Bana akıl verın lutfen ?

O denize giremezsini bilerek yapıyor canım laftaa diyor yani ..Kendince artislik yapmaya çalışıyor ,çok havalı..İşe başlayınca havasi daha da arttı .polis şuanda kendisi ..Yoldan geçerken bile korkusu yokmuş gibi davranıyor arabalar geçerken bile..

Bu fikirde ilerlemelisin canım arkadaşların haklı :)

Tatile git gönlünce eğlen, dinlen.

Zehir etmesine izin verme sakın

Birbirinizi kısıtlamanız yanlış bence.Aşırı kıskançlığın ilişkinizi yıpratacağını düşünüyorum.Kıskanıyorsanız bile gerginlik yaratmadan bunu birbirinize belli edin:)

Artık onu kıskansamda belli etmicem canım :) ..Çatlasın benı neden kıskanmıyor artık dıye :))

Son düzenleme:
Artık onu kıskansamda belli etmicem canım :) ..Çatlasın benı neden kıskanmıyor artık dıye :))

Ya canım hiç kıskanmasan da bu sefer sevmediğini düşünür.Erkekler böyle işte.Ne çok'a razılar ne de az'a :) ama anladığım kadarıyla sen aşırı sıkmıyorsun.Facede arkadaşlarına filan karışmak gereksiz zaten.Hıı sürekli muhabbet ettiği yakın kız arkadaşları varsa seni onlarla tanıştırsın.Böylece seninde için rahat eder:) ama onun haricinde kendini kısıtlatmamanı öneriyorum.Tepene biner başa çıkamazsın

Önceden çok sıkıyordum ama artık karışmıyorum .Konusmuyor kı ekledıklerıylede oyle sadece bır kaçıyla azcık okul durumunu falan sormus ,normal seyler.Bir tane yakın arkadaşı var benı bılen ,ailesinden de babası harıç herkes biliyor.(Ablası ,yengesı,abisi ,annesi)
Kendimi kısıtlamıyorum onun dedıklerıne bazen tamam dedım de ben artık takmıyorum oyle..

Aslında şunu fak ettım onda ailesını yanında çok rahat değil babasının yanında ,ama benım yanımdayken cok rahat çocuk gıbı..:)

Canım birbirinizi bu kadar sıkmayın. Aslan burcunun özelliğidir sadık kalmak,bağlanmak. Sevgilim de aslan burcu ama beni çok sıkıyor. 1 buçuk yıl olacak neredeyse ama bunaldım. Her şeyime karışıyor. Kıskandığını belli etmek bunaltmaya neden olabilir demiyorum olcaktır. Bu yüzden kıskansan da pek belli etme. Yıpranırsınız..

Öyle yapıcam canım kıskansamda belli etmiyeceğim.

Canım bu arada alakasız bır soru olacak ama mesaj atınca alt kısmında sevgılım ıle 1 yıl falan oldu çıkıyor ya onu nasıl yapıcam bır turlu bulamadım :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…