bana akıl verin ne yapıcam ben

Sen kuruntu yapma sakın boş yere.

Adam gelince de bağırıp çağırıp atlama üstüne :1rolleyes:

Son düzenleme:
sinir krizi geçirecek kadar abartılacak bi konu değil belki arkadaşlarıda eşlerini getirmiyor olabilir.benim eşimde bazen bensiz arkadaşının düğününe gider ama hiç bugüne kadar sinir krizi geçirmedim.böyle şeyler için tartışıp birbirinizi kırdığınıza değmez.

sinir krizi geçirecek kadar abartılacak bi konu değil belki arkadaşlarıda eşlerini getirmiyor olabilir.benim eşimde bazen bensiz arkadaşının düğününe gider ama hiç bugüne kadar sinir krizi geçirmedim.böyle şeyler için tartışıp birbirinizi kırdığınıza değmez.

doğru söylüyosun kırmaya değmez ama ben olmadan gitmesi benim ağrıma gidiyo bütün arkadaşları orda benim eşim niye tek başına ben 6 aylık evliyim sürekli ben alttan alıyorum ve yoruldum doldum artık

bence eşinize birşey demeyin gitmesi konusunda. size ne yaptın diye sorarsa karanlıkta çok korktum falan deyin.tartışmayın hiç bence

peki arkadaşları eşleriylemi gitmişler. eğer eşleriyle gitmişlerse tabiki haklısın sende onun yanında olmalıydın ama onlarda yalnız gelmişse bukadar çok tepki vermemelisin.

peki arkadaşları eşleriylemi gitmişler. eğer eşleriyle gitmişlerse tabiki haklısın sende onun yanında olmalıydın ama onlarda yalnız gelmişse bukadar çok tepki vermemelisin.

büyük bi yerde çalışıyo eşim
bazı arkadaşlarını tanıyorum
beni aradılar sen niye gelmedin diye
sence hala boşunamı tepkiliyim

büyük bi yerde çalışıyo eşim
bazı arkadaşlarını tanıyorum
beni aradılar sen niye gelmedin diye
sence hala boşunamı tepkiliyim

hadiya.valla sonuna kadar haklsının ozmaan cnm ama yinde sakin olmaya çalış.haklıyken haksız duruma düşme.erkekler bu konuda başarılı çünkü insanı haklıyken haksız çıkarmada.ama mutlaka söyle yani seni arayıp neden gelmediğini sorduklarını

ben kararımı verdim konuşmuycam
en iyisi sessiz kalmak
yarında anneme gidicem onda kalıcam biraz
tek başına aklı başına gelir

Back
X