- Konu Sahibi cokseviyorum
-
ooo sen 5-6 yıldır ben 21 yaşındayım 5 yaşımdan beri aşığım :gitme: çocukluktan berii
bırakın şu akrabaları
etrafta kan bağımız olmayan bisürü erkek var yaa zemuszemus
5 yaşında aşk sırnaşık şey
ama "aşık"lar prensesssempatiksalakcinni
aşk her şeyden önce gelir-tatlicadiarzu-
nie dalga geçiosun ki sonuçta seninde başına gelebilir
5 yaşında aşk sırnaşık şey
ama "aşık"lar prensesssempatiksalakcinni
aşk her şeyden önce gelir-tatlicadiarzu-
dalga değil emekli:1closedeyes:
5 yaşında nasıl aşık oldun... aşk ne biliyor muydun... o yaştan kafanı erkeklere bu kadar nasıl takabildinbilmiyorumkismile
sadece hayret edebiliyorum şu andelikafadulden
olmaz öle aşk, aşk deil onun adı, nerden moda oldu bu akraba aşkları bilmem.toplumda esnek bir bakış açısı olduğu için, milletde akrabalarına o gözle bakar oldu.
ayrıca beş yaşında aşkmı olur ..kafamçokkarıştı..insan o zaman afadersiniz daha altına kaçırıyor olabilirken..:kedi:. konuşmayı bile dogru düzgün beceremezken 5 yaşında aşk ohaoldumsmile
ilginç vallaakannehir
konu sahibi emekli_ denen arkadas mı ?
konu sahibi çokseviyorum diyo da kafam karıştı CADIARZU
niye bu kadar takıldınızki 5 yaşındayken olmasına sonuçta çocuktuk...lütfen bu konuda bir daha eleştirmeyin :mymeka:
bu eleştiri degilki.....lmaz:
insan her yaşta aşık olabilir aşkın yaşı zamanı yeri yurdu yoktur....
ama 5 yaşında aşk ta biraz garip degilmi...
aşk degilde belkide başka bir şey olabilir...siz adına aşk dediniz..kafamçokkarıştı
tam anlamıyla 5 yaşında değil tabikide ama çocukken yani ben bunu anlatmaya çalışıyorum 5 e bu kadar takılmayın...o zamanlar hayranlıktı çocuksu düşünceler ama büyüdükçe anladım aşık olduğumu...
DEMEK Kİ BİLİYORMUŞUM....o yaştayken bazı şeylerin farkında olmayabilir insan ama aşıkta olabilir... o zaman takmamış olabilirim ama sonradan iyice yer etti içimde
emekli_ cok merak ettim ,sen acilabildinmi bari?? yoksa hala icindemi sakliyosun askini?
üzülüyorum senin için emekli...:a015:
tek diyeceğim buakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?