- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Canım erkek arkadaşın kısıtlamayı çok seviyor fakat kısıtlanmaya tahammül edemiyor malesef.
Diğer konunuda bildiğim için söylüyorum. Hiç kimse için kendi karakterinden taviz vermemeni önerirm.
O kendine karıştırmasın ama senin herşeyine karışsın. Bence bu durum ileride daha can sıkıcı bir hal alır.
O zaman da söylemiştim. İlişkilerde her iki tarafında mutlu olabilmesi ve orta yolu bulması sağlam bi ilişkinin olmassa olmazıdır.
Biraz alakasız bir soru olucak belki ama erkek arkadaşın Kova burcu mu?
kaç yaşındasın? bir de öğrenci misin?
Dogru söylüyorsun canım,eger bu böyle devam ederse zaten bir yerden sonra olmaz artık.
Canım bende başlarda senin gibiydim. İlişkinin heyecanıyla ve biraz da yaşımızın getirdiği tecrübesizlikle taviz verdim.
Eşim çok kıskançtır.
Ama 2 senenin sonunda, birden ben ne yapıyorum demeye başladım.
Demem o ki hepimizin bir sabrı var. Ve zamanla elinde olmadan taşıyor.
Baştan önlemini al ki ileride büyük sorunlar yaşamayasınız.
Yaptığım fedakarlıkların karşılığınıda konumdan biliyorsun. Pek iç açıcı bir örnek değilim ama lütfen dikkate al.
beyenmek değil BEĞENMEK
sevgili kadar dersleri de düşünün biraz :)
yakın arkadaşı falansa beğenebilir, yeni tanıştığı biri ise beni de rahatsız ederdi herhalde.
ama sormak lazım neden beğenmiş? yaşlarınız dolayısıyla ortam kurmak, çevre edinmek önemli olabilir kendisi için.
Fotoğrafları beğenmesi o kızı da beğendiğini göstermez ki. Birbirinizi böyle kısıtlamayın. Yazık olur, yıpranırsınız.
Canım ne yaptınız? Halledebildiniz mi sıkıntınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?