Bana akil verin :(

cokseviyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
4
0
86
Eskişehir
birine asigim, ama ona onu sevdigimi soyleyemedim. ne yapacagimi bilmiyorum ona herseyi anlatirsam ya onu tamamen kaybederim yada benim olur. bu ilk ihtimal aklima gelince cok korkuyorum ona acilmaktan..en .kotu olan yonu ise ona her ne kadar yakin olsamda o kadarda uzak olmam, akraba oluyoruz. yani ona acilirda karsilik alamazsam hep yuz yuze olacagiz. sizce ne yapmam gerek ? fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.. lutfen bana yardimci olunbenneyaptımki

Direk söylemektense önce ilgini belli edecek şeyler yapabilirsin. Belki karşılığı vardır kimbilir. Ayrıca söylersende birşey kaybedecek değilsin, ben içinde kalacağına söyleyip sonucunu görmekten yanayım. Şuanda da elinde bir hiç var, olmazsa da hiç olacak. Bence bir kayıp yok ortada , ama bir kazanç olabilir. Önce ona ilgin olduğunu hareketlerini belli et bence.

kesinlikle hemen söyleme, ilk önce sana karsi ilgisi varmi, yakin davraniyormu, sana iyice umut veriyormu ona bak.
hatta birak önce o acilsin eger ilgisi varsa

akraba sakat iş be bacım. reddedilsen bile ömür boyu görcen çocuğu. yaş kaç bu arada?

sana karşı bi ilgisi varmı.en ufak bi işaret görmediysenn söleme derimm.

Akrabanıza nasıl o gözle bakıp aşık olabildinizki...

Bu işin olumsuz sonuçlarını, tıbbi ve sosyal anlamda biliyorsunuz zaten.

Sizde normalmi bu tür evlilikler? Daha doğrusu halen varmı böyle düşünenler-buna inanmak istemiyorum!

Sosyologlar akraba ilişkilerinide bir nevi ensest ilişki olarak vurguluyor. Bununla ilgili geçen senelerde çok şey yazılıp çizilmişti. Açıkcası benimde aklım almıyor...

Sonra olan sakat çocuklarınıza oluyor...Bunu bile bile daha nasıl bu işe sıcak bakabiliyorsunuz ki...lmaz:

kendisi ilk dereceden akraba olmuyor. onu zaten 5-6 yildir uzaktan seviyorum, cocukluk askim diyebilirim..bi 5-6 yil sonra unutabilecekmiyim bilemiyorum. ask adres sormuyor iste...

Canım mutlu olmak için risk almalısın, kendini sonuca hazırlamalısın, belkide olumlu olur bilemezsinki...
Bana yakınımdan 1-2 kişi evlenme teklifi yapmıştır, ilk başlarda biraz uzak olsakta şimdi iyiyiz herkes kendi hayatına bakıyor bir süre sonra çünkü...

Ooo 5-6 yıldır platonik aşıksınız ,işiniz zor be gülüm.

Keşke ilk zamanlarda hemen vazgeçseydiniz ama gönüle söz dinletemiyor işte insan.

Ne olursa olsun açılma diyorum ben.Çünkü olumsuz olma ihtimali çok ama çok yüksek bir ihtimal.

Çünkü o zaten sana karşı birşeyler hissetmiş olsaydı kendi gelir açılırdı değil mi?

Düşünmemeye çalış,hatta birsüre görme bile

kendisi ilk dereceden akraba olmuyor. onu zaten 5-6 yildir uzaktan seviyorum, cocukluk askim diyebilirim..bi 5-6 yil sonra unutabilecekmiyim bilemiyorum. ask adres sormuyor iste...

aşk aşk diye aşkın peşinden gidersen yanarsın

aşk adres sormasa da aklını kullanacaksın çok yanmamak için

akraba akrabadır uzağı yakını önemli değil.şakkıdı

aşk aşk diye aşkın peşinden gidersen yanarsın

aşk adres sormasa da aklını kullanacaksın çok yanmamak için

akraba akrabadır uzağı yakını önemli değil.şakkıdı

Kuzum senin yorumlarını çok beğeniyorum ben ya :1hug:

Evet akraba akrabadır uzak olsa bile..

Olmadığını düşün o zaman napacaksın nasıl bakacaksınız yüzyüze karşılaştığınızda.

Hele bu duyulursa o zaman nolacak.

Akrabalar arasındaki dedikodu da hiç çekilmiyor ya o öyle diyor bu böyle diyor.

İlerde başın ağrıyabilir.

Hayatta olmaz böyle diye birşey mi var. Tanıdığım büssürü akraba evlilikleri var. Yani sonuçta hayatta olmaz diye birşey yok. Kimbilir belki çokta mutlu olunacak. Birşeyler içinde kalacağına yaşamak en doğrusu bence, çünkü ortada yanlış bir durum yok bence. Olmazsa zaten olmaz, olmadığı noktada da ölünecek hal yok ya. Bir daha görüşmessin olur biter en fazla. Buna bile gerek yok, cevabını alınca, ona göre sınırlarınıda belirlersin.

hiçbir şey kolay değillmaz:

ama istersen de yapamayacağın şey yokturboshayallersmile

önce kafadaki "unutamam,ben seni nasıl sevdimmmm..." düşüncelerni silmek gerekaklinialirimsmile

canım az çok okudum yazdıklarını bende aynı dertten muzdaribim ...söyle derim bende itiraf ettim hiç pişman değilim..bi şekilde ilgisini çekmeye çalış direk söyleme ilk başta..sonradan keşke söyleseydim diyceğine hemen söyle ki ileride o başkasıyla olduğu zaman pişman olma kalbinin sesini dinle yerimseniben

ooo sen 5-6 yıldır ben 21 yaşındayım 5 yaşımdan beri aşığım :gitme: çocukluktan berii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…