• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akil verin arkadaslar

Feride57

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
63
16
8
34
Kocamla ayrıldık 1 aydan beri o Annesinde bende Annemlerde kalıyorum.. bizim evde dagıldı .. onu geri istiyorum konumuz ceviz kabuğunu doldurmicak kadar ufak.. sadece en son ramazan bayramında onun istemediği bişey yaptım ( O benden habersiz işden sonra Annesine yatmaya gitti bende ona sinirlenip bizimkilere gittim ) ondan beri seni istemiyorum ayrılcaz diyip duruyor oysaki 7 aylık hamileyim... . çok olaylarda oldu ama hepsini anlatsam dolar burası.. ilk haftalarda birbirimize çok hakaretler ettik simdi olaylar sakinleşti .. her 2 günde bi arıyor çocuğu soruyor arada beni soruyor ama barışmayla ilgili bir adım atmıyor.. bana akıl verseniz ? Ben onu hala seviyorum

Kocamla ayrıldık 1 aydan beri o Annesinde bende Annemlerde kalıyorum.. bizim evde dagıldı .. onu geri istiyorum konumuz ceviz kabuğunu doldurmicak kadar ufak.. sadece en son ramazan bayramında onun istemediği bişey yaptım ( O benden habersiz işden sonra Annesine yatmaya gitti bende ona sinirlenip bizimkilere gittim ) ondan beri seni istemiyorum ayrılcaz diyip duruyor oysaki 7 aylık hamileyim... . çok olaylarda oldu ama hepsini anlatsam dolar burası.. ilk haftalarda birbirimize çok hakaretler ettik simdi olaylar sakinleşti .. her 2 günde bi arıyor çocuğu soruyor arada beni soruyor ama barışmayla ilgili bir adım atmıyor.. bana akıl verseniz ? Ben onu hala seviyorum
İşten sonra yatmaya mi gitti sizi cagirmadi mi,yanlız mi bıraktı evde yani,eğer öyle yaptıysa ilk adımı atan siz olmayın ben olsam barışmak icin kapıya gelene kadar beklerdim,o zamana kadar anasının koynunda uyusun süt bebesi ya.

Belki barışası vardır ama anayı bırakıp gelemiyodur.

İşten sonra yatmaya mi gitti sizi cagirmadi mi,yanlız mi bıraktı evde yani,eğer öyle yaptıysa ilk adımı atan siz olmayın ben olsam barışmak icin kapıya gelene kadar beklerdim,o zamana kadar anasının koynunda uyusun süt bebesi ya.
Evet öyle oldu gececi çalıştı ordan Annesine gitti yatmaya.. bende çok kızdım ona.. ama çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum napıcam ben?

E o da sizden habersiz annesine kalmaya gitmiş. Sizin gitmeniz niye boşanma sebebi?

Adam suçlu senin bir hatan yokki eğer ona rağmen seviyorsan bir kafede buluş yuvamızı bozma evladımız var de güzelce anlat kabul ederse git evine hayır derse herkes kendi yoluna

O benden habersiz işden sonra Annesine yatmaya gitti bende ona sinirlenip bizimkilere gittim

Kayın valide ile ve kendi anneniz ile evleriniz yakınsa habersiz ikinizin de gitmesin de bir sorun yok bence oraya gittiğinizde birbirinizi arayıp hayatım,canım işte her neyse ben anneme geldim haberin olsun istersen gel diye haber vermenizin yeterli olması gerek. Yok efendim benden habersiz annesine gitti de, şöyle de böyle de diye kavga konusu olacak bir şey değil bu yani. Bence çok saçma. Ayrıca sizi istemeyene siz neden yalvarıyorsunuz ki? Resmen sizden boşanmak için bahane aramış adam böyle bir sebepten dolayı boşanılmaz.

Back
X