- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi alin bunu buradan
-
Takılmayın böyle şeylereİnanın yüzüme karşı byöle yapanlar kendileri de sınavlara çalışan, genelde okulda benden daha az başarılı, okulu uzatmış kuzenlerim, kanseri metastazs yapmış, kendi kızı lisede benim ksdar başarılı olmayan komşumuz falan. Ben zamanında hiç kimseye hava atmadım, kimseye üzülmedim acımadım da ama bsna üzülen ne gikmetse bayağı fazlaymış. Nasıl bir vefa işe bakın ki.
Takılmayın böyle şeylere
Dipnot: herkes kanser olabilir. Örneklerinde bunu kullanmamanı tavsiye ederim bir ablan olarak
Evet insanlar üzülebilir fakat ikide bir bunu yüze vurmakta karsı tarafı üzmekten baska bi işe yaramaz ki bazı insanlar bilerek belaltı vurmaktan hoslanırlarİşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
Akraba eş dost evet üzülebilir senin için lakin ince bir nokta var ikide bir bunu yüzüne söylüyolarsa bu bilerek bealtı vurmaktır.maksat kırmak üzmek bazıları keyif alır böyle şeylerdenMerhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.
24 yaşındaym, 21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsem de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Neden böyle yapıyorlar çok rahatsız oluyorum. Sanki bana bakıp keyifleniyor akraba eş dost. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça.
Dışariıdayım parmaklarım üşüdüğü için kötü yazıyorum kusura bakmayın.
Ben çok çalışıyorum arada morali m bozuluyor ama kendimi motive ediyorjm bir şekilde. Umudu olan motivasyona ihtiyacı olan birne çok üzülmenin ne manası var anlayamıyorum. Cidden afınacak haldeyim herhale dedirtiyorlaröVallaha milletin yerinde olsam fazla büyük konuşmam. Bugün Türkiyenin ekonomisi ilgili bir kaç yazı okudum. Yarın kimin işsiz kalacağı hic belli olmaz. Millet kendi işine baksın. Dik durun
Ben seni çok iyi anlıyorum. Hayatta bir hedefi olmayan öylesine yaşayıp gidenler verilen emeğin kıymetini bilmiyorlar. Sen onlara takılma, laf ettiklerinde de yapıştır cevabı. Kibar olunca ezik zannediyorlar. Hiç çekme lafını senden kıymetlisi olmazKeşke öyle yapsalar. Kimseyle görüşmek istemiyorum arfık bu insanlar yüzüne. Hele bir de yüzüme üzülerek bakıp gülümseyen kuzenlerimin ağzının üstüne bir tane patlatmak istiyorum. Her yerde hakkımda çok yazık emekleri hep boşa gidiyor. o kadar yıl çalıştı hala evde çalışyor diyorlarmış.
Üzüldüğünüz birine,ona acınası bir durumda olduğnu hissettirmek ve daha çok üzmek normal mi yani benim ruh halim iyi değise? Evet ben mülakatta torpilim olmadığı için elendim, benden düşik puanlıları aldılar. Böyle olunca üzülen birinin yüzüne karşı acımak, daha başarısız hissettirmek normal mi oluyor lütfen cevap verin
24 mu 25 mi neydim mezun olduğumdaMerhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.
21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. çok rahatsız oluyorum. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça.
Dışariıdayım parmaklarım üşüdüğü için kötü yazıyorum kusura bakmayın.
Birde bunun çekemeyen insanlar boyutu var benim kız kardeşim 25 yaşında atandı memurluğa benle konuşan samimi bir kaç arkadaşım benden uzaklaştı diyor kıskançlıktan ..İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?