- 4 Nisan 2020
- 55
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Patiiseven
Kızlar ben eşimle 7 aydır evliyim ama 2 yıldır beraberz aslında çok iyi anlaşıyoruz ama her tartışmada şiddet var ben susmuyorum diyeymiş susuyorum bsey demıyorum sonra yüz buluyor daha çok üste çıkmaya çalışıyor ona karşı en ufak bir yanlışım yok daha çok yanlışlarını kapatıyorum ama artık dayanamıyorum ve içten içe soğudum zaten ben yapı olarak en ufak birsey de insanlardan uzaklaşıyorum boşanalım dıyorum ölünce kurtulursun diyor Ailemin yanına gttm ailem istemedi geldim geri 3 gün sonra yine kavga yine şiddet anneme yazdım ölücem diye umrunda dahi olmadı Zaten ailem beni uzun süredir gözden çıkarmış durumda ve bunu eşimde biliyor ne yapıcam bilmıyorum ki ben aileme veya eşime karşı gerçekten çok çok iyiyim hep saçma şeylerden tartışma çıkıyor hep o haklı olmak istiyor insanlara karşı beni kötü biriymiş gbi gösteriyor çevremde 1 tane kimsem kalmadı sayesinde çok bunaldım bazen dıyorum öldüreym kendimi ama ona da cesaret edemiyorum günah diye çok dua edıyorum çok artık psikolojim bozuldu Büyü ile ayrılayım dıyorum ondan da çok korkuyorum bu dünya da cektim ahirette de mi çekiyim bunaldım çok