Bana akıl verin lütfen

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.128
453
123
3,5 yıllık evliyim. Eşim kışkanç bekar ikende öyle idi kabul ettim şuan sorun keşke kıskançlık olsa . Evlenmeden önce bi iki kere başbaşa tatile gittik. Evlendik evliliğimizin ilk aylarında başladı ailesi ile sürekli görüşmeye hafta içi hafta sonu sürekli buda yetmezmiş gibi tatilede anası kaynım karısı görümcem kocası tatile gittik başbaşa birşeyler yapalım dediğimde bekar iken yaptık diyor biraz zaman vereyim dedim düzelir sonra görümce ile sorun yaşadık konuşmuyorum. Benim ailem ile bir yere gitmez ailem evime toplasan 3 kez geldiler. Şimdi de tutturmuş artık buna bi çare bulalım ben sıkıldım bundan bende istemiyorum ailesi ile görüşmeyi ben görüşeceğim dedi bende tamam ayda bi iki kez yemeğe git çaya git dedim ne yapayım kızları akıl verin. Yanlış mı yapıyorum.

Kendisi istediği zaman görüşsün ailesiyle, siz de arada görüşün. Her zaman görüşmek zorunda değilsiniz

Sizin aileniz ile ne kadar görüşüyorsanız onun ailesiyle de o kadar görüşün. Tatile onın ailesi geliyorsa siz de kendi ailenizi çağırın cümbür cemaat gidin madem.

Ailemle görüşmüyor bi kere annemler ile tatile gidelim dedim senin ailen ile gitmek zorunda değilim dedi ailemle Bayram’dan bayrama birde toplam 3-4 kez gitmiştir

Ailemle görüşmüyor bi kere annemler ile tatile gidelim dedim senin ailen ile gitmek zorunda değilim dedi ailemle Bayram’dan bayrama birde toplam 3-4 kez gitmiştir
Ben de senin ailenle gitmek zorunda degilim..desene!!!!

Haddini bilsin kocan
Onun ailesi varsa senin de var.

Gitme istemiyorsan
Birak o gitsin

Ne tuhaf adamlar var ya. Onun ailesiyle niye tatile gidiyorsunuz ki madem sizin ailenizi yok sayıyor? Siz ağaç kovuğundan mi çıktınız niye ailenizi ezdiriyorsunuz? Kendi ailesi padişah soyu galiba tafralara bak. Onu bırakın ailesine ne zaman giderse gitsin. Sizin ailenize ne kadar gidiyorsa siz de onun ailesine o kadar gidin. Diyorum fakat o yüzü çoktan bulmuş değiştirmeniz çok zor.

Sende tatile gitme ailesiyle bırak eşin gitsin ben rahat edemiyorum onlarla de git annenlere kal orada keyfine bak
Birde Ne kadar ekmek okadar köfte olayına gir Annene gitmedi mi sende bende gitmeyeceğim de kararlı olursan kazanırsın yoksa yine herşey eskiye döner ona göre göze al ve uygula

Başka bir konuda da bu yorumu yapmıştım.Evlenenler(daha çok erkekler) neden anlamıyor ve ya anlamak istemiyor ki,evlendikten sonra ailen eşin,diğerleri sadece anne,baba,akraba oluyor.Senin ailen benim ailem diye hem kendilerini hem evliliklerini yıpratıyorlar.Benim eşim mesela,hiç bir zaman israr etmez,kendi istediyinde gider akrabalarına,ben istersem arada giderim.Onunki ana babaysa,seninki de ana baba,yerden bitmedin ya...Kavga etmeden konuş,anlat,hiç bir şeye mecbur değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…