bana akıl verin??

Truelove99

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
248
160
23
35
Herkese merhaba arkadaşlar.Ben üç yıllık evliyim. Ailemin istemediği biriyle evlendim.mezhep farklılığı eşimin işsizliği derken bu evlilik oldu.evlenmeden önce bir guatır rahatsızlığı vardı ve amelyat oldu geçti düzeldi dedim.Aslında daha bilmediğim rahatsızlıkları varmış .Herşey ailemin istemediği kadar varmış onlar benim görmediğim gerçekleri görmüşler ailemin onu istememesini kin yaptı onları evimize istemedi kovmaktan beter etti banka kasasında duran düğün bilerziklerimi benden habersiz çantamda duran kasa anahtarını alıp borçlara vermek bahanesiyle yok etti .aileme gitmeme onlarla görüşmeme izin vermedi. Hergün aileme kavga dövüş küfürler v.s..hem işe gidip hem ev işlerine birden koşuşturuyorum yaptığımı beğenmez sürekli kaynana gibi tepemde dolanır ve en kötüsü maaşımı olduğu gibi alıp banada beş on lira yol parası harici beş kuruş vermez(onuda babasına verdiyo)bir ihtiyacın varmı diye hiç sormaz.akdeniz ateşi hastalığı ve amiliot rahatsızlığı varmş bana bunu yeni söylediler bu hastalıklarına bağlı böbrek hastalığı da oluştu.çocuğumuz olmuyo ve çocuk isteme gibi hevesi yok olsada artık ben usandım üç yılımı göz yaşıyla geçirdim çok pişman oldum evlendiğime boşanıcam dediğimde eşime seni öldürüm anca öyle biter bırakmam seni diyo napıcam ben aklıma gizliden terk edip gitmek geliyo o zamanda aileme zarar verir onlar seni öğretiyo diyo onu istemediğimi evlilikten soğuttuğunu kabullenmiyo sadece habersizce gitmek geliyo aklıma sizce napabilirim

Son düzenleme:
Zor bi durum gerçekten.. düzelme ihtimali yok ben artik cekemem diyorsan cocuk olmamasi daha hayirli zaten bosanman açısından.. öldürebilecek kadar psikopat mi, yoksa gözünü korkutmak icin yapiyor olabilir mi?

Gözüm dönerse annemi bbamı bile öldürürm dedi. Yapabilir.ondan korktuğum için bir adım atamıyorım ben neyse aileme bişy olmasın

Çocuk zaten (allahın verdiği şans diyim bana) rahatsızlığın dolayı olmuyo.olmasın geleceğim yok ailemin yanına tek dönerim en azından

Ailenizle görüşün sizi tehdit ettigini kayıt altına alın sonra ona söylemeden gidip davayı açın uzaklaştırma kararı alın yolunuza bakın herkes hata yapar özellikle kadınlar aşıkken onlara ne sorun cikartsalar aşarız sanıyoruz ama her zaman olmuyor işte ömrünüzü heba etmeyin

Kendi ailene anlat durumlardan haberleri olsun.her erkek gibi gurur meselesi yapip senden sonra da kimseyi bulamayacagini düşündüğünden tehdit yoluna basvuruyor olabilir.sineye cekme alttan alma,aldikca usteler cunku.bosanma davani ac,koruma tedbiri karari da verirler zaten meseleyi anlatinca

allahım güç kuvvet sabır versin size yaşadıklarınız gerçekten çok zor.ailelerimiz aslında en baştan görüyor bazı şeyleri sanırım biraz hayat tecrübeleri biraz da sizi çok fazla tanıyor olmaları.umarım çocuk yoktur diye okudum yazınızı görünce rahatladım.ailenizi istememesi sizi görüştürmemesi bile aslında boşanmak için haklı sebebiniz kaldı ki elinizdeki parayı almak nedir böyle adamlardan zaten koca olmaz ömürde geçmez.hastalığına gelince onu da ailesi düşünsün bi zahmet bu saatten sonra. ailesinin büyükleriyle konuşmayı deneseniz tehdit ediyor falan diye bi çözüm bulunamaz mı acaba? en kısa zamanda o evden uzaklaşın bence ailenize sığının allah korusun uykunuzda bile ne yapacağı belli olmaz.

Amcasıyla konuştum ayrıl dedi.konuştuk ailecek toplandık. Ben bi şans verdim.ailesi oğullarından yana bana acımıyo oğulları hasta diye onu düşünüyo

Haliyle ailemde beni düşünüyo. Zavallı annem korku içinde memleketteler beni düşünüo

Amcasıyla konuştum ayrıl dedi.konuştuk ailecek toplandık. Ben bi şans verdim.ailesi oğullarından yana bana acımıyo oğulları hasta diye onu düşünüyo
ahhh ya keşke vermeseydin şans falan.3 senen gitmiş zaten hak etmiyor sizi kesinlikle.

Evet hiç hak etmiyor hiç. Bi de o beni beğenmiyo yaptığım yemeği gördüğüm ev işini herşeyi eleştirir.yok Kilo aldın yok şöyle tok böyle. Ben bi gün bile hastalığını yüzüne vurmadım eleştirmedim onu. yetti artık kölelik yapamam.anne babası çeksin nasılsa her hatasına yanlışına doğru diyip avukatlığını yapıyolar.

beğenmiyorsa çeksin gitsin sizde keyfinize bakarsınız ohhhhhhh. siz onun eşisiniz hizmetçisi değil. bir günde o yapsın yemeği temizliği o zaman. aynen öyle oğulları çok kıymetliyse baksınlar bundan sonra. umarım sizin karşınıza da sizi seven kıymet veren ailenize saygı duyan birisi çıkar gelecek hayatınızda. kaç kurtul bacım sen bu adamdan.şu an yaşadığınız hayattan daha kötü olamaz emin olun.

Saplantılı olduğu için bırakmıyo. Bi bıraksa razı olsa. Ailem öğretiyo herşeyi bende uyguluyomuşum akıl mantık almıyo düşüncelerini.

öyle olsa bile ailen onlar senin tabiki kızlarına iyi kötü yol göstermek isterler. evlenince ailelerimiz yok mu oluyo anlamadım ki. dediğiniz gibi saplantı haline getirmiş sizi allah yardımcın olsun canım yapılacak şey çok basit aslında ama böyle psikopatlarla zor

Normal insanların düşücesi işte bu canım.aile psikopat bu psikopat.en temizi Habersizce gitmek yerimi bilmiycek yoksa zor. Normal insan statüsünde olmayınca.

Amcası bile yanınızdaymış ayrıl demiş.
Anlattıklarınıza taş olsa dayanamaz çatlardı.
Siz neden şans verdiniz anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…