• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin

Ayni evdesin madem uzak durmaya calis. Odan da vakit gecir, simdilik is bulana kadar sık dişini psikolojini saglam tut. Baska ne diye bilirim ki...

Valla hiçbirşeye izin vermiyorlarsa baskı varsa bu yaşta defalarca erkek arkadaşınızla birlikte olup ertesi gün hapları aldınız? Arkadan oldu ama boşaldı yok temizlenemedim menili çamaşırıma giderken oturdum hamile miyim? Yok sonra bi konuda sürtünmeyle oldu deyip ertesi gün hapı almışsınız. Hemde başka şehirlere gitmişsiniz bu yaşta yani sizce artık biraz kendinize gelmeniz için yapıyor olabilirler mi bu pandemi de gezdiğiniz için..

Simdi Universite oku derdim bende amma velakin her bolum senin derdinin devasi olamaz.Kazandin diyelim,Seni okuman icin fonlayacak mi bu aile.Harclarini,kayit ucretlerini ve diger giderlerini yatiracaklar mi ? Ya yurt cikmazsa ? Benim cozumum polis okullari.Senin durumunda birinin su psikoloji icerisinde oturup uzun uzadiya ders calismasi zor gibi gorunuyor.Sen ne kadar zeki olursan ol huzurlu degilsin basari gelmiyor.Bu nedenle tip,avulatlik vs.. gibi marka ve kazanmasi zor hedefler yerine polis okullari gibi kazanmasi nispeten daha kolay ve basit hedefler secmeliyiz.Sadece kosu ve efor testlerini gecmen icin hazirlanman gerek.Ustelik T.k sona erdiginde en azindan 1 kac saat disaraya cikabilmek icin bahanen olur.Sakin Universite mezunu olmak icin alalade bir bolum okuma.4 seneni heba edip bir is koluna yerlesemiyorsan zamanindan calarsin.Turkiye diplomali issizlerle dolu.Bunun yerine asgari ucretli bir ise baslarsan(bir imkan olursa) 135.000(4 sene sonunda) tl paran olur.Dedigim gibi Kazanmasi nispeten kolay ve basit hedefler..

Son düzenleme:
19 yasinda evden kacmis biri olarak yaziyorum
Sakin sakin oyle bise yapma, inan suanki yasadigin hayati skntiyi bunalimi bile ozlersin. Keske beni dovselerdide yapmasaydim dersin
Sabret kendini gelistir ilk firsatta ise girmeye bak ayaklarinin uzerinde durmayi ogren

Back
X