Bana akıl verin kızlar!!

Sen ne güzel taviz vermemişsin başta aslında benimki gibiler aşagı yukarı. Bundan sonra ben de kendi istediğim şeyleri söylicem kırılmasınlar derken olan sana ve ailene oluyo keyfi şeyler yüzünden. Aynen tahmin ettiğin gibi gösteriş meraklısı bi aile biraz da sonradan görme. Bundan sonra hiçbişey yapmıyorum anası mı kutluyo napıyosa yapsın.yediremiyorum ya ben o kadar güzel bişey yaptım ki kendmce.gecen sene arkadaslarnı topladm ama hersene insanları toplyıp hediye almaya mecbur edemem ki. Bu erkekler olgunlaşmıyoo olgunlaşıcagı zamn da antrpoza giriyolar cocuk gibi sürekli kadın idare edicek. Hastayım naz yapan trip atan kadınlara ben bi kere bile yapamadım.bi de bana ne bebekli kadınlar var demez mi ayyhh. Konuşmasan küssen bi dert konuşsan bi dert en güzeli bekarlık kesinlkle kimsenin nazını gazını cekmiyosun.bütün enerjimi aldı

Bence k.v ıle aynı memlekette ısen hele bıde ew yakınsa kesınlıkle iş bul çalış derım. yoksa bunlar senı sureklı rahatsız eder. torunlarını cok gormek ıstıyorlarsa sen işteyken gotur ewlerıne baksınlar. ozamn anlarsın gercekte torun sevgısımı yoksa ayaklarına donen bırını mı ıstıyorlar. akşamlarıda yorulacağın için musade ısteyıp kalkarsınız canım

ALLAH allah eşine çok kızdım sen çocuklu bı bayansın. düşündüğün için d.gununu kutlamışın özenmişin bu beğenmemezlık neden ? Ailece gösterişi çok sewıyorlar heralde

esinde oyle alismis cocuklugundan beri ama zamanla senin duzenine alisir bence 2 3 gun kv alttan al smdi hazmedemez dogum gununu onsuz kutlamani esinede oglum cok uzuldum falan diyebilir esindede belki annesiz dogum gunu kutlama stresi vardir tartisma cikarmak icin sebep aramisdir ben boyle zamanlarda kv karsida esime karsida normalden daha guleryuzlub olurum esimin agzina laf vermemek icin hic uymam vbazen kavgaya yer arar sebep arar tebii asla uymam ona ne guzel dogum gununu basbasa kutlamissiniz olsun bu miladdi seneyede basbasa kutlarsiniz

Kesinlikle mutluuuu sana katılıyorum çalışmam lazım bundan sonra kendimi düşünücem öncelikle iyi ders oldu bana.o zaman daha kıymetli oluyosun.hep ben alttan aldım her zaman

Böyle bişey olabilir mi adam bana küsüyo bir de :) napıyım ben buna şimdi. Ya bitek benimki böyle kızlar cok merak ediyorum. Bişey olur o küser trip atar ben gönlünü alırım. Yoruldum artık

Böyle eşleri olan kızlar sürekli bi tartışma oldugunda küsen hep üste cıkmaya calışan kocalarınız varsa nası bi yol izliyosunuz cok merak ediyorum. Ben de bi konu başlığı altında bikac konuda içimi dökmüş oldum ama ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…