• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verir misinz hemen

Bir yıl boyunca bana açılmak için cana çaba gösteren ama aşırı utangaç olduğu için bu yolu tercih eden biri o. Üstelik bu konuda o kadar dikkatli ki başkasından numarami alma imkanı varken belki ben numaramin onda olmasindan hoşnut olmam diye korkup faceden ulaşmış bana. Her neyse :)
demem o ki ben ona güveniyorum etrafta kötü enerjilerle dolu ilişkilere bakıp ona öyle kötü muamele etmem. baskasi kötüyse onun suçu ne hem :)
cevap için teşekkür ederim :)

Canim benimkide 1 seneden fazla bir süre bana acilmayi denedi cekindi vs. heryerlere isimlerimizi yazmalar vs. saymakla bitmez... Ama ancak elde edene kadar...
Bizden söylemesi...
Tecrübelere danismak istedin buyur iste tecrübe... Gerisi sana kalmis...
Erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor canim ;)

Bana bi'haftada rahat 3 mesaj falan geliyo biz ciddiye bile almıyoruz hatta oturup dalga geçiyoruz. Çünkü beni biliyo.

Şimdi evli olsanız birbirinizi anlamaya çalışın madem öyle ikinizde kapatın falan derdim ama bi'yıllık sevgili adı üstünde öyle aman sorun çıkmasın diye küçük büyük kendinden taviz verince isteklerin arkası kesilmiyo.

Çok kasıyosanız ekleme ve mesaj özelliğini kapatın fotoğraflar da zaten ekli arkadaşlar görebiliyo.

Haklısın aslında . Aç diyenlere bir sayı daha eklendi
yorumun için çok teşekkür ederim :) :kkk:

teşekkür ederim Cnm ama yüz vermiş olmuyorsun dusun senin onda hoşuna gitmedigin bir şey var ve ondan bunu yapmamasını istedin peki o sana evet desemi yoksa hayır desemi mutlu olursun?birde facebook bana göre gereksiz bir ara kullandım.sevgilinle annwn tanisiyorlqr mı araları nasıl

İyi de siz evlisiniz. Arkadaş bu zamana kadar facebook kullandıysa demek ki çok da gereksiz görmemiş.
Hayatımıza her giren insan için böyle küçük büyük kısıtlamalar getirirsek bi'yerden sonra ilişki boğar.
Adam bugün facebooku uygun görmez, yarın askılı giymesini öbür gün eteğini.
Benim arkadaşım da dediğiniz gibi yaptı şuan 1,5 senelik sevgililer ve geçen ağlıyodu çok salaklık yaptım ne dediyse tamam dedim ben, ben olmaktan çıktım eskiden böyle miydim ben diye... Sorun çıkmasın diye dediklerini yaptıkça o mutlu oldu ben mutsuz dedi.

Ayrıca erkekler bu kadar "ayy tamam aşkım sen sevmiyosan hemen kaparım yeter ki sen üzülme" modunda değiller.

Bundan önceki ilişkimde sırf huzursuz oluyorum dedi diye erkek arkadaşlarımla merhabamı bile kesmiştim sonra terkettiğinde kaldım öyle ne kaç yıllık kardeşim dediğim arkadaşlarım kalmıştı ne bi'şey. Oyüzden evlilikle sevgililik farklı, sevgililik okadarını haketmiyo.

teşekkür ederim Cnm ama yüz vermiş olmuyorsun dusun senin onda hoşuna gitmedigin bir şey var ve ondan bunu yapmamasını istedin peki o sana evet desemi yoksa hayır desemi mutlu olursun?birde facebook bana göre gereksiz bir ara kullandım.sevgilinle annwn tanisiyorlqr mı araları nasıl

Annemle ayak üstü tanıştılar aralarında sadece benum aracılığımla selam göndermeler var henüz :)
Düşünüyorum da onun da facesi olsa ve kızlar ekli olsa ben de kıskanırm kapat derim. Bu galiba kıskançlık seviyesiyle alakali ve herkesin farklı.Sen de çok haklısın teşekkür ederim

Birde faceden yabancilardan mesaj gelirse gelsin ne olacakki silersin olur biter. Banada geldi profilimi evli yaptım, cevap vermedim okumadan sildim oldu bitti. Cok kiziyorum siz gençlere cooook

İyi de siz evlisiniz. Arkadaş bu zamana kadar facebook kullandıysa demek ki çok da gereksiz görmemiş.
Hayatımıza her giren insan için böyle küçük büyük kısıtlamalar getirirsek bi'yerden sonra ilişki boğar.
Benim arkadaşım da dediğiniz gibi yaptı şuan 1,5 senelik sevgililer ve geçen ağlıyodu çok salaklık yaptım ne dediyse tamam dedim ben, ben olmaktan çıktım eskiden böyle miydim ben diye... Sorun çıkmasın diye dediklerini yaptıkça o mutlu oldu ben mutsuz dedi.

Ayrıca erkekler bu kadar "ayy tamam aşkım sen sevmiyosan hemen kaparım yeter ki sen üzülme" modunda değiller.

Bundan önceki ilişkimde sırf huzursuz oluyorum dedi diye erkek arkadaşlarımla merhabamı bile kesmiştim sonra terkettiğinde kaldım öyle ne kaç yıllık kardeşim dediğim arkadaşlarım kalmıştı ne bi'şey. Oyüzden evlilikle sevgililik farklı, sevgililik okadarını haketmiyo.

Cnm iyi okumamissin galiba sevgiliykende kapatmami istedi
dedim.ayrica seviyorsa inanıyorsa
dinlesin dedim.ayrica her erkek bir olmaz bence gereksiz bir şey için bu kadar dert etmeye gerek yok.

Annemle ayak üstü tanıştılar aralarında sadece benum aracılığımla selam göndermeler var henüz :)
Düşünüyorum da onun da facesi olsa ve kızlar ekli olsa ben de kıskanırm kapat derim. Bu galiba kıskançlık seviyesiyle alakali ve herkesin farklı.Sen de çok haklısın teşekkür ederim

Bogmayin birbirinizi bu kadar aşın bunlari ya. Hayat, ask, evllik boyle şeyler degil.

Şimdi adamların her dediğine de karşı çıkmak komik olur bu tamamen sizi aranızda ki tercihlere bağlı ancak ilerde şunu yapar bunu yapar diyemem.İlişkiyi bitirmen için sebep görmüyorum makul bir istek geliyor bana ne yalan diyeyim .

Son düzenleme:

rica eder Cnm en iyisi kalbinden ne geçiyorsa onu yap en iyisini sen bilirsin hayatta insan çoğu kez "keşke"diyor ben hep kalbimi dinlerim sanada tavsiye ederim

ben sevgililere çok üzülüyorum yaa...
onlar hiçbir şeyi hak etmiyor...eee neden sevgili olunuyor ki o zaman?

bir facebooku bile feda edemiyor paylaşamıyorsak,
hayatı nasıl paylaşacağız ?

çok ilginç şeyler bunlar..

genelleme yapmak bana kalırsa bu konu için doğru değil...

konu sahibi facebookun onun için de önemsiz olduğunu söylüyor...
sırf yani sözünü dinlemiyor görünmek için, ip vermeyeyim demek için kendisine de bir anlam ifade etmeyen paylaşım sitesinde mi bulunacak..
bu mantıklı bir hareket mi?

bana pek öyle gelmedi..

senin facebook hesabını kapatmanı istemesi bence mantıksız, saçma bir istek. ona ne ki senin facebook hesabından? ne yapacağını düşünüyor facebookta? başkalarıyla mesajlaşmandan mı çekiniyor? kişi kendinden bilir işi demişler... sevgilin sana karşı fazla güvensiz, ve bence kendisi de çok güvenilir biri değil gibi. ben olsam ister sevgilim olsun, ister nişanlım, ister eşim, yani kim olursa olsun, bana böyle karışılmasını istemem.

bir de o kadar mantıksız bir düşünceki sevgilindeki, madem facebook twitter kullanan kızlardan hoşlanmıyor haspam, o zaman en başından facebook üzerinden sana açılmayacaktı. hem facebook'u kullanıyor, ondan sonra onu kullanan kişileri (aslında onu kullanan kişiler üzerinden seni) kötülüyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. yeterince zeki değil ayrıca :ssz:

Son düzenleme:
Cnm oyle diyorsunda çok insan var sevgilim yok evlenemiyorum diyr uzulen hiç birini gordunmu yalnız olmak istiyorum diyen.bence hayatta iki önemli şey var biri aşk (her türlü doğa hayvan çocuk)biride aile

Ben evlenmeyin sevgili olmayin demedim ki. Aksine evliligi savunurum hep. Iliskiler ortak elemanlari olan 2 kumeye benzer, ortak kisim iki kisinin ortsk hayatları, diger 2 kisimda herkesin kendi hayatidir. Saglikli olan iliskiler bu sekide yurur. Iliskiye zarar vermedigi surece iki kisininde ozel bir hayati vardır. Kendi arkadaslari, kendi hobileri gibi. Iliskimi aksatmayip ihmal etmedigim surece ben kendime de vakit ayiririm. Esimle hic bir zaman birbirimizi kisitlamadik.

Normal bence istemiyodur fotolarini baskalarinin gormesini. Kapat gitsin sevdiginden degerli mi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında :kkk: sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin :43:

İlişkide ipler olduğuna inanmıyorum. Daha doğrusu herhangi bir tarafın daha baskın olmasını anlamıyorum. Sen yetişkin bir insansın, kendi kararlarını kendin verebilir, kendini koruyabilirsin. O da aynı şekilde. Yani birbirine güvenerek bir ilişki yaşamak yerine neden karşı taraf üzerinde baskı kurmak? sanki o bir hayvanmış da yularından tutup yönlendirecekmişiz gibi geliyor.

Yani benim sevgilim gelip facebook twitter istemiyorum, kullanma, hoş karşılamıyorum dese, o zaman git kendine kullanmayanını bul derdim. Hele ki arkadaş çevreme falan karışacak. Doğduğuna pişman ederdim o adamı. Hiç bir sevgilim de bana bu tarz bişeyle gelmedi açıkçası. Anlıyorlar heralde kabul edilmeyeceğini söylediklerinin.

Bence bu durum çok göreceli. Sırf rahatsız oldu diye facebook hesabını kapatman eline ipleri vermek değil bence. Sonuçta senin de rahatsız olduğun durumlarda o gerekeni yapar ve ilişkiler bu şekilde yürür. bu arada instagram ve foursquare hesaplarımı erkek arkadaşımın rahatsız olmasından dolayı kapattım ki hiç yokluklarını hissetmiyorum :)

Bence erkek arkadasin guvensiz bir erkek. Kendisine guvensiz. Belki sana da. Bir de kisi kendinden bilirmis isi var. Kendisi seninle tanismak icin kullanmis diye herkesi o amacla kullanir saniyor herhalde. Senin uzak arkadaslarinla, akrabalarinla gorusmek isteyecegin, yakinlarinin cocuklari olsun, kendileri olsun, fotograflara ve gelismelere bakmak isteyecegin aklina gelmiyor. Facebook, twitter kullanan kizlari dogru bulmuyormus he. Tabii herkes kendisi gibi cunku. :ssz:
Hangi devirde yasiyoruz. Simdi facebook nufus cuzdani gibi yaygin neredeyse. Herkeste var. Bunlari kabullenemeyen erkek daha kimbilir neleri sorun edecektir. Daha bunun kiyafetine karismasi, arkadaslarina karismasi var. Facebooktan yuz bulup illa bunlari da yapar o. Kendin de soylemissin, kiskanc diye. Daha da seni cok kisitlamaya kalkar o. Karsindakini kisitlayacak kadar kiskancligi sagliksiz buluyorum. Boyle birine pabuc birakmazdim. Yani o dedi diye hesabini filan kapatma.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında :kkk: sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin :43:

1)Sevgilin takıntılı olmayabilir belki de yalnızca kadına balkış açısı ilkeldir.
2)O kırmızılı yer, sevgilinin facebook kullanan insanlara(kadınıyla erkeğiyle)değil de kadına kötü gözle bakıyor olması zihniyetini, hayata bakışını,kadın erkek ilişkilerine bakışını yansıtıyor olabilir. Yalnızca bir takıntı da olabilir.
3)Ben öyle yapan kızları uygun bulmuyorum diyor, ilişkilerde erkeğin sesiniz fazla çıkması gerektiğine, erkek ne derse kadın onu yapmalıdır anlayışını mı savunuyor?Başka böyle hareketleri var mı?
4)Sevgilisinin facebook'a üye olmasını istemeyen bir erkek takıntılıdan ziyade güvensizdir, hem kendine hem sevgilisine. Facebook'u karı kız bulmak amacıyla üretilmiş bir şey gibi görüyordur,etrafında o amaçla kullanan insanlar vardır, belki kendi de geçmişte o amaçla kullanmıştır. Sizi kaybetme korkusu mu var? Bunu başka hareketlerle belli eder erkekler. Sizi kendinden aşağı mı görüyor? Bu kız bana nasıl baktı, çok güzel,akıllı ya benden iyisini buluyorsa gibi korkuları mı var? Ama sorun oluyorsa fotolarınızı herkese açmayın, ve de mütevazi fotoğraflar koyun koyacaksınız, yani böyle bikinili fotoğraflara falan hoş bakmıyordur belki de. Bir de yalnızca tanıdığınız ve güvendiğiniz erkeklerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul edin,güvenmediğiniz sizle flört eden falan varsa çıkarın arkadaşlıktan. Bunu da ona belirtin bak şunu şunu sildim diye.
5)Sizi kısıtlamasına,istemediğiniz şeyler yaptırmasına izin vermeyin derim ben,uzlaşmacı olmalı hem kadın hem erkek bu kadının erkeğin emrettiği her şeye boyun eğmesiyle olmaz(yanlış anlaşılmasın bunu sizin ilişkinize yönelik söylemedim,genel söyledim:1:)

Son düzenleme:
Her zamanki gbi facebook iliskilerin icine ediyor malesef. Benim sevgilim face kullanmama hicbisey demez fakat kuzen veya cok yakn akrabalar disnda erkek olmasini istemez. Ama smdiye kdr ne sifremi istedi nede bakti. Faceme bile bakmior ailem bilmesigi icin birbirimizi eklemedik bu yzden bitek acik olan paylasimlarimi goruyor. Ama ben solemistm kuzenden baska erkek yok die ve bilior beni gordu cevreme karsi nasilim ve hic sormadi smdiye kdr napiosn ne ediosun die. Face giriyormusn konusuyormusn bile tek birrrr lafff soru hicbisey yok. Hatt ben dedim ona y hic merak etmiormusun facemi? Dediki nesini merak edexem ya sanki bisey var :) cok rahat guvenioda..ben foto filanda paylasmadigim icin ici rahat galiba. Fake hesap actm tbiki sirf sevglimi ekledim haberlesmek icn bazen ben ordan goruorm napio ne edio die hatta arks listesi kapali. Sifreisni de bilmiyorum hicte sormadim. Eskiden cok kiz varmis ama benle tanisinca kendi istegiyle tum tanimadiklarini silmis. Zaten begenilerde goruorm bi iki akrabasi okuldan filan normal kizlar var ve cok nadir slm atarlar birbirlerine filan bu yzden fce cok skur bizi bozmadi kiskanclik sebebi yaratmadi. Bence eger sizde tanimadik varsa silin. Face kullanmak kotu deil ama kotuye kullanmak die bise var. Sizde birsuru ordan burdan erkek varsa tbiki kiskanir. Ozrllikle foto paylasiosaniz ve begeni oluosa. Bunlari engellerseniz o kdr taki ti yapcagni sanmam. Ha ama onun takintisi kiz dedigin face kullanmaz gbi bir goruse sahipse bilemem tabiki.

Burdan cok kiskanc olup olmadigini anlayamazsiniz nedenmi? Bazi erkekler evet cok kiskanctir ama gereksiz kiskanclik yapmaz herseye. Bazilari ise kiskanir belli edr tartisir. Mesela geziosunuz birimi bakti size kizar filan. Ama cok kiskanc olupta nerde nasil davrancagni bilen erkek guzelseniz bunu bilir ve erkekler baktiginda ise size kizmaz hatta belli etmez cnku sizlik bi durum yoktur bunu bilir. Çaktırmadan sizi o mekandan uzaklastirir eger cok rhtsiz olursa filan. Yani aklima suan bu ornek geldi sen buna gore butn olaylarina bak. Hersye karisiomu bide kizarak mi soyluyor yoksa tatli dille rahatsiz oldugu seyi dilemi getiriyor bunlarda onemli. Ona gore de kararini verirsin

___dega___

Ilk zmnlarindan beri facebook olsun twiter olsun instagram olsun kullaniyorum ama birgun olsun kimsede su kiza bi asilayim demedi yahuu. Hic asilinasi bir tip degilmisim demekkiyazik bana :(

Back
X