Bana Akıl verin ne yapacağım ben bu inatçı adamla

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
947
595
303
Sözlümle bugün gezdik çok eğlendik eve gelince kardeşim hiç bizi yalnız bırakmadı nereye gitsek peşimizden geldi sözlümde baya bozuldu bu duruma annem yarın nişan için alışverişe gitcez damat bohçası için gel dedi ben gelmem dedi tavırlı bir şekilde işim var dedi gitti sordum neden bana güvenmiyorlar kardeşin hep peşimizde oluyo dedi yarın bohça için gel diyorum onlar bütün erkeklerde standart gelemem dedi ve bir daha cevap atmadı ne yapayım ben annemde çok üzgün bu arada balta annem çok gönülsüzdü sonradan ikna oldu söz işine

Ona karsi guvenmediklerini hissetmis.
Bu yalniz kalamama, kardesinizin pesinizden gelme durumu surekli olan bir sey mi..
Bir kerecik birseyse abartmasina sinirlerini bozmasina hic gerek yok bence.
Ama surekli olan bir durumsa hakli sinirlenmekte..

Anneniz niye üzgün gelmem dediğini mi söylediniz? Siz böyle durumlarda problemleri iki tarafa da sezdirmemelisiniz. Ben gelmeyeyim siz halledin bizde böyle daha uygun dedi falan diyebilirdiniz. Yani yumuşatmak lazım bazı şeyleri yoksa işin içinden çıkamazsınız

Ona karsi guvenmediklerini hissetmis.
Bu yalniz kalamama, kardesinizin pesinizden gelme durumu surekli olan bir sey mi..
Bir kerecik birseyse abartmasina sinirlerini bozmasina hic gerek yok bence.
Ama surekli olan bir durumsa hakli sinirlenmekte..
Ya şöyle kardeşim ondan çok kıskanıyo beni özellikle bu günlerde baya oldu bu etrafımızda olması bi 5dk bizi yalnız bırak bizi demesine rağmen sözlümün

Anneniz niye üzgün gelmem dediğini mi söylediniz? Siz böyle durumlarda problemleri iki tarafa da sezdirmemelisiniz. Ben gelmeyeyim siz halledin bizde böyle daha uygun dedi falan diyebilirdiniz. Yani yumuşatmak lazım bazı şeyleri yoksa işin içinden çıkamazsınız
Yok anneme benim yarın işim var gelemem dedi çıktı zaten ben anneme aksine pişman olur yarın gelir üzülme sen dedim ama Ada'm inatçı

Kardeşiniz anlayış gösterecek bir olgunlukta
Bence sözlünüze bir şey demeyin bırakın gelmesin üstüne gitmeyin
Hemen kardeşinizle bu konuyu konuşun
Sözlümle konuştum oda bana güvenmiyorlarsa o eve seni görmeye geliyorum zaten gelmem dedi ve alışverişe. Ben gelmem dedi o olmadan alınır mı ki

Sözlümle bugün gezdik çok eğlendik eve gelince kardeşim hiç bizi yalnız bırakmadı nereye gitsek peşimizden geldi sözlümde baya bozuldu bu duruma annem yarın nişan için alışverişe gitcez damat bohçası için gel dedi ben gelmem dedi tavırlı bir şekilde işim var dedi gitti sordum neden bana güvenmiyorlar kardeşin hep peşimizde oluyo dedi yarın bohça için gel diyorum onlar bütün erkeklerde standart gelemem dedi ve bir daha cevap atmadı ne yapayım ben annemde çok üzgün bu arada balta annem çok gönülsüzdü sonradan ikna oldu söz işine
Nişanlınız haklı kızmakta görümcen yada kayınbiraderin aynı şekilde sizi yalnız bırakmasa sizde kızardınız.

Konunun basligi yanlis olmus. Sozlun bisey yapmamamis. Bir iliskide hele ciddi iliskilerde ailelerin guveni ve saygisi cok onemli. Onun kardesleri her dakika pesinizde olsa ne hissedersiniz. Kardesinde kucuk cocuk degil 20 yasinda adam olmus artik kendin guzellikle soyleyebilirsin ona

Konunun basligi yanlis olmus. Sozlun bisey yapmamamis. Bir iliskide hele ciddi iliskilerde ailelerin guveni ve saygisi cok onemli. Onun kardesleri her dakika pesinizde olsa ne hissedersiniz. Kardesinde kucuk cocuk degil 20 yasinda adam olmus artik kendin guzellikle soyleyebilirsin ona
Söyledim anlamıyor tutturmuş ben izin vermem evde başbaşa durmanıza sen iyice değiştin demeye başladı

kızmakta haklı olabilir ama bu huzur bozabileceği anlamına gelmez. şimdi sende birşeye kız ama kendi nişanına gitme olacak şey mi...

Adam gayet haklı şahsen nişanlımın ailesinden biri peşimizde avare gibi dolansa kafayı geçiririm ben .
Kardeşin sana da güvenmiyor herhalde uyar yani dolaşmasın peşinizde ne yapacak balayında da sizle aynı yatakta mı yatacak?

Söyledim anlamıyor tutturmuş ben izin vermem evde başbaşa durmanıza sen iyice değiştin demeye başladı

Adam abartmamış o zaman doğrusu

kardeşinizin yanınıza gelmesi güvenmem yalnız bırakmam tavrı imiş

Istenmiyorsam gelmem demiş

Rahatsız etmîş tavır açıkça konuşun kardeşinizle ya da evde görüşmeyin

Bohçada erkek adamın ne işi var hediye zaten alın iki kat koyun boş verin yarın da

Belki alttan alırsanız yumuşar

Back
X