Bana akıl verın lutfen ?

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
İyi geceler öncelikle.Derdimi kısaca paylaşmak ıstıyorum.Önceden açtığım konularda bahsetmıstım sevgilim ile ayrilma durumundaydık ama bariştik cok sukur.Herşey güzel gidiyor ama sevgılımle bıraz atıştık .
Ben facesınde eskı dershanesnden ve okuldan kız arkadaşlarını eklemesıne falan karışmıyorum artık , erkek arkadaşlarını eklemesıne bırsey demiyorumdum zaten.

Neyse eskı dershanesnden bı kız arkadaşının resmını beyenmış.Ben beyenmesını falan ıstemıyorum ve ona mesaj atmıştım.
Facede bır kızın resmını beyenmıssın neden beyenıyorsun falan dedım.Dershaneden arkadaş dedı .Bende ee napım dershane yada okuldan fark etmez dedım.
Beğendım dıye ne oldu.Yaa of uzatma ne olmuş yani beyendiysem dedi.

Bende neden beyenıyorsun arkadaşlarını eklemene ızın verdım dıye beyenmek zorunda degılsın canm.Ben istemiyorum beyenme dedım.Tamam kapat konuyu karişma yanlış bişe yapmıyorum merak etme aldatmam senı dedı.Ben aldatmak falan demedım ben rahatsız oluyorum ıstemıyorum beyenmenı ondan dedım.Bunda aldatma mevzusu fln degl dedım.Rahatsız olunacak bi durum yok sadece bı arkadaşımın fotosunu beyendm büyütme dedı.

Ben :uzatmıyorum zaten güzel bır sekılde dedım ben ,sevgılımsın hoşuma gıtmıyor rahatsız oluyorum ıstemıyorum dedım.O da tamam olma rahatsız diyorum bende dedı bende hıç cevap vermedim..
Ben artık umursamaz davranmayı artık onu kıskansamda takmayıp ona belli etmeyip , kıskanmadığımı gosterıp oyle davranmayı düşünüyorum bır zaman sonra ne oldu neden benı kıskanmıyor artık dıye ıcınde bır korku oluşmasını benı kaybetme korkusunun olmasını istiyorum dıye düşünüyorum ama sızdende tavsıyeler bekliyorum ne yapsam bılemedım ..
İpleri elime almam bıraz zaman alacak gııbı cok sımartınca basına çıkıyorlar böyle sonrada yakınıp duruyorum..
Kızlar sızden tavsıyelerınızı bekliyorum..

Yakın bı zamanda da tatıle gıdıyorum..Onu takmayıp tatılımn keyfını yaşamak istiyorum..Bana denıze gıremıyecegımı de söylemıstı kadınlara ayrı plaj olmasına rağmen..Benı gıcık etmek ıcın dedıgını sanıyorum cunku ilk bişe demedi girebilirmişim sonra fikri değişiyor beyfendının..Bunu bılerek yapıyor sanırım..

Tabıkıde gırecegımı de soyledm..

Son düzenleme:
Canım erkek arkadaşın kısıtlamayı çok seviyor fakat kısıtlanmaya tahammül edemiyor malesef.

Diğer konunuda bildiğim için söylüyorum. Hiç kimse için kendi karakterinden taviz vermemeni önerirm.

O kendine karıştırmasın ama senin herşeyine karışsın. Bence bu durum ileride daha can sıkıcı bir hal alır.

O zaman da söylemiştim. İlişkilerde her iki tarafında mutlu olabilmesi ve orta yolu bulması sağlam bi ilişkinin olmassa olmazıdır.

Biraz alakasız bir soru olucak belki ama erkek arkadaşın Kova burcu mu?

Dogru söylüyorsun canım,eger bu böyle devam ederse zaten bir yerden sonra olmaz artık.

o seni kısıtlıyor mu? sende aynı şeyi yap ona, istemediği zaman ''sadece arkadaşım, seni aldatacak değilim ya'' deyiver
bir müddet sonra kendı de yapmaz aynı şeyi, ilk baş kendi rahatsız olmalıki seni anlasın

Dogru söylüyorsun canım,eger bu böyle devam ederse zaten bir yerden sonra olmaz artık.

Canım bende başlarda senin gibiydim. İlişkinin heyecanıyla ve biraz da yaşımızın getirdiği tecrübesizlikle taviz verdim.

Eşim çok kıskançtır.

Ama 2 senenin sonunda, birden ben ne yapıyorum demeye başladım.

Demem o ki hepimizin bir sabrı var. Ve zamanla elinde olmadan taşıyor.

Baştan önlemini al ki ileride büyük sorunlar yaşamayasınız.

Yaptığım fedakarlıkların karşılığınıda konumdan biliyorsun. Pek iç açıcı bir örnek değilim ama lütfen dikkate al.

Son düzenleme:
beyenmek değil BEĞENMEK
sevgili kadar dersleri de düşünün biraz :)

yakın arkadaşı falansa beğenebilir, yeni tanıştığı biri ise beni de rahatsız ederdi herhalde.
ama sormak lazım neden beğenmiş? yaşlarınız dolayısıyla ortam kurmak, çevre edinmek önemli olabilir kendisi için.

Tamam canım ,dikkate alıcam tabı ki.
Teşekkür ederim

Uykulu uykulu yazdım hıc önemsedim yazdım ,söylediğinizde fark ettim. :))

Yakın arkadaşı değıl ,dershaneden tanıştığı ıllakı konuşmuş etmıstır dershanesinden ama yakın degıl bılıyorum..

Fotoğrafları beğenmesi o kızı da beğendiğini göstermez ki. Birbirinizi böyle kısıtlamayın. Yazık olur, yıpranırsınız.

Fotoğrafları beğenmesi o kızı da beğendiğini göstermez ki. Birbirinizi böyle kısıtlamayın. Yazık olur, yıpranırsınız.

Tabıkı de beğenmesi o kızı beğendıgını göstermez ama benım ıstemedıgım bır seyı yapması saçma ,ben erkek arkadaşlarımı ekleyemiyorum ve konuşamıyorum..Okulumdan tanıdığım erkek arkadaşlarımın hepsini sıldı ve konuşturmuyor.Değer verdiğim arkadaşlarımdı.Ve bir kız arkadaşım vardı ;
Arkadaşım bana eğer sevgilin olmasaydı seni abime düşünürdm demişti senin olmanı ısterdım benı seven ve aileside tanıyor benı sevıyorlar..Bunu ben saf gibi sevgilime söylemiştim ve çok kızmıştı arkadaşıma öfkelenmıstı ..Ve onunla konuşmamı kesınlıkle istemedi.Burda benım hatam oldu söylemekle ..

Son düzenleme:
Bir gun sonra da tatıle gıdıyorum aılemle.Onu düşünerek geçirmek ıstemıyorum canım cevremdekı arkadaslarım bıle kızıyor bana durmadan onu düşünüyorsun .Bende artık düşünmemeye karar verdim canım.En doğru karar bu sanırım .

Kendı keyfıme bakcam.

canım bence o seni kısıtlıyor diye sende onu kısıtlama. bu ikinizi de bunaltacak. eğer inatlaşmak istiyorsan o nasıl seni dinlemek istemiyorsa sende onu dinleme. facebooku aç şifreni değiştir tanıdığın arkadaşlarını ekle bu kadar izin verme sana karışmasına
ayrıca denize giremezsin ne demek ya kadınlarla erkekleri niye ayırmışlar bir kere tesettürlü hanımlar haşemayla eşlerinin yanında girebilirler denize. sinirlendim

Birbirinizi kısıtlamanız yanlış bence.Aşırı kıskançlığın ilişkinizi yıpratacağını düşünüyorum.Kıskanıyorsanız bile gerginlik yaratmadan bunu birbirinize belli edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…