Bana akıl verir misiniz?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.405
5.206
148
Özel sektörde öğretmenlik yapıyorum.Genelde dershanelerde çalışıyorum.Ssk eksik ve asgariden yatıyor.Yazın 2 ay maaş almıyorum.Eski çalıştığım yerle anlaşamazsam tekrar iş arayışına giriyorum.Haftasonu tatil yok.Birçok olumsuz nedeniyle öğretmenliğe devam etmek istemiyorum.Fizik öğretmeniyim bu arada.
Sağlık fiziğinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Yaşadığım şehirde 2 devlet üniversitesinde 1 özel üniversitede bu bölüm var.Devlet üniversitesinin biri kendi üniversitem.Bu bölümün ataması puani 67.Özel sektörde de iş imkanı fazla.Yüksek yapıp atanan arkadaşlarla konuştum.Kesin atanırsın dediler.
Size sormak istediğim şey şu.Ben normalde devlet üniversitelerine başvurup olmazsa güz dönemi gelecek bahar dönemi gene başvurmayı düşünüyordum.Sizce özel üniversiteyede mi başvuru yapsam.Yıllık ücreti 140 bin tl.Bu ücreti karşılayacak paramız var.1 sene bekleyip devlet üniversitesi için uğraşmak mi yoksa direk özele başvuru yapmak mi? Bu arada seneye devam eden öğrencilerine indirim yapıyorlar.

Ozel ders cevreniz yok mu? Fizik cok istenen ve iyi ucretlere calisilan bir bolum diye biliyorum.

Belli bir atama dönemi var mı?
Bu sene yapsanız yl bitince işe başlıyor musunuz?
Atansanız 2 veya 3 aylık maaşınız eğitim ücreti, düşünmeye gerek yok bence.
Sağlık bakanlığı 2 yılda 5 kez alım yapıyor.Ben izmirde yasiyorum. Son alımda aydın falan açtılar Evet direk işe baslayabiliyorum.Hatta tez döneminde işe alan şirketler bile var.Almanyadakı hastahaneye mail attım.Onlarda staj için tamam dedi.Ancak deneyim kazanıp direk yurtdışında iş aramak daha mantıklı değil mi?

Eklentiler

• 1000490525.webp
    1000490525.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000490527.webp
    1000490527.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000490523.webp
    1000490523.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 11
Ozel ders cevreniz yok mu? Fizik cok istenen ve iyi ucretlere calisilan bir bolum diye biliyorum.
İnanın çevremde özel ders veren kimse yok.Aslında ben ömür boyu öğretmenlik yapmak istemiyorum.Her sene anlaşma yapmak beni çok yoruyor.Bu bölümden atansamda ek iş hobi gibi körelmemek için öğretmenlik yapmayı düşünüyorum

Hesaplama yapın. 1 sene beklerseniz 2026 kpss puanını kullanamazsınız. Mezuniyetinize geç kalır. Özele gırın bu sene. İyi puan alırsanız, burslu ogrencı kategorisine alırlar. 2026 Kpss puanınızı da alın hazırda dursun.

Hesaplama yapın. 1 sene beklerseniz 2026 kpss puanını kullanamazsınız. Mezuniyetinize geç kalır. Özele gırın bu sene. İyi puan alırsanız, burslu ogrencı kategorisine alırlar. 2026 Kpss puanınızı da alın hazırda dursun.
Ben 2026 ya çalışmayı düşünüyorum.Bu sene dediğiniz gibi basvuru yapacağım.Yüksek lisansta burs yok diye biliyorum

Back
X