bana akıl verin nolur..ben de kalmadı

Çocuklukta sevgi göremeyen insanlar hiç sevgilerini gösteremiyolar böyle kırıcı oluyorlar cunku kaybedecek bir şeyleri yok sanıyorlar bence kocanız sizi seviyor ama dedigim gibi belli edeniyor ona bira kaybetme korkusu yaşatın.
Mesela simdi gidin yanına acık acık konusun böyle böyle diyin olmuyorsa bosanmak istiyorum dilekceyi veririm diyin tepksini bi ölçün
şu anda bunu yapmaya çalışsam da başarılı olacağımı sanmıyorum..çünkü hala öfkeli yani kumanda filan vuruyor dizime mesela. şaka değil bunu da ciddi yapıyor.. he bugun neden eve geç geldiğimi de soruyor..biraz toparlarsam oturur konuşurum kendimi, ama bikaç gündür içimde bastırdıgım kızgınlık ve öfkeden korkuyorum..

İnsan bir süre sonra kırılmaktan yoruluyor maalesef. Bu kadar küçük şeylerin büyümesi de çekilir dert değil. Oturup radikal kararlar vermelisiniz beraber.
evet sanırım en doğrusu bu..gel konuşalım dersem yine ben adım atmış olucam ve yine sonunda barışma olursa bir sonraki tavrı daha çirkin olucak..şu anda içinde bulundugum durumu, hissi, karışıklıgı ifade etmede cok zorlanıyorum..
gel konuşalım desem biliyorum bana suçlu gibi davranıcak..sen hakediyorsun diyecek ve ben yine kırılıcam..
bilmıyorum hiç..

şu anda bunu yapmaya çalışsam da başarılı olacağımı sanmıyorum..çünkü hala öfkeli yani kumanda filan vuruyor dizime mesela. şaka değil bunu da ciddi yapıyor.. he bugun neden eve geç geldiğimi de soruyor..biraz toparlarsam oturur konuşurum kendimi, ama bikaç gündür içimde bastırdıgım kızgınlık ve öfkeden korkuyorum..
Sizin geç gelmenizi soruyorsa mutlaka bu adam sizi önemsiyor demektir zaten ,madem öyle sizde konusmayın hiç bırakın isterse aylarca konusmasın ama siz adım atmayın sanki sizin için o bitmiş ,yokmuş gibi davranıın
Bi de siddet ,aldatma vs. Oldu mu gecnişte falan kacırdım mı ben oraları

sanırım siz de benm eşim gibisiniz..şaka yollu söylenenenler beni asıl yıpratanlar..bir de eşim kedili bir evde yaşamış ki o kedi yataklarına kdr girer mutfak tezgahında dolaşır. o zaman mikrop bulaşmadıysa benden hiç bulaşmaz. ne yazııkki yorumunuzda haklısnız.. ve cok üzülerek söyluyorumki yaşım 29..ama olgun olmadugımı iddia etmıyorum..sadece karşımdaki insan aşırı egoist, bencil ve sinirli..ben bu insanla nasıl başediceğimi bilemediğim için hırçınlaştıkça hırçınlaştım, çocuklaştıkça cocuklaştım..ama hiçbir zaman da bu saygısızlıgı hakedicek kadr da kötüleşmedim..her kadın gibi ilgi, değerli oldugumu bilmek istedim..
Yaşını duyunca daha çok üzüldüm canım :( peki neden ilgi görmek için kendin çirkinleşiyorsun. Bırak sende ona ilgi gösterme. Sen onun ilgisiyle mi vardın,onun ilgisiyle mi var olacaksın. Sen güçlü bir varlıksım önce bunu kabullen. Kedinin evde gezmesinden inanılmaz tiksinirim ama kesi besleyenler enteresan bir sekilde hem titiz olup hem kedinin temiz olduğunu iddia ederler hiç anlamam ya neyse. Bak birincisi kendine bi hakim ol ne öyle sinir krizleri falan. Sürekli yapılan sey ilgisizlik yapar. Misal sürekli ağlayanın ağlaması bi süte sonra nasıl etkilemezse eğer senin bu sinir krizlerinde bi süte sknra umursamaz hal alacak. Güçlü ol kavga varsa sus suratına bak bak bak ve odayı terket. Ağlayacak mısın gir banyoda ağla sonrasi duş al bakim yap çık :) adam seninle aynı kalemi kullanmak istemiyo mu niye sıkıntı yapıyosunki. De ki bencede gir kendine bi kalem al gözümesenden mikrop kapmasın vesaite. Ama sakın sakın sakın misafire surat asma. Insanlar deni suratsız bilmesin

eşimle hala konuşmuyoruz...ve ayrı yatıyoruz, o yanıma gelmıyor ben de en son yaptıgından sonra gitmek ietemıyorum. yarınakşam annemlerde olucaktık o da bana ben gelmıcem hastasın dersn dedi, bende ben giderim dedim zaten gidiceksin dedi...bu ne demek oluyor şimdi...ben de sen ararsın sölersn dedim..vs.
şimdi ben ne yapayım.
Kardes ilk konularindan birinde sana bayagi yazmistim, eski evliligimden ornekler vererek. Ama sen pek kulak asmadin sanirim?
Size sakayla söyledigi 'ölsen'ler var ya, tamamen gercek...
Suan beni cok sevdiğini düşündüğüm/hissettigim bir esim var. Onun saka yoluyla dahil böyle laflar söylediğini tahayyul dahi edemem. Cunku emin olun bu forumdaki hicbir kadinin esi de soylemiyordur..

Ayrica soylemeden duramadim.
Neden gec geldiginizi sorması sizi onemsedigi anlamina gelmiyor. Dayak yiyen,aldatilan kadınlara da o soru soruluyor.
Ne kadar aci bir durum ki, biz kadinlar olarak ortalama veya ortalamanin üstü sevgilerle tanismadigimiz icin en ufak bir kirintiya büyük anlamlar yükler hale gelmisiz..

Ssen duzelecek formdasinda kocan umutsuz vakka , bosver uzme kendini degmezler bu adamlar , al birini vur otekine odunlarin

Bence uzatmaya gerek yok. Ne kadar ayrı yatarsaniz o kadar birbirinizden soğursunsuz. dinimize görede ayrı yatmak günah zaten. Bence inadı gururu bırak Ve bi adım at.

Back
X