Bana akil verin :(

nie dalga geçiosun ki sonuçta seninde başına gelebilir

dalga değil emekli:1closedeyes:

5 yaşında nasıl aşık oldun... aşk ne biliyor muydun... o yaştan kafanı erkeklere bu kadar nasıl takabildinbilmiyorumkismile

sadece hayret edebiliyorum şu andelikafadulden

ya gerçekten akrabanıza nasıl aşık olabilecek gözüyle bakabiliyorsunuz onu hiç anlamıyorum...

bizde ister 9 kuşak olsun AKRABA diye bildiklerimiz hep akrabamız olarak kalıyor...

çok şükür etrafımda hiç akraba evliliği yok...

bence unutun! sizin iyiliğiniz için diyorum

5 yaşında aşk sırnaşık şey

ama "aşık"lar prensesssempatiksalakcinni​

aşk her şeyden önce gelir-tatlicadiarzu-​

olmaz öle aşk, aşk deil onun adı, nerden moda oldu bu akraba aşkları bilmem.toplumda esnek bir bakış açısı olduğu için, milletde akrabalarına o gözle bakar oldu.

dalga değil emekli:1closedeyes:

5 yaşında nasıl aşık oldun... aşk ne biliyor muydun... o yaştan kafanı erkeklere bu kadar nasıl takabildinbilmiyorumkismile

sadece hayret edebiliyorum şu andelikafadulden

DEMEK Kı BıLıYORMUŞUM....o yaştayken bazı şeylerin farkında olmayabilir insan ama aşıkta olabilir... o zaman takmamış olabilirim ama sonradan iyice yer etti içimde

ya ne acılar var unutuluyorda seni üzen yarı yolda koyan birinimi unutamıyacaksın..

sevgi varsa zaten ayrılık olmaz...ayrılık varsa zaten sevgi bitmiştir

sanki dünyanın sonumu dişarda ne erkekler var...

kızlar burda acılar çekerken kimbilir o erkek denen varlıklar nerde kimle neler karıştırıyorlar

unutulur herşey unutulur

kişinini annesi babası ölüyorda bir süre sonra unutuyorda degmez birimi unutulmuyacak...

ayrıca beş yaşında aşkmı olur ..kafamçokkarıştı..insan o zaman afadersiniz daha altına kaçırıyor olabilirken..:kedi:. konuşmayı bile dogru düzgün beceremezken 5 yaşında aşk ohaoldumsmile
ilginç vallaakannehir

olmaz öle aşk, aşk deil onun adı, nerden moda oldu bu akraba aşkları bilmem.toplumda esnek bir bakış açısı olduğu için, milletde akrabalarına o gözle bakar oldu.

sana bişey söyliyim mi tabi anlarmısın anlamazmısın bilemem ama bizde var akraba evliliği...benide halamın oğluna istediler ben tabi abim kardeşim olarak gördüğüm için kabul etmedim edemem de zaten o benim kardeşim ama diğeri daha akraba nedir kuzen nedir bilmediğim yaşta aşık olduğum biriydi sonradan olan bişey değil yani...lmaz:

niye bu kadar takıldınızki 5 yaşındayken olmasına sonuçta çocuktuk...lütfen bu konuda bir daha eleştirmeyin :mymeka:

niye bu kadar takıldınızki 5 yaşındayken olmasına sonuçta çocuktuk...lütfen bu konuda bir daha eleştirmeyin :mymeka:

bu eleştiri degilki.....lmaz:

insan her yaşta aşık olabilir aşkın yaşı zamanı yeri yurdu yoktur....
ama 5 yaşında aşk ta biraz garip degilmi...
aşk degilde belkide başka bir şey olabilir...siz adına aşk dediniz..kafamçokkarıştı

tam anlamıyla 5 yaşında değil tabikide ama çocukken yani ben bunu anlatmaya çalışıyorum 5 e bu kadar takılmayın...o zamanlar hayranlıktı çocuksu düşünceler ama büyüdükçe anladım aşık olduğumu...

emekli_ cok merak ettim ,sen acilabildinmi bari?? yoksa hala icindemi sakliyosun askini?

ben söyledim ama bi tepki vermedi...ne kızdı nede tam tersi...insan bişiyler söyler ne bileyim yok olmaz ben sana karşı hiçbişey hissetmiorum falan der insan...hiçbişey söylemedi eskisi gibi konuşuyor duymamazlıktan geliyor..bu da beni deli ediyorrrrrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…