• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verebilir misiniz? Hayatımda kritik kararlar almam gerekiyor.

bence evi talep edin en önemlisi o
hem ortak çocuğunuz var
onun rahatı ve güvenliği için ev daha öncelikli
araba ve altın da eşte kalsın

ancak alabiliyorsanız ev ve de arabayı almaya zorlayın

almanya işi ne oluyor bu durumda
Almanya için dil kursuna gitti ve 25 Mart’ta sınava girdi geçemedi. Olsun üzülme tekrar girersin derken, ben onu teselli etmeye çalışırken bu hadiseyi yaşadım işte. Kendimi avutuyormuşum meğer, Allah sorsun

şerh koydurun şuan ki evlilik birliliği içinde alınan mal varlığınıza el değiştirmesin satamasın sağlam bır avukat lazım size

Böyle rezil bir ailenin oğluyla bile isteye evlenen sizsiniz. Çocuğumu dna testine götürmeye meyilli insanlarla akrabalık ilişkisi yürütmem, kimin ne haddine bunu yapmak? Hala öfke sinir nöbeti üyelere saldırı halindesiniz. Eşinizin tuttuğu avukat bir güzel yazar bunları dava dilekçesine. Müvekkilimin kişisel telefonu tableti vs izni dışında incelenmiş, üstelik inceleyen kişi yazılımcı diye belirtince soru işaretleri oluşabilir. Herkesi nasıl şahit tuttunuz, aileniz sizi koruyacak eş ailesi de oğullarını. Sakince sinsice haklarınızı almak yerine herkesi çağırıp her şeyi ortaya dökmüşsünüz. Adam belki ailesi duymasın diye korkardı, uzlaşmaya çalışırdı. Onun yerine el kadar bebekle evden giden siz olmuşsunuz. 200 gram altını bozdurup bankadan mı gönderdiniz yoksa ellerine mi verdiniz? Eve hemen şerh koydurur satılmasını devredilmesini engeller, boşanma esnasında size tahsis edilmesini sağlarsınız da altın borcumuzu altın olarak elden verdik diyebilirler, eşiniz de evet aldık diyebilir.

Biraz sakin olun, bize değil size zarar. Her istediğimi yapar her düşündüğümü söylerim her bilgiyi açığa çıkarırım tarzı aleyhinize işler. Elti yan çizerse ne olacak, emin değilim yanlış görmüş olabilirim diyebilir, sonuçta kendisi bilir kişi değil, baktığı gördüğü şey kanıt olamaz. Eşinin ailesinin tarafını seçerse unutun eltinin şahitliğini.
Ya kim şahitlik istiyor hanımefendi. Ben onların şahitliğine güvenecek olsaydım zaten ekran süresi kaydını alıp kendi kız kardeşime göndermezdim. Evden çıkarken bunun çocuk kaçırmak olmadığını, aynı çatı altında yaşayamayacağımızı belirtip gitmesini de söyledim. Evim evim dedi adam ve ben yine de şahitliklerine güvenmediğim için hemen kanıt olsun diye mesaj attım. Adam da tamam dedi. Yaptıklarımın neresi mantıksız ya. İşkembeden atma. Kimse zorla telefonunu da almadı. O kendi bile isteye verdi çünkü öyle güzel sakladığından emindi ve çıkmaz diye düşündü. Kimse boğazına bıçak dayayıp almadı, artistlik yapacaktı güya. Neyse. Siz yeteri kadar bilgi paylaştınız! Fazlasını istemiyorum sağolun. Siz şimdi insanların kavun gibi koklanılıp öyle evlenildiğini sandığınız harikalar diyarınıza dönebilirsiniz

Almanya için dil kursuna gitti ve 25 Mart’ta sınava girdi geçemedi. Olsun üzülme tekrar girersin derken, ben onu teselli etmeye çalışırken bu hadiseyi yaşadım işte. Kendimi avutuyormuşum meğer, Allah sorsun
sizin tek basınıza gitme şansınız yok mu ?
yazık olmuş
neyse artık
umarım en tez zamanda boşanırsınız

sizin tek basınıza gitme şansınız yok mu ?
yazık olmuş
neyse artık
umarım en tez zamanda boşanırsınız
Malesef benim öyle bir şansım yok, denklik eşime çıkmıştı ve bütün başvuruları o yapmıştı. Zaten artık tek başıma kaldım, burda ailemle yaşamayı tercih ederim, Allah razı olsun yüreğinize sağlık

Allah yardımcınız olsun
en hızlı şekilde eve şerh koydurun satamasın devredemesin

Allah yardımcınız olsun. Sadece bu adamın çok çirkef olabileceğini ve haklarınız için mutlaka mücadele etmenizi tavsiye etmeye geldim. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Evin tapusu kimin üzerine eşiniz başkası anası danası akrabası üzerine yapmadiysa daha önceden serh koydurun.Elinizde aldattığında dair kesin kanıtlar vardır umarım.Resim sarmaş dolaş değilse sayılmıyor watsap konuşmaları sayılmıyor kusuru ispat etmeniz için kuvvetli deliller lazım tazminat için.Ben paraya kıyar bu konuda isim yapmış bir veya iki avukatla ilerledim her adımı onlara sorardım.Ekran süresi kaydı işe yaramıyor diye biliyorum.Eliniizdeki tam kanıtlar neler bilemem.Avukat neyin ise yarayıp yaramadığını söyler eliniz güçlü gelmedi bana.Zan gibi duruyor

Bu arada sizi aldattigina inaniyorum sadece mahkeme inaçla hareket etmez onu demek istedim

Kızlar merhaba. Daha önce Almanya’ya gideceğimizle ilgili konu açmıştım ve kayınvalidemin tavrından yakınmıştım. Hayatta her şey planlandığı gibi gitmiyormuş malesef.

13 aylık bir oğlum var. Şöyle ki; ben daha 30 günlük lohusayken eşimin telefonunda 2 tane tanışma ve sanal chat programları yakalamıştım. Uygulamaları evden dışarıda ya da tuvalette (1 saatten fazla kalır her zaman) yükleyip eve gelince siliyormuş demek ki ben uygulamaları iPhone “Parolalar” kısmında gördüm. Çok üzüldüm tabii ki ve sütüm kesildi üzüntüden, 1 haftadan az bir süre sonra da abisinin düğünü vardı ve bir şekilde ikinci bir şansı verip hayatıma devam ettim, bebeğim daha çok küçüktü. Aradan 10 ay geçti ki bir gün ben yine dayanamadım ve içime doğdu bir şeyler birden bire, eşim uyurken telefonunun ekran süresine bir baktım yine aynı 2 uygulamaya gece vardiyasındayken girmiş kullanmış ve silmiş. Daha sonra onun telefonunun ekran videosunu alıp kardeşime attım elimde bulunsun diye, gittim onu uyandırdım. İlk önce haklı gibi arsız arsız hop oturup hop kalktı. Vay efendim virüsmüş, vay efendim eskiden girdiğiymiş bilmem ne. Hemen abisiyle eltisini çağırdım bize ve bir şekilde eltim bu uygulamalara girildiğini ispat etti, kendisi yazılım mühendisi. Sonra eşimde aptal bir sırıtmalı tavır belirdi ve sus pus oldu. Dünyam başıma geçti. Sinir krizleri geçirdim. Ağlamalar kontrolü kaybetmeler derken adam nerden aldıysa bu aklı, geldi bana arkadaşım girdi demeye başladı. Velhasıl ben yemedim arkadaşlar, oğlumu da alıp baba evine döndüm. Şimdiiii; boşanma konusunda kesin kararlıyım.

Bana bundan sonraki süreçte en kolay şekilde boşanmak için yapmam gereken ne varsa söyleyebilir misiniz? Akıl verebilir misiniz? Bu arada ben her iki aileyi de eve çağırdım, zaten ilk seferinde de kendi ailesine söylemiştim durumu biliyorlardı, ikinci sefer de artık kendi aileme de söyledim. Herkesin içinde eşime evden gitmesi gerektiğini, bebeğimizin düzeni boşanana kadar bozulmasın diye evde benim kalmam gerektiğini söyledim. Adam ben evden gitmem dedi, bir kere daha iğrendim. Annem de “O zaman biz gideceğiz yavrum” diyerek oğlumu ve beni aldı. Ben de eşime elimde kanıt olsun diye WhatsApp uygulamasından mesaj attım, bunun çocuk kaçırma olmadığını, çocuğun psikolojisinin bozulmaması için ailemin evine geldiğimi ve boşanana kadar çocuğunu görebileceğini yazdım o da sadece “Tamam” yazdı. Elimde kanıt bulunsun çünkü dava sürecinde bunu aile birliğini bozmak ve çocuk kaçırmak olarak görsünler istemedim. Bu arada 5 senelik evliliğimiz süresince ben karnım burnumda son ana kadar işime gittim geldim, tazminatımı bile evlilik birliği içerisinde mal varlığı alımı için kullandık.

Mal varlıkları şu şekilde;

Evimiz var
(düğünden önce eşimin dayısından bir miktar altın borç alındı, düğünden bir gün sonra yakamızdaki 200₺’lere kadar ne varsa bu borcu ödemek için verdik ve 5 senedir de kredi ödüyoruz, daha kredisi devam ediyor. Onun üzerine tapu)

Arabamız var (arabanın da 3 aylık bir taksiti kaldı, benim üzerime)

200gram altınımız var (abisi 1 sene önce evlendi, ev alabilsin diye onlara borç vermiştik, hala onlarda)

Ben anlaşmalı boşanmaya gitmek istiyorum, daha fazla zaman harcamak istemiyorum. Bu durumların hepsi şeffaftır, devlet nezdinde mal varlığın kaçta kaçı benim olur, neler talep etmeliyim? Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.

Banka hesap hareketlerinden, evin ödemerine ve ev kredisinin ödemesinde payınız olduğunu kanıtlarsınız tabi elden kocanıza nakit para vermediyseniz.

200 gram altın konusu için, abisi ve eltinizin şahitliği gerekir. Evet biz bu kişilerden altınları aldık demeleri gerekir. Umarım abi-elti bu konuda sorun çıkarmaz.

Ev-arabada hak talep edersiniz net. Aldatma için tazminat talep etmelisiniz. Boşanma davasında da hem kendinize eş olarak hem de çocuk için iki ayrı nafaka talep edin. Ben kendime istemem diye düşünmeyin. Bu pis adam boşanma sürecinde ve sonrasında çok pislik yapacak, siz şimdiden en iyisini yapın kendiniz için ve çocuğunuz için.

Aile içi ve kadına karşı şiddet büro amirliğine gidin. Uzaklaştırma alıp kendi evinize oturun. Ondan sonra paranız varsa bir avukat tutun yada paranız yoksa barodan talep edin. Çekişmeli boşanma davası açıp tüm mal varlıklarını %50 bölüştürtün. Çocuk , kendiniz için nafaka , tazminat ne varsa talep edin. Sizi manevi mahveden adamı maddi mahvedin.

Aile içi ve kadına karşı şiddet büro amirliğine gidin. Uzaklaştırma alıp kendi evinize oturun. Ondan sonra paranız varsa bir avukat tutun yada paranız yoksa barodan talep edin. Çekişmeli boşanma davası açıp tüm mal varlıklarını %50 bölüştürtün. Çocuk , kendiniz için nafaka , tazminat ne varsa talep edin. Sizi manevi mahveden adamı maddi mahvedin.
Çok teşekkür ederim,

çok üzücü, insanın aynı yatağa baş koyduğu kimsenin ihaneti, üstüne bu arsızlığı ve acımasızlığı kabul edilemez. maalesef boşanma esnasında taraflar çok çok çirkinleşebiliyor.
nerede yanlış yapmışım sorunuza istinaden bir şey söylemek isterim. o anki duygularla çok mantıklı hareket etmek filan zaten bana göre çok beklenebilir değil. o yüzden o an yaptıklarınıza çok bir şey diyemiyorum. ama keşke evden çıkmam sen git dediğinde polisi filan arayıp onu gönderseydiniz eğer böyle bir yol varsa.
anladığım kadarıyla ev nikahtan önce alınmış. ödemelerinizin vs kayıtlı olması gerekiyor. bence de ivedi şekilde bir avukatla görüşün ki o elini sizden çabuk tutup evi filan satarsa veya devrederse daha da mağdur olmayın

Çok teşekkür ederim,

Rüca ederim. Geçmiş olsun üzülmeyin , hayat üzülünecek, yas tutulacak kadar uzun değil. Çocuğunuzla yeni hayatınız çok daha güzel olsun inşallah ♥️

Çoğu insanın "nasıl olsa fiziksel bi aldatma yok" diyip kendini kandırarak kapatıp geçeceği bir durumu affetmediğiniz için, ama bebeğim cok küçük babasına da çok düşkün diye gururunuzu hiçe saymadığınız için tebrik ediyorum, kararınızdan dönmeyin. Bu adamdan size koca olmaz. Güven olmadan iliski yürümez. Mumkun değil. Bundan sonra umarım misler gibi bi hayatınız olur ve karşınıza hep dürüst insanlar çıkar.
Arkadaşlara katılıyorum, durumlar cok karışık, ev evlenmeden once alınmış borç verilmiş kanıt var mı yok mu belli değil , hiç vakit kaybetmeden iyi bir avukat bulun. İnşallah her şey sizin istediğiniz gibi olur , bi mağduriyet yaşamazsınız.

geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz.

ama bana sen barışacaksın gibi geldi.

Çoğu insanın "nasıl olsa fiziksel bi aldatma yok" diyip kendini kandırarak kapatıp geçeceği bir durumu affetmediğiniz için, ama bebeğim cok küçük babasına da çok düşkün diye gururunuzu hiçe saymadığınız için tebrik ediyorum, kararınızdan dönmeyin. Bu adamdan size koca olmaz. Güven olmadan iliski yürümez. Mumkun değil. Bundan sonra umarım misler gibi bi hayatınız olur ve karşınıza hep dürüst insanlar çıkar.
Arkadaşlara katılıyorum, durumlar cok karışık, ev evlenmeden once alınmış borç verilmiş kanıt var mı yok mu belli değil , hiç vakit kaybetmeden iyi bir avukat bulun. İnşallah her şey sizin istediğiniz gibi olur , bi mağduriyet yaşamazsınız.
Allah razı olsun, yüreğinize sağlık. Ben elimden geldiğince dekontlarımı ve ziynet eşyalarımın düğün takılarımın ev borcuna verildiğini ispatlayacağım. İnşallah evladımla yeni hayatımda çok mutlu olacağım

geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz.

ama bana sen barışacaksın gibi geldi.
Amin inşallah kurtulmayı canı gönülden istiyorum. Barışmak gibi bir niyetim katiyyen yok, birinci sefer olduğunda kullandım bütün imkanlarımı ama ben evde çocuğuma namusumla annelik yaparken kimsenin karaktersizliğiyle uğraşamam artık

Bu konuda hanımefendi nasıl haksız ve fake çıktı anlamadım ya neyse. Hayatta her şey bir anlık değil mi zaten?
Ben de anlam veremedim inanın. Komedi gibi insanlar var. Hayat insanı bir anda nereden nereye getiriyor işte.

Back
X