bana akıl verebilcek varmı???

asi_mavi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
78
0
36
Antalya
zor saatler geçirriyorum....annem ve eşim aynı evde oturuyorduk..ilk basta hersey yolunda olsada snradan olaylar yasandı..annem bize cok destek cıktı..eşim sağlık sorunlarıdn dolayı 5 aydır calısamıyordu..ayrıca birde 4 aylık kızım var..eşimle yok yere tartışmaya basladık eşim bağıra bağıra küfürler etmeye basladı..annem sonunda dayanamadı ve odaya geldi derdiniz ne ne oldu die eşim kavga ediorus die bagırdı..annemde sahipsizmi sandın die kızdı ve olay koptu.birbirlerinn üstlerine yürüdüler küfürler itişme kakışma bende eşimi ittim durdumdum..eşimi aldım odaya konusmaya basladık annemde kayınvalidemi aramıs ve olay anlatmıs onlarlada gergınlik oldu..ve eşim annesinin yanına gitti neler olacak bilmiyorum ama ne yapmam nasıl davranmam gerek onuda bilmiorum lütfen bi akıl verın bana ...babam 2 sene önce vefat eti annem benide evlendrdkten snra tek kalıodu..b,s,m durumlar bosulunca annem gelin evi ben gecndıreym siz çalışır para biriktirisinz cocuga bakarım demişti ve öle birleşmiştik..eşim sağlık problemı yasayınca çalışamadı da..karmasık anlattım ama olay bundan ibaret ..annem bnm için çok fedaakrlık yaptı ..durum ne olucak bilmiorum akıl verin bana kızlar beynım durdu duygularım karman çorman

Size böylesine iyimser davranan annenize eşinizin yaklaşımı ne kadar kötü
Çalışmıyor,sağlık problemleri var falan ama bunların hiçbiri yaptığı kabalığı kapatamaz bence

Son düzenleme:
evet bende öle düşünüorum..annem konusunda ne kadr hassas oldumu biliyor..ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorumm

Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama mutlaka bu yaptığının yanlış olduğunu anlamalı ve annenizden özür dilemeli..Yazık kadına ya..

evet bende öle düşünüorum..annem konusunda ne kadr hassas oldumu biliyor..ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorumm

bence eşin ; annenin maddi olarak kendinden güçlü olmasını evi geçindirmesini . kendisinin çalışamamasını .. bir erkek olarak kendine yediremiyor .. kendini aciz hissediyor.. bunu anlatamadığı içinde sana ters davranıyor ...

Haklı demiyorum .. haklı değil ... ama onu anla .. o bir erkek bizler kadın ... duygularını ifade edemez ağlayamaz .. bir kenarda oturup elişi yapıp kendini avutamaz ... kendini çalışmadığı parasız olduğu için beceriksiz ve işe yaramaz görür. ve herkesin böyle gördüğüne kendini inandırır ...
Canım bak yapman gereken .eşinle kavga etmek değil ... ona kendisini önemli hissettirecek fırsatlar vermen ... yapabileceği şeyleri iste ondan ..yapıncada teşekkür et ... ben bunu yapamazdım tarzında konuş .. iyiki varsın deee... başkalarının yanında da öv ve onure et ... annende ona karşı konuşmasın .. zamanla düzelecektir

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum fakat durum ne olursa olsun bir anneye bu şekilde bir yaklaşım hiç hoş değil bence..
Sorunlarını eşiyler her şekilde çözebilir fakat araya anne girince duraksamalı..

haklısın öyle hissediyor kompleksleri var annem bu eve gelsn istemiyor..gelse bi tartışma daha çıkacak çünkü bende annemi beni savundu için terk edermiş gibi kayınvalideme gitmek istemiyorum...eşimede çok kızgınım ne olucak böle?? hiç bilmiyorum eşimi affedemiyebilirm

kesinlikle doğru zaten yazımdada eşin haklı değil diye belirtmiştim kendisine
..asi mavyi eşi haksız annesi haklı ve bu affedilemez bir durum diye eşine karşı daha sert olamsına yardımcı olmak ; kötü sonuçlar doğurabilir...

.. önemli olan asi mavinin arada kalması .(bu çok zor bir durum) . ve bu durumu nasıl düzeltebileceği ...
eşi haksız diye eşine karşı şöyle davran annenden özür dilesin ... gibi sert davranışları geliştirirsek olay çözümden öte; düğüme doğru gider... şu anki çirkin durumu arada kalmadan hallettikten sonra ; eşiyle konuşurak nerelerde haksız olduğunu eşine açıklaması daha mantıklı..eşinin annesinden özür dilemesi güzel ve sağlıklı bir iletişimle mümkün... sert ve kavgacı tavır ; tam tersi tepki yapar

sorun suki eşim çok çabuk parlayan biri ..annemde düz biridir içindeki nese direk söler vede bu kırıcı olur..şuan yanyana gelmeleri ateş ve barutu yan yana sokmak gibi bişi..eşim ailesinin yanına gitti neler olucak bilmiyorumm..eşimle oturup konustum hata ettini bilio ama suclu oldunu kabullenmıor ..

Kesinlikle sert davranması taraftarı değilim; fakat hiçbir şey olmamış gibi de davranmaması gerektiğini söylemiştim.
Ne olursa olsun yaptığı bir hata ve bunun da farkına varmalı..
Umarım sorun büyümeden çözüme ulaştırır.

eşin biraz ters gibi .. çok zor yani ... Sen onun huyunu daha iyi biliyorsundur ... Anneciğininde ...
Allah yardımcın olsun ... İnşallah kötü olmaz heşey

eşim buraya gelmes bidaha diyeceklerki kayınvalideme tasınalım ben istemicem..e eve çıkcak durumda yok ne olcak bilmiorum

bencede eşin ayıp etmiş annene
hatalı yada yanlış olabilir annen
ama kendinden büyük biri
hakkında hayırlısı

eşimle görüştük telde bana ailesinin yanınna gelmemi istediğini söyledi..ama bende annem sucluymus gibi onu burda bırakıp gidemem napıcam ben yaa içinden cıkamıorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…