bana akıl verin ne yapıcam ben

canım aramayı denedin mi sen ?? eğer sonuç alamadınsa ailen yakındaysa onlara git yada aile değil yok yok arkadaşın komşun varsa onlara git derim.. iyi gelecektir madem o gelmiyor geldiğinde de al karşına konuş derim.. bu şekilde olmaz

biraz önce aradım
hiç düğün sesi yoktu sadece insan sesi geliyodu bi adam sesi

Gelince konuş bakalım niye götürmemiş seni.Şimdi dicekki e söyledim ya içkili bir ortam vs.

Hemen lafı tıka ağzına tek giden kadın ben mi olacaktım diğer eşler hep tek mi gitmiş hiç kadın yoktu yani öyle mi diye sor.Kıskanılcak bir durum olmayacağını söyle.

Sakince konuş.Öfkelenmeden

yaa sunu cook merak ettım bastatada sordum xcevaplamadınız elektırık yok dedınız nasıl nete baglanıyorsunuz merak ettım dogrusu

canim hemen panik yapma, abartma..belliki arkadalari ile ickili bir ortam hazirlamislar, aralarinda icip kafa dagitacaklar..bence durum sadece bundan ibaret..dogrumu..tabiki degil..senide goturmeliydi, ustelik sende gitmek istemisin..ama demekki ortam buna musait degil.bunun icin uzulme ve sacma seyler dusunme lutfen.esin eve gelincede al karsina sakin sakin konus...bende seninle gelseydim nolurdu sanki de..bende bayanlarla oturur, eglenirdim de...kafanada fazla takma ...erkekler boyle iste naparsin...

hayır olmadı ama bu durumu açıklayan başka bişey olabilirmi

yok cnm madem olmadı aklına gelecek en son şey o olsun
eşin acıkcası akılsızlık etmiş cnmkusura bakma ama kabalık etmiş
gelince sakın bağırıp çagırma hele ki aldattığını filan düşündüğünü slöeme
diyeceksin ki sen beni bıraktın gittin ama
elektrikler gitti sıkıldım bunaldım korktum filan sen olsan ne yapardın
izin vermediğin halde gitsem nasıl davranırdın diye konuşmaya calış bakalım
bir de evliliğin ilk zamanlar alışma safhası oldugu için sorunlar olabiliyor değil mi
iki taraf karşı tarafı düşünmeden hareket edebiliyor

canim hemen panik yapma, abartma..belliki arkadalari ile ickili bir ortam hazirlamislar, aralarinda icip kafa dagitacaklar..bence durum sadece bundan ibaret..dogrumu..tabiki degil..senide goturmeliydi, ustelik sende gitmek istemisin..ama demekki ortam buna musait degil.bunun icin uzulme ve sacma seyler dusunme lutfen.esin eve gelincede al karsina sakin sakin konus...bende seninle gelseydim nolurdu sanki de..bende bayanlarla oturur, eglenirdim de...kafanada fazla takma ...erkekler boyle iste naparsin...

canım içim rahatladı biraz çok tşk ederim

yok cnm madem olmadı aklına gelecek en son şey o olsun
eşin acıkcası akılsızlık etmiş cnmkusura bakma ama kabalık etmiş
gelince sakın bağırıp çagırma hele ki aldattığını filan düşündüğünü slöeme
diyeceksin ki sen beni bıraktın gittin ama
elektrikler gitti sıkıldım bunaldım korktum filan sen olsan ne yapardın
izin vermediğin halde gitsem nasıl davranırdın diye konuşmaya calış bakalım
bir de evliliğin ilk zamanlar alışma safhası oldugu için sorunlar olabiliyor değil mi
iki taraf karşı tarafı düşünmeden hareket edebiliyor

evet evliliğin ilk zamanları 6 ay oldu zor gerçekten
ama beni bırakıp gitmesi ağrıma gitti hemde çok

merhaba bırsencım
bence once sakın olmaya calış esını tanımadan detayları bılmeden yorum yapmak nekadar dogru bılemıcem ama bence aklına hemen kotu seyler getırme
senı goturmek ıstememesı cok hos bı davranıs degıl bence otur sakın sakın derdını anlatmayı dene ama suclayarak degıl ıyı nıyetle yanı belkıde gunahını alıyosun bşey yapmıyor belkı dogru soyluyor
bır de kendıme bişey yapmaktan korkuyorum demıssın sakın boyle sacma seyler dusunme sorularının cevabını ne sen nede bız verebılırız eşin verır ancak ama dedıgım gibi bence sakınce derdını anlatmaya calış uzultunu dıle getır inş. sorununuzu cozersenız ama panık olma ltfn ne oldugunu bılmeden, kendını yıpratmaktan başka bi işe yaramaz

insan tek başına olunca sinirden patlıyor aklına herşey gelebiliyor biraz içindeki şüphe büyüdükçe büyüyor sonra var ya
içinden abartmışım dersin

merhaba bırsencım
bence once sakın olmaya calış esını tanımadan detayları bılmeden yorum yapmak nekadar dogru bılemıcem ama bence aklına hemen kotu seyler getırme
senı goturmek ıstememesı cok hos bı davranıs degıl bence otur sakın sakın derdını anlatmayı dene ama suclayarak degıl ıyı nıyetle yanı belkıde gunahını alıyosun bşey yapmıyor belkı dogru soyluyor
bır de kendıme bişey yapmaktan korkuyorum demıssın sakın boyle sacma seyler dusunme sorularının cevabını ne sen nede bız verebılırız eşin verır ancak ama dedıgım gibi bence sakınce derdını anlatmaya calış uzultunu dıle getır inş. sorununuzu cozersenız ama panık olma ltfn ne oldugunu bılmeden, kendını yıpratmaktan başka bi işe yaramaz

canım eşim gideli 3 saat oldu yemin ediyorum saçımı yolmak içimden gerçekten çok doldum sinir krizi geçiricem sandım sigara içmeyen bi insan olarak gittim sigara aldım yarım saatte 10 tane sigara içtim şimdi midem ağrıyo bağırsak hastalığımda var aklım şimdi başıma geliyo yeni yeni

sakin birsen cim sakin
kız bnm gibi iki saat arabada beklesen ne yapacaktın:))
etrafta gidecek yer de yok
belki 2 saatten de fazlaydı

cnm yazık etme kendıne tamam kocan senı goturmemekle ıyı yapmamıs ama sende hemen kurdun kafanda bı hıkaye ınandın ona daha ne oldunu bıle bılmyosun farzet kı dogru soledı adam ıspatladı sen bagırdın cagırdın hakaret ettın , nasıl hıssedersın kendını sonrasında mahcup olmazmısın ?
bence bekle sakın sakın kafandan kotu dusuncelerı at kapa gozlerını guzel seyler dusunmeye calış ya bıde neden aklına hemen aldatma geldı kı daha once yaaptımı yada ne bılıımm son zamanlarda degıstı mı ?
sonuc ne olursa olsun hıc bişey ıcın kendını uzmeyee degmezz ınan hgersey gecıyoo ne sorunlar var ınsanalrda allah cozumsuz dert vermesın yeterkı
bu arada sıgara içmee artık cok içmişsinn hemde hastaymıssın :(

canım çok şüpheleniyorsan casus yazılımlar var mesaj yazılımı var mesela cep tel. gelen giden bütün mesajların bir kopyası sana geliyor onun ruhu bile duymuyoooooorrr.. tabi hattı faturalı olursa ve teknolojiden pek anlamazsa daha iyi benimkine yaptım ben anlamıyordu hiç aklına bile gelmedi ama sadece kont. hattı 1 kontör yerine 2 kontör düşüyordu mesajlarda (1 kopyası bana geliyor ya) noldu bu tel. formatmı attırsam felan diyordu format attırdı prog. silindi tabi.. 300 tl felan program

Back
X