- Konu Sahibi Okidoki111
-
Benim eşim de sürekli beraber olmaktan benim kadar olmasa da rahtsz oluyo cunku yorgun geliyo zaten hçkimseyi kafan kaldırmıyoken hopp damlıyolar. Bi de 11 den önce hayatta gtmezler.ama şurda yasayacakları 10 sene belli idare et diyo . Benim ne belli o kadar yaşıyacgm ayrıca en güzel yıllarım niye sacma sapan kaprislrr yüzünden köyü gecsin.takıntılılar ogulları onları bi kenara koyucak da beni aile olarak görücek diye deliriyolar. Tabi bi de para mevzuu var o zamn bu kadar rahat da harcayamazlar.bunların da cocugu oldu gelecklerni dusunsnler yok. Kardesi anası danası hep üstümüzde ne koparırsak kar. Yazık yaa. En güzeli kendi paranı kendin kazanıcksın kimsenin söz hakkı olmıcak
ALLAH allah eşine çok kızdım sen çocuklu bı bayansın. düşündüğün için d.gununu kutlamışın özenmişin bu beğenmemezlık neden ? Ailece gösterişi çok sewıyorlar heraldeMerhaba arkadaslar. Dün akşam eşimin meşhur dogumgünüydü hiç umdugum gibi olmadı cok sinirim bozuk. Ben yalnız kalalım diye nası ugrastgmı siz biliyosunuz. Annesine kutlamıcaz dedim eminim kendi kendine krizlere girmiştir ama umduğumdan cok kolay oldu. Neyse ben bebekle dısarı cıktım hediyesini pastasını aldm pastanın ustune resim koydurmayı düşündm ama öncedn yapmak gerekiyomuş. Neyse küçük normal bi pasta aldım olay oldu sonra pasta. Cicek yaptırdım işyerine yolladım. He buarada önceki gece tam oniki oldgnda küçük kekin üzerne mum koyup bi önce kutlamıştım. Neyse eve geldim akşam üzeri bebek durmadı aksi gibi yemegi hazırlayıp ben de hazırlanıcaktm yapamadım. Geldi ben yemeği hazırladm yedik hala bebekle ugrasıyoruz buarada uyumuyo. Neyse dedim bebiş de uyanık olsun zaten beraber mumları üfleyelm diye. Gittim giyindim makyaj yaptım eski günlerdeki gibi oldu ilk defa . Bayagıdır yapmıyodum. Cok hosuna gitti tabi neyse mumları yaktım gittim yanına hangi ara aldın faln dedi insan üstüne bi resim koydururdu bari dedi. Ben de bebekli bi hatunum bu kadar oluyo canım dedm. Ben ne bebekli kadınlar biliyorum bitek bu olay için söylemiyorum bu bahanenin arkasna sıgınma dedi. Ben de kimmiş o dedm boşver dedi. Ben dogumgunumu cok önemsemem de genel olarak söylüyorum dedi ben de sen mi hayatım dedm. Madem öyle hani nerde niye ona göre yapmadn gbi bişey söyledi. Ayyh kan beynime sıcradı aglamklı oldum kalktım. Sonra kendınız söylüyosunz kendinz kızıyosınz ciddiye alıyosn dedi ben de senin ne zamn cddi oldgnu biliyorm ki o surat ifadesnden nefret ediyorum.konuşmuyoruz şimdi . Haksız mıyım allah aşkına bu ne cocuk gibi ben ne kadar mutluydum ölüyorum sinirden cok farklı bakıyoruz biliyodm ama bu kadar oldgnu bilmiyodm. Şaşalı olsun hep bi göşteriş. Bende mi var bi anormallik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?