• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akil verin lütfen!

Mystickkk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
36
0
16
İstanbul
Eşimle boşanma aşamasindayiz. Çünkü eşim benim 3 yillik tüm emegimi 15 dkda carçöp etti. Pazar günü annemlerin evinde bana hakretler ederek tartismaya sagi solu yumruklamaya basladi. Annemde konuya dahil oldu ve ben 4 gündür annemlerdeyim. Esim hep agresif sinirli egosu yüksek bir insan. Ruhsal problemleri oldugunuda dsnyorum. Bana küfr edip bitirelm dedigi zaman bitirmeye yeltensem evden gitmemem icinde herseyi yapiyor. Ben esimden cok sogudum bunu hissediyorum. Cinsellik disinda bir paylasimimiz yok ki bir atdir oda yok aramizda. Tiksiniyorum. Bana dokunmasini istemiyorum. :( 3 yil sustum tam kv evi ayirdik düzelicek derken yine basladigimiz noktaya döndük. 1 kere dayagini da yedim. Sürekli beni korkutuyor cocuguyla ilgilenmiyor konusmasini anlasmasini bilmiyor ve hala barisica sanip beni eve cgryor orda dsnmemi istyor benimle konusmak istiyor ama ben onn sinirlendiginde neler yapacagini bildgm icin gitmek istemiyorum. Banna barisirsak eger aileleri hayatimizdan cikaricaz diyor. Her konuya bayan gibi aileleri atiyor. Kendi sucunu ailelerin araya girmesine atiyor. Halbuki onlarin yannda tartsma cikarar ailleri araya sokan da kendisi, aileleri kendinde düsman edende, ayrilallim deyip barismaya calisan da kendisi. Ben ne yapmaliyim neye görre karar vermeliyim. Neleri göz önüne almaliyim. Bosandiktan sonra ne yapmaliyim. Yada bosanmalimiyim, cocugum icin katlanmalimiyim. Ne olur yardim edin. Düsünmekten 4 günde 5 kilo verdim. Yemek yiyemiyorum. Lütfen bana yardm edin.

Öfkeyle karar vermeyin valla 22 senelik evliliğimde eşimin nasıl değiştiğini ben bile anlamıyorum.
sabredinm ama taviz vermeyin biraz zaman geçsin farklı düşüneceksin. İnşalah hakkınızda hayırlısı olur.

CANIM HER İNSANIN EVINDE TARTIŞMALAR OLUR olmayan varmıdırkı ? sen bir süre daha kafanı dınle, bence zamana ıhtıyacın var sanırım ....öncelıkle sadece tartışmalars sorun aşılır bunlar çokda agreıfse bir dr.gidin yada aile terapistine gitmeye ıkna edın derım

Allah yardımcın olsun canım,zor bi süreçtesin.Ben de zaman zaman yaşıyorum bu yaşadıklarını.Huzursuz bi evlilik çok yoruyor insanı.Eşinin değişeceğini maalesef sanmıyorum.Evliliğinin devam etmesi için çok fedakar olman gerkiyor.Artıları ve eksileri gözden geçir ve öyle karar ver.Şu mübarek günde Rabbim kimseyi çaresiz koymasın..

Back
X