- 7 Aralık 2019
- 50
- 102
- 8
- Konu Sahibi alin bunu buradan
-
İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
İnanın bne de üzülüyorum ama kalkıp çalışmaya devam ediyorum. Kimseden acıma dilenmiyorm. Bana neden acıyan bakışlar attıklarını arkamdan bunu konuşmalarını anlamdıramıyorum.Hiç canını sıkma çalışmaya devam et. Daha yaşın küçük önünde çok zaman var işe girmek için. Bende 22-23 yaşında başladım iş başvurularına 34 yaşında 2 çocuğum var iken atandım
Ben şu an iş aramıyorum sınava hazırlanıyorum evde.iş arayıp bulamıyor sonucunu onlar çıkarmışlar bir de üstüne üzülmişler. Sağolsun lar.İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
Aynaya baksınlar da kendilerine acısınlar. Hiç üzülme. Gençliğinin baharindasin inşallah hakkında hayirlisi olur. Sen elinden gelenin en iyisini yap
Bunlar için hiç üzülüp, kafanıza takmayın. Hedefinize yoğunlaşıp, enerjinizi ve motivasyonunuzu yükseltecek şeylerle ilgilenin. O onu demiş, bu bunu demiş, bir önemi yok. Herkes her zaman konuşacak bir şey bulur. Allah izin verirse, siz sınavınız da başarılı olup, işe yerleştiğinzdede, bunu konuşacaklar inşallah.
İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
Pardon yanlış alıntı teşekkür ederimBunlar için hiç üzülüp, kafanıza takmayın. Hedefinize yoğunlaşıp, enerjinizi ve motivasyonunuzu yükseltecek şeylerle ilgilenin. O onu demiş, bu bunu demiş, bir önemi yok. Herkes her zaman konuşacak bir şey bulur. Allah izin verirse, siz sınavınız da başarılı olup, işe yerleştiğinzdede, bunu konuşacaklar inşallah.
24 yaşındaki gencecik kıza mı acıyorlar. sizin önünüzde kocaman bir ömür var. o acıyanlar kaç yaşındalar ne haldeler acaba
hakikaten komik. bizim milletimiz böyle kendisini görmez başkalarında eksik arar.Bana acıyanlardan biri 60 yaşlarında eskiden kanser atlatmış komşumuz. annem normal şekilde ders çalıştığmı söylemiş. O da bana acığıdığını söylemiş.
Bana acıyanlardan biri 60 yaşlarında eskiden kanser atlatmış komşumuz. annem normal şekilde ders çalıştığmı söylemiş. O da bana acığıdığını söylemiş.
hakikaten komik. bizim milletimiz böyle kendisini görmez başkalarında eksik arar.
Tam 3 sene kpss ye çalıştım türkiye derecesi uaptim . Kurum sınavlarından elendim mülakatlardan elendim . En son sgk dan da elenince mecburen sureci özelle bir arada yürütmeye çalışıyorum .
Konuşurlar .. ama yarın iyi bir kuruma uzman / müfettiş/denetçi atandığınizda hepsi bir numaralı dostunuz destekciniz olur. Lütfen moralini bozma kardeşim . Sen doğru bildigin yolda hayallerin icin ugrasiyorsun . Kurban olduğum rabbim inşallah zayii etmeyecek
24 yaşında bir insana acidiklarina gore kendi hayatları başarıdan başarıya koşarak geçiyor olmalı. Önemli yerlerde başarı öykülerini paylaşan birileri var sanirim çevrendeMerhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.
24 yaşındaym, 21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsem de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Neden böyle yapıyorlar çok rahatsız oluyorum. Sanki bana bakıp keyifleniyor akraba eş dost. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça.
24 yaşında bir insana acidiklarina gore kendi hayatları başarıdan başarıya koşarak geçiyor olmalı. Önemli yerlerde başarı öykülerini paylaşan birileri var sanirim çevrende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?