işte biz yaramıza merheem olucak bir şeyi sectik tutmasada inanın o 15 günlük dönem bile benim için çok güzeldi hem anne hem kadın gibi hissttim ve belki bu hayalim yarınki testle bitecek ama olsun birgün bizzde başarıcaz ve anne olucaz inşallah

pitosum nasilsin?çok merak ettim seni yarinmi alicaksin sonucu?umarim tutunmuştur bebişin sana dualarim seninle.ama olumsuzda olursa üzme kendini daha çok gençsin yine denersin mutlaka bir gün sende anne olucaksin hep böyle düşün.canim umarim hayirli güzel haberini alirim.allaha emanet ol

su damlası
bride fikrini yazmış bu kadar sert çıkmana gerek yoktur.
insanlar iyi yada kötü fikrini söyleye bilir.evet vajinusmus değiliz ama bir evlilikte cinselliğimizi ve cinselliği yaşayan insanlarız .acı ama sizde bunu anlayamazsınız, üzgünüm.

Back
X