- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
akil vermelisiniz cunku sizden yardim ve akil istiyorumsen zincirleri eline vermişsin zaten..bu adamla beraber olup hala seni seviyorum diyebiliyorsan biz birşey diyemeyiz...
korkuyorum. mutsuz olmaktan ozlemekten korkuyorum. aslinda verdigi zararin ve haliminde inanilmaz farkindayim.Sen böyle yaparsan bi sevişir geri gelir dikkat et...şaka gibi konu bu adamın neyini bırakmıyorsun
Elini bağlayan bişey yok, git calış.iste butun mesele bu. herseyin farkindayim. baskasina gidisini de bilerek yazdim bukadar gurursuzum ki buna goz yumdum diye.konuyla.alakasi yoktu bilerek yazdim. herseyin farkinda olup surdurmek delilik mi bilmiyorum. hic mutlu degilim tek bildigim bu.
dun gece boyle bisey yasadik. ve uyandigi saatte uyanmadi. ben kendimi yiyorum. ve kendimi elestiriyorum zaten boyle olmamam lazim diye. ustune nasil dusmeyecegim ne yapmaliyim veya yapmamaliyim bilmiyorum ki. kendimi yiyorum onun rahat olmasi beni daha da delirtiyor.
korkuyorum. mutsuz olmaktan ozlemekten korkuyorum. aslinda verdigi zararin ve haliminde inanilmaz farkindayim.
akil vermelisiniz cunku sizden yardim ve akil istiyorum
kendime saygim gururumu kaybettigim icin yok. zaten en buyuk ofkem kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?