Bana acıyorlarmış

alin bunu buradan

Çok Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
50
102
8
Merhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.
21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. çok rahatsız oluyorum. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça.

Dışariıdayım parmaklarım üşüdüğü için kötü yazıyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Ben kimseye iş arıyorum bulamyorm demiyorum ki. Zaten iş aramıyorum şu an Evde sınava hazırlanıyprum.

İnanın bne de üzülüyorum ama kalkıp çalışmaya devam ediyorum. Kimseden acıma dilenmiyorm. Bana neden acıyan bakışlar attıklarını arkamdan bunu konuşmalarını anlamdıramıyorum.

Ben şu an iş aramıyorum sınava hazırlanıyorum evde.iş arayıp bulamıyor sonucunu onlar çıkarmışlar bir de üstüne üzülmişler. Sağolsun lar.

Aynaya baksınlar da kendilerine acısınlar. Hiç üzülme. Gençliğinin baharindasin inşallah hakkında hayirlisi olur. Sen elinden gelenin en iyisini yap

Keşke öyle yapsalar. Kimseyle görüşmek istemiyorum arfık bu insanlar yüzüne. Hele bir de yüzüme üzülerek bakıp gülümseyen kuzenlerimin ağzının üstüne bir tane patlatmak istiyorum. Her yerde hakkımda çok yazık emekleri hep boşa gidiyor. o kadar yıl çalıştı hala evde çalışyor diyorlarmış.

Bunlar için hiç üzülüp, kafanıza takmayın. Hedefinize yoğunlaşıp, enerjinizi ve motivasyonunuzu yükseltecek şeylerle ilgilenin. O onu demiş, bu bunu demiş, bir önemi yok. Herkes her zaman konuşacak bir şey bulur. Allah izin verirse, siz sınavınız da başarılı olup, işe yerleştiğinzdede, bunu konuşacaklar inşallah.

Tam 3 sene kpss ye çalıştım türkiye derecesi uaptim . Kurum sınavlarından elendim mülakatlardan elendim . En son sgk dan da elenince mecburen sureci özelle bir arada yürütmeye çalışıyorum .
Konuşurlar .. ama yarın iyi bir kuruma uzman / müfettiş/denetçi atandığınizda hepsi bir numaralı dostunuz destekciniz olur. Lütfen moralini bozma kardeşim . Sen doğru bildigin yolda hayallerin icin ugrasiyorsun . Kurban olduğum rabbim inşallah zayii etmeyecek

Üzüldüğünüz birine,ona acınası bir durumda olduğnu hissettirmek ve daha çok üzmek normal mi yani benim ruh halim iyi değise? Evet ben mülakatta torpilim olmadığı için elendim, benden düşik puanlıları aldılar. Böyle olunca üzülen birinin yüzüne karşı acımak, daha başarısız hissettirmek normal mi oluyor lütfen cevap verin

Pardon yanlış alıntı teşekkür ederim

24 yaşındaki gencecik kıza mı acıyorlar. sizin önünüzde kocaman bir ömür var. o acıyanlar kaç yaşındalar ne haldeler acaba

Hakkı yenen evde ders çalışan birine ben de içimden üzülürüm ama gidip e yüzüne, sana çok üzülüyorum çok yıkıksın üzükmekte haklısın der gibi hareketler yapmam. Kimsenin moral bozan birinin laflarına ihtiyacı yok

24 yaşındaki gencecik kıza mı acıyorlar. sizin önünüzde kocaman bir ömür var. o acıyanlar kaç yaşındalar ne haldeler acaba

Bana acıyanlardan biri 60 yaşlarında eskiden kanser atlatmış komşumuz. annem normal şekilde ders çalıştığmı söylemiş. O da bana acığıdığını söylemiş.

Bana acıyanlardan biri 60 yaşlarında eskiden kanser atlatmış komşumuz. annem normal şekilde ders çalıştığmı söylemiş. O da bana acığıdığını söylemiş.
hakikaten komik. bizim milletimiz böyle kendisini görmez başkalarında eksik arar.

hakikaten komik. bizim milletimiz böyle kendisini görmez başkalarında eksik arar.

Sanki bana üzülmesini istemişim. Tamam ben kendi kendime haksızlığa üzülürğm ama kalkar dersime bakarm. Yarın ders çalışmayı bırakıp çok müthiş olmasa da belki bir işe girerim. Bana üzülecepine keşke milleti haksız yere mülakatlarda eledikleri için ülkemize üzülse. Daha faydalı olurdu.

İnşallah. Ben çalışmayı bırakmıyorum ama sapolsun bana üzülen acıyan çokmuş Resmen gözümün içine bakyor konuşup konuşup. ne tepki vericem diye. Ağlasam ortaşıkta rahatlar herhalde.

24 yaşında bir insana acidiklarina gore kendi hayatları başarıdan başarıya koşarak geçiyor olmalı. Önemli yerlerde başarı öykülerini paylaşan birileri var sanirim çevrende

24 yaşında bir insana acidiklarina gore kendi hayatları başarıdan başarıya koşarak geçiyor olmalı. Önemli yerlerde başarı öykülerini paylaşan birileri var sanirim çevrende

İnanın yüzüme karşı byöle yapanlar kendileri de sınavlara çalışan, genelde okulda benden daha az başarılı, okulu uzatmış kuzenlerim, kanseri metastazs yapmış, kendi kızı lisede benim ksdar başarılı olmayan komşumuz falan. Ben zamanında hiç kimseye hava atmadım, kimseye üzülmedim acımadım da ama bsna üzülen ne gikmetse bayağı fazlaymış. Nasıl bir vefa işe bakın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…