Bana akıl verin kızlar!!

Okidoki111

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
26
0
286
35
Ordu
3yıllık evliyim ve kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz hatta 10 dklk mesafede oturuyoruz. Ve sürekli beraberiz gitmesek görüşmesek eşime ve bana surat asıyolar yani klasik hikaye. Ama artık ben cok bunaldım onlarsız yılbası dogumgunu kutlamadık daha. Bi şekilde kendilerini dahil ediyolar. Daha ilk sene eşimn dogumgununden bir ay önce kayınvaldem cocuklara hep ben dogumgunu pastalarını yapardım cocukken yıne öyle yapalım mı dedi bi şekilde dahil olucak ya . Ben de saf göremiyorum olucakları tabi öncedn olur dedim.yani herzamn hep haytmzn içindelr evde basbasa onlarsz akşam gecrmek ödül resmen.Carsmba günü esimin dogumgunu ve ben artık yalnız kutlamak istiyorum. Yeni bebegımız oldu bi aile gibi yani. Ben artık gercekten cook sıkıldım bu durumdan . Bana akıl verin napsam da dahil etmesem . Ben basbasa bişeyler yapmak istiyorum desem tansiyonu cıkar hastalanır :) ondan sonra surat surattt

Pek sever kalabalığı eşi dostu hele onun dogumgunuyse. Bikacgün öncden söyldei 5 subatta geliyo diye kayınvldmlere ve bikac arkdsa cocuk ya bu konuda resmn.hayır gecn sene arkdslrı cagırdım onlar da geldi öyle oturdular aramzda. Olay eşim değil ki zaten onun ne istedgni onemsemiyrum artık olay bizm onlarsz bişey yapmamz

zor bir durum gerçekten
madem 10 dk mesafe var aranızda sizin hayatınıza dahil olurlar mutlaka bir şekilde
evlilik ne tuhaf şey hayatınızı başkaları şekillendiriyor resmen

Aynen öyle patlama noktasına geldim artık.bi de nası iyi davranıyolar eşim de ne istiyosun iyiliğimzi istiyolar diyo saka gibi :) dün geldik onlardn bu akşam kesin gelirler torun görmeye. Kacıcak biyer arıyorum sürekli

bende seninle ayni durumda gibiyim biz ayni binada oturuyoruz ama benimkiler anlayislilar diyebilirim yani gitmeyince surat falan yapmiyolar bizde 2 gun gorusmezsek 3.gun mutlaka cikariz smdi 2.bebegim 7 aykik oldu aksam erken yatiriyorum gunduz uykulari falan cok gorusemiyoruz dogum gunleri bizdede hep beraber kutlaniyo bu sefer benim dogum gunumdu ben yanliz kutlamak istedim gunduzden cocuklari kayinvalideme biraktim kuafore gittim saclarimi kestirdim kayinvalidem dogum gunu yapmicakmisiniz dedi bende yoo bu sefer yapmayalim aksama tvde ogglumun istedigi film var(sirinler vardi) onu seyrederiz dedim bisey demedi biz beraber kutladik amaaa kayinvalidem hediye almis farkettim bizde pastamizi alip onlara ciktik icim rahat etmedi ayip olur gibi geldi

kayinvalidene acikca soylesen artik bizim dogum gunumuzu kutlamayacagiz bebisinkini kutlariz desen ama kendi aranizda kutlarsan kutla tabi yada bebekle dogum gunu hazirligi zor oluyo dogum gunu yapmicaz desen sen bilirsin tabi yinede ben esime dogum gunleri zor oluyo dedim gorumcem esiyle geliyo bende 2 cocuk hazirlik temuzlik falan yadadogum gununu disarda kutlayin esinle aklima gelenler bunlar sana kolay gelsin stres yapma uzme kendini inan ufak sorunlar bunlar

Evet aslında ufak baska dertlerin yanında şükür. Ama hayatımız işgal altına alınmış gibi insanı cok bunaltıyo. Herzaman herseye dahil ediyolar kendilerni ya bi kenarda dur biraz yaşını bil yoook.evlendrmeseymişlr canm ayrılamıcklarsa bu kadar.ayhh cok dolmuşum :) dün akşam ablmlara kactım bu aksam kesin gelirler artık. Dogumgununde napalm der .Otur evindee oturr altıustu bi dogumgunu .dicemm ama bişey yapmıcamm ne gerek var diye bakalım ne dicek başı tutar eminim :) alışamıyolar yazık diye hep istediklerni yaptım ilk sene evimzde yemek yiyemedik dogru duzgun ama benim artık bi çizgi cekmem lazm. Eşimle benim aramdaki ilişki de etkileniyo aile gibi olamıyoruz. Evde yalnız kalnca nası farklı oluyoruz. Cok bınalmışım biraz uzun yazdım. Ben ne yapıyım simdi ne kadar basit ve komık seyler istiyorum yaa kocamla yalnız kalmak bikacgün üst üste

Sanki beni anlatıyorsun..nereye gitsek kabile halinde geziyoruz,heryere dahil oluyorlar,üstelik yetmiyor,iki gün gorusmesek "Nerdrsiniz kaç gündür,özledik" demiyorlar mi kan beynime sicriyor.eşim zaten bu durumdan memnun.ne yapsam bilemiyorum ((

Ya niye böyleler aynı aramasam ıkı gun nerdesiniz öldünüz mü niye aramıyosunuz diyolar. Bu kadar bunaltmaya ne gerek var ben sogudum onlar öyle yaptıkca. 3 gün görüşmesek ben zaten götürürüm torunlarını görsünler diye. İyilikten doguyo bunlar bence. Bastan tavrımı koymalıydım. Bilerek yapıyılar bi de. Eşimle cok ciddi problemler yasadık ilk sene. Eniştem de bi kendi hallerine bırakın aile olduklarını anlayamıdalar dediği halde devamm aynı şekilde. Benimki akıllı bi de kacmayalım diye güya hep iyi hep bize göre davranıyo.plan yapmaktan kendi hayatıma odaklanamaz oldum yaa

Benim eşim de sürekli beraber olmaktan benim kadar olmasa da rahtsz oluyo cunku yorgun geliyo zaten hçkimseyi kafan kaldırmıyoken hopp damlıyolar. Bi de 11 den önce hayatta gtmezler.ama şurda yasayacakları 10 sene belli idare et diyo . Benim ne belli o kadar yaşıyacgm ayrıca en güzel yıllarım niye sacma sapan kaprislrr yüzünden köyü gecsin.takıntılılar ogulları onları bi kenara koyucak da beni aile olarak görücek diye deliriyolar. Tabi bi de para mevzuu var o zamn bu kadar rahat da harcayamazlar.bunların da cocugu oldu gelecklerni dusunsnler yok. Kardesi anası danası hep üstümüzde ne koparırsak kar. Yazık yaa. En güzeli kendi paranı kendin kazanıcksın kimsenin söz hakkı olmıcak

bazi anneler ogullarindan kopamiyo genelde kocasindan ilgi goremedikleri icin ogullarindan bekliyolar o ilgiyide guzelce anne bu sene dogum gunu yapmicaz artik cocuklarinkini yapcaz desen olmazmi

Öyle dicem ama kendi dogumgunlerini bile pastalı falan kutlamaya hediye almaya bayılırlar o yüzden napıcklar bilmiyorum

Aynen öyle bulmuşlar bizim gibisini şükretsinler. Kırmak istemiyoruz onlar da bunun farkında.Bundan sonra oldugu kadar sınır koymak lazım

kibar bi dille reddedebilirsiniz bu sene evimizde birlikte kutlamak istiyoruz bi başka aksamda sizle kutlayabilirz tekrar deyip kırmadan söyleyebılırsın tabi eşinde destk olmalı .

Merhaba arkadaslar. Dün akşam eşimin meşhur dogumgünüydü hiç umdugum gibi olmadı cok sinirim bozuk. Ben yalnız kalalım diye nası ugrastgmı siz biliyosunuz. Annesine kutlamıcaz dedim eminim kendi kendine krizlere girmiştir ama umduğumdan cok kolay oldu. Neyse ben bebekle dısarı cıktım hediyesini pastasını aldm pastanın ustune resim koydurmayı düşündm ama öncedn yapmak gerekiyomuş. Neyse küçük normal bi pasta aldım olay oldu sonra pasta. Cicek yaptırdım işyerine yolladım. He buarada önceki gece tam oniki oldgnda küçük kekin üzerne mum koyup bi önce kutlamıştım. Neyse eve geldim akşam üzeri bebek durmadı aksi gibi yemegi hazırlayıp ben de hazırlanıcaktm yapamadım. Geldi ben yemeği hazırladm yedik hala bebekle ugrasıyoruz buarada uyumuyo. Neyse dedim bebiş de uyanık olsun zaten beraber mumları üfleyelm diye. Gittim giyindim makyaj yaptım eski günlerdeki gibi oldu ilk defa . Bayagıdır yapmıyodum. Cok hosuna gitti tabi neyse mumları yaktım gittim yanına hangi ara aldın faln dedi insan üstüne bi resim koydururdu bari dedi. Ben de bebekli bi hatunum bu kadar oluyo canım dedm. Ben ne bebekli kadınlar biliyorum bitek bu olay için söylemiyorum bu bahanenin arkasna sıgınma dedi. Ben de kimmiş o dedm boşver dedi. Ben dogumgunumu cok önemsemem de genel olarak söylüyorum dedi ben de sen mi hayatım dedm. Madem öyle hani nerde niye ona göre yapmadn gbi bişey söyledi. Ayyh kan beynime sıcradı aglamklı oldum kalktım. Sonra kendınız söylüyosunz kendinz kızıyosınz ciddiye alıyosn dedi ben de senin ne zamn cddi oldgnu biliyorm ki o surat ifadesnden nefret ediyorum.konuşmuyoruz şimdi . Haksız mıyım allah aşkına bu ne cocuk gibi ben ne kadar mutluydum ölüyorum sinirden cok farklı bakıyoruz biliyodm ama bu kadar oldgnu bilmiyodm. Şaşalı olsun hep bi göşteriş. Bende mi var bi anormallik

ALLAH allah eşine çok kızdım sen çocuklu bı bayansın. düşündüğün için d.gununu kutlamışın özenmişin bu beğenmemezlık neden ? Ailece gösterişi çok sewıyorlar heralde

ben çalıştığım için hafta içleri genelde kayın valıdede yemek yerız. bır gun annemlere, canımız ıstersede dışarda ama genelde k.v de oluruz. bız gıttıkce daha bağlanıyorlar doymuyorlar. Ama allah var fazla sık boğaz etmıyor benı. hafta sonları felan çağırır gorumcelerı geldıgınde aslına bakarsanız sureklı beraberler ve hep bırlıkte kalabalık olalım ısterler.. ve çok rahattırlar.. ben duzenlı bırısı ve zaten hafta içlerimi onlara ayırdıgım için guzelce geri çeviririm. çunku haftada c.tesı gunlerı temızlık yapabılıyorum. h.içi fırsatım olmuyor. işimi bırakıp gıdemem. kendılerınce bunu sorun yapıyorlardır ama ne yapayım başta benım çaliştıgımı bılıyorlardı. bunu yadırgamıycaklar.
d.gunune gelınce 1 hafta onceden kayın valıdeye eşimin d.gununun yaklaştıgını onun için guzel bı surprız hazırlayıp başbaşa kutlamak ıstedıgımı soyledım. belkı kırıldı ama buda bızım ewlıyken ılk d.gunu kutlamamızdı.
aslına bakarsanız arkadaşlar anlayışlı oldukları surece problem yok. ama bu ozellıkte herkezde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…