• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin lütfen!

Var ya o zaman surat asmayacaktin niye gelmedin diyince aciklamani yapip biraz gonul koydugunu hissettirecektin hicbisey olmamis gibi devam edecektin bir suclaniyorlar ki evet cok zor ama denemisligim var ise yariyor :52:

Yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum ama o an tek düşündüğüm şey bu kadar sene ve benim kaybetmek istemediğimdi tüm mantığım bir anda yok oldu. Hiç bir şey düşünemedim

insan bazen kaybetmek istemediği için böyle hatalara düşebiliyor canım haklısın mantığın o an devre dışı kalmış ve yalvarman erkek arkadaşına bir anda kendini bulunmaz hint kumaşı sanması havasını vermiş sanırım biraz.. Erkeklern vardr ya o tür huyları biri karşısında yalvarıyorsa kendini daha çok ağırdan satarlar falan.. bundan sonra bence akışına bırak arama sorma mesaj atma kendi başına ayakta durabildiğini göster bence biraz ona ozaman o seni kaybetmekten korkup arayacaktır.. çünkü sen ona biraz onun elinde olduğunu ondan kopamayacağını hissettirmişsin oda buna dayanarak bu şekilde davranıyor bence..

Var ya o zaman surat asmayacaktin niye gelmedin diyince aciklamani yapip biraz gonul koydugunu hissettirecektin hicbisey olmamis gibi devam edecektin bir suclaniyorlar ki evet cok zor ama denemisligim var ise yariyor :52:

Şuan ki aklım olsa kahkahalarla anlatırdım derdimi ah ah..

insan bazen kaybetmek istemediği için böyle hatalara düşebiliyor canım haklısın mantığın o an devre dışı kalmış ve yalvarman erkek arkadaşına bir anda kendini bulunmaz hint kumaşı sanması havasını vermiş sanırım biraz.. Erkeklern vardr ya o tür huyları biri karşısında yalvarıyorsa kendini daha çok ağırdan satarlar falan.. bundan sonra bence akışına bırak arama sorma mesaj atma kendi başına ayakta durabildiğini göster bence biraz ona ozaman o seni kaybetmekten korkup arayacaktır.. çünkü sen ona biraz onun elinde olduğunu ondan kopamayacağını hissettirmişsin oda buna dayanarak bu şekilde davranıyor bence..

Bu tamamen doğru tüm bunları biliyorum. Benim karşısında düşmem onu bu hale getirdi daha da katılaştı nede olsa burada diye.. Benim için zor olacak çok zor olacak belki ama sadece bu yol kaldı gidebileceğim.

Bayanlar merhaba,

Daha önce de erkek arkadaşımla yaşadığım sorunları sizinle paylaşıp akıl almıştım.
8 senedir devam eden bir ilişkim vardı bütün çocukluğum herşeyim onunla geçti gözümü onda açtım diyebilirim. Şimdi öyle bir şey oluyor ki anlam veremiyorum.
Yaklaşık 1 hafta önce ablaları ile yemeğe gitmişti ve beni de çağırdı. Bana son dakika sende gel dediği için gitmek istemedim. Daha sonra bana neden gelmedin diye sorduğunda ise son dakika söylediğin için gelmedim diğip ciddi boyutta surat yaptım. Sonrasında ise bir daha benimle konuşmadı. Kendi dükkanı var 4 gün önce yanına gittiğimde ise ben seninle evlenmeyi düşünüyorum ya evlendiğimiz zaman da bana böyle surat yaparsan o zaman ne olacak boşanacak mıyız diye sordu. Ben ne kadar yalvarıp bir şans ver bu ilişkiye desemde fayda etmedi daha kaç şans vereceğiz dedi. Bizim tüm tartışmalarımız benim yaptığım suratlardan çıkıyor ve bunun öncesinde en son 5 ay önce kavga ettik. Bayanlar ALLAH aşkına kimin 5 ayda 1 kavga eden tartışma çıkan bir ilişkisi var. Ben nerede hata yapıyorum şuan bana bitti diyor ama etrafındaki hiç bir arkadaşı ile bu durumu paylaşmamış anlam veremiyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok ne olur bana akıl verin.

erkeklerin tipi ktaktiklerinden biridir bu korkutmak.sizi kaygılandırıp teleşlanmanızı istiyor ve birazda nefes almak istiyor uzun süren ilişkiler bağımlılık yapar bittikolay söylenen bir sözcük olsada kalpten ve beyinden atmak zaman ve yürek ister.buyüzden sandığınız veya dediği gb bitmiyecektir.bence hem kendinize hemde ona şans verin biraz inzivayaçekilin bu süre zarfında hi iletişime geçmeyin facebookkapatın whatsup girmeyin aramayın biraz ortalarda gözükmeyin ve sizi merak etsin arasın aradığındaki hisllerim arıcak diyor hatalarınızın farkında olduğunuzu onu çok sevdiğinizi nazınızın birtek ona geçtiğini söleyin.unutmayınki erkekler 2 tatlı söz ve kadınlıkla tekrar aynı moda gelebilir.en sevmedikleri şey surat asılması yapmayın kızsanız dahi 2 kelime ve gülerek alttan laf sokun .evrene pozitif mesaj verin çok işe yarıyor ama olduğunca sakin olun inşallah bitmez.)

Sevgilin ayrılmaya bahane arıyormuş

Surat yapmayan insan mı var
Kimimiz annemize, kimimiz işyerindekilere, kimimiz sevgili/eşimize surat yaparız
Gülmek kadar bu da doğal

İfade ve mimiklerini gizleyen insanlardan korkarım ben asıl

Surat asmayanını bulsun madem, bulabilirse :6:

Bitirmek istiyormus bahane olmus gibime geldi ilk once ama cevresinden kimseye bittigini soylememis deyince, burnunuzu surtuyor gibi hissettim.

erkeklerin tipi ktaktiklerinden biridir bu korkutmak.sizi kaygılandırıp teleşlanmanızı istiyor ve birazda nefes almak istiyor uzun süren ilişkiler bağımlılık yapar bittikolay söylenen bir sözcük olsada kalpten ve beyinden atmak zaman ve yürek ister.buyüzden sandığınız veya dediği gb bitmiyecektir.bence hem kendinize hemde ona şans verin biraz inzivayaçekilin bu süre zarfında hi iletişime geçmeyin facebookkapatın whatsup girmeyin aramayın biraz ortalarda gözükmeyin ve sizi merak etsin arasın aradığındaki hisllerim arıcak diyor hatalarınızın farkında olduğunuzu onu çok sevdiğinizi nazınızın birtek ona geçtiğini söleyin.unutmayınki erkekler 2 tatlı söz ve kadınlıkla tekrar aynı moda gelebilir.en sevmedikleri şey surat asılması yapmayın kızsanız dahi 2 kelime ve gülerek alttan laf sokun .evrene pozitif mesaj verin çok işe yarıyor ama olduğunca sakin olun inşallah bitmez.)

Umarım sadece beni kaygılandırmak için bu durumlar oluyordur. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aramama kararı aldım bakalım bundan sonrası nasıl olacak. Böyle büyük bir emek var bu ilişkide İNŞAALLAH bitmez

Bitirmek istiyormus bahane olmus gibime geldi ilk once ama cevresinden kimseye bittigini soylememis deyince, burnunuzu surtuyor gibi hissettim.

:Genelde tüm ortak arkadaşlarımız aynı şeyi söyledi ama bir anı bir anını tutmadığı için ve çok kısa süre önce ailesin kaybettiği için emin olamıyorum.

Sevgilin ayrılmaya bahane arıyormuş

Surat yapmayan insan mı var
Kimimiz annemize, kimimiz işyerindekilere, kimimiz sevgili/eşimize surat yaparız
Gülmek kadar bu da doğal

İfade ve mimiklerini gizleyen insanlardan korkarım ben asıl

Surat asmayanını bulsun madem, bulabilirse :6:

İmkansız bulunabilmesi..

tam 8 yıldır berabersiniz değil mi? ve bu sevgiliniz değil mi? beni sevgilim/dostum/kuzenim vs. son dakika çağırsa ben bozulmam aksine hatta samimi bulurum. bazı kişilerle sadece sözleşilir ve gidlir bazısı ile "haydı ayşe kalk da yanımıza gel" denir. buna surat da asılmaz . ne kadar saçma. ben şimdi sevgilimi aricam "aşkito gel yemek yiyelim hep beraber " dicem o da banaa surat yapacak?

bunun için ayrılır mı? bilemem. belki bu olay sadece bardağı taşıran son damlaydı. ama bence asıl küçük sorunları büyütmek bir ilişkiyi yorar/bitirir. büyük/ciddi sebepler de genelde yapılacaklar bellidir.

herkes herkese surat asıyor tabii ama herşeyin bir dozu vardır.bu dozu aşarsanız çekilmez olabilirsiniz.aynı şeyin size yapıdığını düşünün kaldırabilirmisiniz? empati çok önemli herzaman karşınızdaki kişi yerine koyun kendinizi..

Yapmıyorum ki devamlı surat, en son 5 ay önce bir tartışmamız oldu çok sık kavga eden bir çift değiliz öyle olsa bende sebep bu derim çekilirim köşeme kendim çekerim acımı ama bu normal değil..

tam 8 yıldır berabersiniz değil mi? ve bu sevgiliniz değil mi? beni sevgilim/dostum/kuzenim vs. son dakika çağırsa ben bozulmam aksine hatta samimi bulurum. bazı kişilerle sadece sözleşilir ve gidlir bazısı ile "haydı ayşe kalk da yanımıza gel" denir. buna surat da asılmaz . ne kadar saçma. ben şimdi sevgilimi aricam "aşkito gel yemek yiyelim hep beraber " dicem o da banaa surat yapacak?

bunun için ayrılır mı? bilemem. belki bu olay sadece bardağı taşıran son damlaydı. ama bence asıl küçük sorunları büyütmek bir ilişkiyi yorar/bitirir. büyük/ciddi sebepler de genelde yapılacaklar bellidir.

Haklısınız normalde bende bu durumda aynı şeyleri yapardım ama kuzen olan büyük ablaları vardı yemekte bakalım ben müsait miyim kılığım kıyafetim o sadece gel diyo gelmek ister misin yada müsait misin demiyor ki bana..
Her şey güllük gülistanlıkken gülüp eğlenirken bu nasıl olabilir ki? Bi anda taştı hadi ayrılıyoruz. Bu bana mantıklı bir sebep gibi gelmiyor ki..

belki onlara karşı mahcup kaldığını düşünüyor? belki onlara melis gelcek demiştir gelmeyince zor durumda kalmıştır? belki de bu ablalar bunun üzerinde olumsuz yorumlar yapmıştır?

eminmisin nedenin sadece bu olduğuna? belki ayrılmak istemiştir ama anlayamamışsındır? bu arada evliliği ne zamana düşünüyorsunuz

belki onlara karşı mahcup kaldığını düşünüyor? belki onlara melis gelcek demiştir gelmeyince zor durumda kalmıştır? belki de bu ablalar bunun üzerinde olumsuz yorumlar yapmıştır?

eminmisin nedenin sadece bu olduğuna? belki ayrılmak istemiştir ama anlayamamışsındır? bu arada evliliği ne zamana düşünüyorsunuz

Böyle olduğunu ve yorum yapıldığını düşünmüyorum çünkü kendi ablasıyla 1 haftadır her gün konuşuyoruz en başlarda neden ayrıldığını oda bilmiyordu. Ben anlatınca haberi oldu onunda... Yok anlamamam mümkün değil çünkü devamlı evlenelim diye baskı yapıyordu bana bu yaz her şeyi resmiyete dökmeyi düşünüyorduk.

Bahane falan degil nereye bitiriyor ya yavas bitirsin , bitiremez korkma okadar kolaymı 8 yılı 1 dkda silmek korkma arkadasım hiç korkma onun istediği seni korkutmak zaten sende seni seviyorum ama beni istemeyeni ben hiç istemem sensizde mükemmel yaşarım imajı ver :))

Ablalariyla aran nasil?
Belki senaryo ama ben hissettigimi soyluyorum...
Sen o gun gitmeyince, surati duser, ablalari da ne oldugunu sorar, beyimiz de durumu anlatir.
Baslar onlar da akil vermeye...
Yok simdiden boyleyse sen ilerde cok ugrasirsin...
Simdi agirligini koyamazsan, evlenince hic koyamazsin...
Butun ipler onun elinde...
Bu konuda tavrini belli et, gerekiyorsa azicik burnu surtsun, ilerde rahat edersin vs.
Belki hic alakasi yok, ama ilk okudugumda bunlar geldi aklima.
Sen simdiden boyleysen ilerde de boyle olursa ne olur cumlesinden.
Ben bu hayatta birsey biliyorsam, bu da erkeklerin hayati planlayarak, sorgulayarak, irdeleyerek yasamadiklari...
Bana hic bir erkegin laflari gibi gelmedi kisacasi...
Bence bunu bir dusun ve ona yalvarmaktan vazgec.
Ama onu taniyan, cevresini taniyan, tavrini, tarzini bilen sensin.
Yanlis yonlendirmek istemem...

Back
X